Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wstydzicie się innych a lekarzowi mężczyźnie pokazujecie wszystko?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wstydzicie się innych mężczyzn. A lekarzowi mężczyźnie i innym obcym mężczyznom robiącym badania pokazujecie piersi i waginę?

Gość gość
Myślę, że te dziewczyny, które wstydzą się innych, wstydzą się też lekarza.

Gość gość
Nawet tych waszych ukochanych się wstydzicie a obcym pokazujecie. Dlaczego? Nie uważacie, że powinno być odwrotnie.

Gość gość
To tym swoim ukochanym powinniście pokazywac, dawać wszystko i słuchać. A nie obcych facetów. Nie uważacie!?

Gość gość
Z tego co ja widzę to chyba wszystkie żony wstydzą się swoich ukochanych mężów a obcych facetów nie i im pokazują piersi i waginę.

Gość gość
I tam same chodzicie w kolejkach się ustawiacie, płacicie za to poprzez NFZ, i rozbieracie się przed nimi. A innych lub też swoich się wstydzicie. Dlaczego przed tamtym się rozbieracie? Dlaczego tamtym tylko dajecie.

Gość gość
Uważam, że przy lekarzu wstyd jest jeszcze większy, bo to zupełnie obcy mężczyzna. A jeśli jest, do tego, przystojny, to już, w ogóle, kobietę ogarnia panika i zakłopotanie. Co z tego, że to lekarz, że wyleczy, postawi diagnozę, pomoże, skoro wstyd zasłania wszystko. Przy mężczyźnie, który kocha, wstyd wydaje się mniejszy, ale i tak może być, bo to zupełnie ludzkie uczucie. To jest, niby, ten sam wstyd, ale jakoś trudno go porównać ze sobą. Lekarz ma za zadanie wyleczyć kobietę. To jego praca. Przez ubiór nie pobierze krwi, nie zbada piersi, nie zrobi badania waginalnego/o******czego przecież. Fakt, dużo też pomaga samo podejście do tematu wstydu. Są takie, które w ogóle go nie odczuwają, a inne, gdyby mogły, to uciekłyby przez okno, kiedy ten kazałby się im rozebrać. W sumie, to nie ma znaczenia, kto jest kim. Przy lekarzu wymogiem jest rozebranie się do badanej części ciała, a przy ukochanym mężczyźnie - poza ciałem, odkrywa się takie duszę, włączają się zupełnie inne uczucia i doznania. To ta cała różnica.

Gość gość
To niech twoja nie pokazuje i niech ci zejdzie na raka szyjki macicy. Kręcą cię martwe kobiety?

Gość gość
To niech twoja nie pokazuje i niech ci zejdzie na raka szyjki macicy. Kręcą cię martwe kobiety? XXXXXX brawo!!! dodam że martwe i śmierdzące, bo rozkład tkanek przy raku powoduje potworny smród w ostatnim stadium

Gość gość
Nie strasz cwaniaku. Kobiety też są lekarzami i prowadzącymi badania.

Gość gość
autorze, kobieta sieprzed tobą nie rozbierze bo ciebie nie kocha żadna , nawet własna matka, bo matka tez ci nie chce psiochy pokazać

Gość gość
Wez odwal się od mojej mamy zboczeńcu

Gość gość
Wez odwal się od mojej mamy zboczeńcu chciałbyś:) do rzeczy jeszcze jest?ma co pokazac?

Gość gość
lubi sie bawić w pana doktora :D

Gość gość
Jesteś Zboczeńcem i tyle. Zmuszasz inne kobiety do pokazywania intymności.

Gość gość
Skoro nie czujecie wstydu przed innym mężczyzna lekarzem, robiącym badania. Dlaczego czujecie wstyd przed swoim ukochanym lub innym mężczyzna np na ulicy?

Gość gość
I ubieracie się, zakładacie bieliznę? A przed obcymi mezczyznami ustawiacie się w kolejkach i rozbieracie przed nimi?

Gość gość
To jak się wstydzi mężczyzny lekarza dlaczego nie idzie do kobiety lekarza?

Gość gość
gość dziś Wez odwal się od mojej mamy zboczeńcu x Twoja matka jak cię rodziła to też wszystkim wszystko pokazała :D Może tego nie wiesz ale wyciągali cię przez jej pochwę, a ty teraz tragizujesz że twoja laska pójdzie do gina, no ja nie mogę :D

Gość gość
Poprostu tamci są tamtymi najlepszymi przed którymi się rozbieracie, pokazujecie wszystko, słuchacie jak te głupie, dajecie się dotykać. A ja jestem ten najgorszy i nie pozostaje mi nic innego tylko się zabić bo przedemna się nie rozbieracie, nie pokazujecie piersi, waginy, nie dajecie dotykać, nie słuchacie. Nawet moja ukochana się przedemna nie rozbiera, nie pokazuje piersi, waginy, nie słucha, nie daje się dotykać. A obcym to daje.

Gość gość
I mnie okłamuje

Gość gość
Zwłaszcza Polki są mocno zacofane i księdza i konowała mają za Boga jak w średniowieczu! Znam tępą babkę co urodziła czwórkę dzieci a mąż jej nie widział nago szok! Ja zawsze mam ( bo mam do tego prawo ust 2008 r art 21 Prawno Pacjenta! ) podczas każdego badania nawet w szpitalu przez ginekologa cipki męża i wspierał porody gdy ginekolog wyprasza to jest ZBOCZEŃCEM bo tylko tacy wypraszają.... jak ten. ..Ginekolog zgwałcił młodą pacjentkę? Agnieszka Drzewiecka 17.03.2016 Jak można wstydzić się swojej połówki przy badaniu cipki czy porodzie . Taka obecność męża i nie tylko męża chłopaka zbliża partnerów do siebie bo się z nim liczymy!

Gość gość
No właśnie a moja się ze mną nie liczy i do tego mnie oklamuje i oszukuje.

Gość gość
I na badanie jak mówiłem żeby poszła do kobiety gin nie chciała. Poszła do mężczyzny. Chciałem wejść nie chciała żebym z nią wszedł. Ja jestem ten najgorszy mnie nie słucha a przed innymi się rozbiera daje dotykać i ich słucha.

Gość gość
Bo bardzo mnie boli jak przed innym mężczyzną się rozbiera i daje mu się dotykać. Dlatego nie wiążcie się z kobietą która was nie słucha i nie liczy się z wami. Bo ona was nie kocha. Straciłem tylko 8 lat życia. Ale dopiero teraz to zrozumiałem że mnie nie kocha i okłamuje.

Gość gość
One poprostu wolą tych lekarzy niż ukochanych.

Gość gość
12.02 jesteś z bocznym ginekologiem i przeszkadza ci obecność partnera przy badaniach czy porodzie. Moja babcia rodziła w domu przy dziadku a moja mama rodziła przy tacie w Łodzi bo były pierwsze porody w Polsce z ojcem dziecka.

Gość gość
Nie wiążcie się z takimi kobietami. A jeżeli jesteście z takimi to jak najszybciej się rozstancie bo was oszukują i okłamują.

Gość gość
Bo nie liczą się z waszym zdaniem to was poprostu nie chcą i będą okłamywały oszukiwały, zdradzały.

Gość gość
Boli mnie to, że innemu mezczyznie pokazała piersi, waginę i dała się dotykać. Nie mogę poradzić sobie z tą złością na nią i przez to są rozstania.