Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozumiecie takie zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zarabia średnio ok. 4,5 tys. Jego decyzja wydaje mi się dość dziwna - ma gdzie mieszkać, ale mimo to sprzedał samochód i dokładając oszczędności, kupił mieszkanie, które wynajmuje. Nie ma samochodu, do pracy jeździ autobusem, ale ma mieszkanie. Cenię go za to, że myśli o przyszłości, jednak decyzja o pozbyciu się samochodu wydaje mi się dziwna.

Gość gość
Tyłka nie chce Ci się ruszyć na autobus..

Gość gość
W razie co w aucie nie ugotuje, nie umyje sie, nie bedzie mieszkal z rodzina. W mieszkaniu juz tak. Przynajmniej jest odpowiedzialny , bo gdyby wolal miec fure nowa z salonu ale kisic sie na wynajmie pokoju lub kawalerki to swiadczyloby o jego niedojrzalosci. A ty zamiast sie cieszyc to zachowujesz sie jak blachara, pokazujesz ze auto wazniejsze. Zenada, dziecko tys chyba niedojrzala jeszcze do ppwaznego zwiazku skoro wolisz faceta z wypasionym autem niz rozsafnego faceta myslacego o wlasnym mieszkaniu, a poruszajacym sie autobusem. Spoko, chlop sie odkuje i kupi sobie autko za jakies 10 tys, ale czy ty nie będziesz sie wstydzic jezdzic z nim taką taniocha...

Gość gość
Nie każdy potrzebuje samochodu w życiu. Ja też bardzo długo decydowałem się na zakup swojego i pewnie bym go nie wziął, gdyby nie jedna, bardzo pozytywna recenzja na http://auto-motor-i-sport.pl tego modelu