Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ma racje?

Polecane posty

Gość gość

Nie wydaje mi sie, zebym dala mu jakies nadzieje. Traktowalam go jak brata, czasami ostro zj***lam i dalam pouczenie, raz powiedzialam ze go bardzo lubie ale tez odparl ze lubi mnie czy nawet kocha ale jak siostre-sytuacja wedlug mnie-jasna. Nagle zaczal rzucac aluzjami seksualnymi, myslalam ze to zarty, czasami sie podroczyl, stawal sie coraz bardziej zazdrosny. Kleil sie caly czas,wszystko chcial wiedziec, byl opiekunczy. Jednoczesnie wypieral sie wszystkiego, mowil ze jestem dzieckiem i nie podobam mu sie, ze sam nie wie czemu tak robi. Wydaje mi sie ze kilka razy chcial wzbudzic we mnie zazdrosc ale mnie to nie ruszylo. Uswiadomilam to sobie po fakcie. Napisalam mu ze koncze znajomosc bo mam chlopaka a on na to,ze jestem gowniara, zaczal mnie o wszystko obwiniac, szantazowac. Czy ja faktycnie wyrzadzilam mu krzywde czy koles jest nienormalny?

Gość gość
c***j mnie to obchodzi szczerze powiedziawszy szczególnie, że twoja subiektywna ocena sytuacji bez porównania z czymkolwiek innym np z twoim ryjem mże byc myląca

Gość gość
ogólna zasada przy kręcaniu cwaniczek i manipulatorek jest taka aby użyć przeciwko nim własnej broni. wiadomo że będą cie podpuszczały dawały nadzieje potem w zywe oczy zapierały sie ze nigdy nie daly żadnej nadziei. częśc z nich to po prostu bawi inne robią tak bo tak je wyszkolono. ogólnie warto kontrolowac sytuacje poprzez dawanie złudzenia ze sie dajesz w krecić

Gość gość
Moze to nie wynika z tekstu, ale olewalam go. Udawalam ze nie rozumiem aluzji, jak mnie przytulal to ja go tez, ale nie bylam wylewna; delikatnie sie odsuwalam albo w zartach przenosilam jego rece gdzies indziej itp ;)

Gość gość
sprawa sie kaplikuje kiedy dopiero badasz taktyki. wtedy ograniczasz sie do symulownia potencjalnie oczekiwanych reakcji i czekasz na kolejny ruch. jezeli trwa to dłuzej tzn że cos juz na tobie ugrały rzniesz wiec frajera dalej az sie dowiesz gdzie jest skarbiec albo po prostu uznasz ze sie ta zabawa nie opłaca

Gość gość
miałem podobnie dowiedziałem sie sporo więcej mi nie potrzeba.

Gość gość
Mam czyste sumienie, nie jestem cwaniaczka czy manipulantka. Jestem nawet jak to on okreslil - sierota :) ale staram sie byc asertywna i nie dawac nadziei bo w przeszlosci tak robilam-niespecjalnie,po prostu ja to odbieralam jako przejaw sympatii, albo nie umialam powiedziec nie, bylam co prawda bierna ale wiekszosc odbierala moje zachowanie inaczej niz mialam na mysli. Jestem juz starsza i jego traktowalam jak kolege i nawet pilnowac sie zeby nie byc zbyt mila, bo akurat do tego mam sklonnosc a niepotrzebnie rozbudzam nadzieje

Gość gość
miałem podobnie dowiedziałem sie sporo więcej mi nie potrzeba. x tzn?

Gość gość
pilnowalam sie*

Gość gość
nie zajmuje sie handlem analizami prywatnych doswiaczen

Gość gość
chyba ze mnie miło zaskoczysz ofertą

Gość gość
konkretnie musiałabys mi zaproponowac zrobienie laski i wyglądac na podniecona wpatrując sie w mój krzywy ryj

Gość gość
ja powiem ci że możesz zrobic laske nosorozcowi w miejskim zoo i jak ją zrobisz to sie dogadamy

Gość gość
co do terminu rozpoczecia negocjacji:)

Gość gość
1.43 ile masz lat?s

Gość gość
chyb ze wolisz jakies inne zwierze...nie wiem. ryjówki albo dzikie świnie.

Gość gość
pewnie z was para nastolatków.s

Gość gość
ja mam 19,on 28

Gość gość
ty tylko wylewnie nadstawiasz pisdy

Gość gość
no tak to już jest z tymi ofiarami losu uważaja że umieja czarowac. jak juz im całkiem korba otpiertoli od tej władzy jaką im to daje to sie mozna posmiać jakie kretynki z zsiebie robia:classic_cool:

Gość gość
najsmieszniejsze są kooorfy które to robia na zamówienie. nie dosc ze sie rooochaja zakase to jeszcze rooocha je każdy za darmo łacznie z tymi którzy ich wynajeli:) no moze nie zawsze ale w moim przypadku właśnie tak bedzie:)

Gość gość
a ja sobie bede na to patrzył sączac herbatke

Gość gość
Nigdy nic miedzy nami nie bylo, a tym bardziej seksu

Gość gość
a potem wszystkich podlicze za zamordowanie mi ojca.

Gość gość
too juz raczej nie będzie chyba ze za seks poczytujesz sobie wszy w poranionej pochwie

Gość gość
sluchaj. w sumie to nie o cibie mi chodzi. nie interesuja mnie płotki. wyjedź zabij sie zahibernuj. nie wiem. bo jak cie znajde to zwiedzisz piekło

Gość gość
nie odpuszcze ci tego tania kooorefko

Gość gość
3.08 opanuj się bo zadzwonię po kaftan,wyzywasz niewinnych forumowiczów i przypadkowe osoby lecz się!

Gość gość
komu i czego nie odpuscisz może powiedz przynajmniej do kogo kierujesz te słowa a nie wyzywasz tu wszystkie kobiety z kafeterii.Normalny to ty nie jesteś.s

Gość gość
kto ci zamordował ojca?s