Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przerwa w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór mam do Was pytanie mam 27 lat maż 29 lat (10 lat razem i 6 po ślubie), czy mieliście w stałych związkach ( w malzenstwie) przerwę 2 miesieczna od sexu ale spowodowana wyborem męża? Czy taka przerwa jest dobra dla związku? Nie zepsuje ona relacji między nami ? Czy to jest normalne ze takie przerwy moga występować? Mąż twierdzi że potrzebuje tej przerwy bo nie ma potrzeby kochania się że mną tak jak ja bym chciała tzn raz lub dwa na tydzień. A że nie chce się zmuszać do sexu bo już tak nie raz bywało :(( dziękuję za odpowiedź

Gość Gouken
Seks kiedy chce go mężczyzna to zboczenie, jeśli potrzebuję go kobieta to sakrament. :?

Gość gość
Jestem w związku ponad 24 lata (małżeństwo ponad 17 lat) i jedyne przerwy były spowodowane połogiem. "Mąż twierdzi że potrzebuje tej przerwy bo nie ma potrzeby kochania się że mną tak jak ja bym chciała tzn raz lub dwa na tydzień. " - z Tobą czy w ogóle nie ma ochoty na seks? Ale rozumiem, że nie przeszkadza mu to w przytulaniu?

Gość gość
Dla mnie nie jest to normalne. Jestem z moim mężem 13 lat i pomijając przerwy spowodowane zagrożoną ciążą czy pologiem nigdy nie mieliśmy tak dlugich przerw w seksie. Oczywiscie zdarzalo się kilka dni bez seksu koedy brakowalo na to warunkow, albo mielismy bardzo meczący okres i wieczorem padalismy na twarz, ale to byl gora kilka dni. Zdrowy, wypoczety facet ma ochotę na seks. Może Twój mąż ma jakieś problemy. Pogadaj z nim szczerze.

Gość gość
Kiedy jest okres połogów u mojego nie miał znaczenia , ale unie tak nie potrzebowałam sexu i unikałam nie czułam potrzeby.

Gość gwoli wyjasnienia
A dlaczego akurat 2 miesiace? Bo nie rozumiem.

Gość gość
Macie dzieci?