Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wstydzicie się innych a lekarzowi mężczyźnie pokazujecie wszystko?

Polecane posty

Gość gość
Bo mnie zdradziła z innym mężczyzną. Jest to poprostu zdrada, że pokazała innemu piersi waginę i dała się dotykać.

Gość gość
a moja mama rodziła przy tacie w Łodzi bo były pierwsze porody w Polsce z ojcem dziecka. aha, czyli to ze jesteś intelektualnie trochę nie tego to wina domowego porodu, wszystko jasne

Gość gość
Ja mam ciężko pracować, a jakiś fajfus będzie patrzał na piersi i waginy mojej i innych kobiet i je dotykał. Zboczeniec pier*dolony

Gość gość
Badanie cipki przez faceta ginekologa bez obecnośc***artnera to zwykła zdrada bo intymność nie należy do ginekologa ???? lecz partnera i odwrotnie.

Gość gość
Cwaniaki maczo zboczeńcy zmuszający straszą y wykorzystujący inne kobiety

Gość gość
Poczekamy chłopcze, aż tobie zaczną się hemoroidy i problemy z prostatą :P I czy wtedy będziesz taki skromny i nierozbierający się przed inną kobietą :P

Gość gość
Kobietą nie przeszkadza, że facet rozbiera się przed inna bo twierdzą że to lekarka. Ale mężczyzną przeszkadza, że jego ukochana pokazuje piersi waginę innemu mężczyźnie i daje się dotykać.

Gość gość
Do mnie nigdy żadna kobieta nie przyszła pokazała piersi waginę i dała dotykać waginę i jeszcze za to zapłaciła.

Gość gość
idź się lecz autorze ewidentnie masz problem z łepetyną trza było iść na ginekologię a nie na szkołę kamieniami rzucać to byś rzygał doopami frustracie jeden

Gość gość
Płacicie im czy to prywatnie czy przez NFZ.

Gość gość
Nie poszedłem na ginekologie, bo nie chciałem niszczyć czyjejś miłości. Bo niektórzy kochają tak mocno, że przeszkadza im że inny mężczyzna widzi jej ukochanej piersi i waginę i jeszcze dotyka jej tam.

Gość gość
Nie poszedłem na ginekologie, bo nie chciałem niszczyć czyjejś miłości. Bo niektórzy kochają tak mocno, że przeszkadza im że inny mężczyzna widzi jej ukochanej piersi i waginę i jeszcze dotyka jej tam. jasne, bo jesteś w ogóle w stanie sie dostać na medycyne:D

Gość gość
Debil jesteś autorze i debilne pytania zadajesz . Jak ma ginekolog zbadać pochwę kobiecie ? telepatycznie ? Albo to g łupie prowo albo kretyn

Gość gość
Są kobiety ginekologami

Gość gość
A mężczyzna ginekolog to poprostu zboczeniec który niszczy czyjąś miłość.

Gość gość
są tez kobiety weterynarzami i co w związku z tym?

Gość gość
Dużo jest takich cwaniaków zboczeńców którzy zmuszają kobiety do pokazywania intymności i niszczą miłość.

Gość gość
A mężczyzna ginekolog to poprostu zboczeniec który niszczy czyjąś miłość. mój ginekolog akurat ratuje zycie kobietom ,które maja raka. Głównie polega to na wycinaniu czego się da, ale to jako jedyne ratuje czasem zycie. Nie sadzę zeby podniecąły go zraczałe narzady rodne

Gość gość
Nie karmić trolla .

Gość gość
Stare smierdzace zraczale nie. Ale młode cip*ki tak

Gość gość
Głównie chodź o to że wielu ginekologów wyprasza bliską mi osobę z badań jak i zabiegu przy którym mam prawo miec! Chcą w ten sposób ubezwłasnowolnić pacjentkę że nie ma prawa do decydowania swoją intymnością bo on za nie decyduje. Jest to skandaliczne postępowanie nie boję się go określić zboczeńcem! A druga spraw że są nawiedzone ograniczone umysłowo katoliczki i feministki które intymność mają z ginekologiem. Nie wiedzą one że takim postępowaniem doprowadzają często do zdrady i wcale wina nie leży po stronie partnera. Dlatego nawet w państwach o normalnych sądach nie jak polska gdzie ma kasty! Zawsze podczas badań musi być osoba bliska gdy jej brak musi zabezpieczyć położną i nawet wtedy badanie jest droższe! Gdyż boi się ginekolog zarzutów molestowań czy próby gwałtu. Ale polska to kraj bezprawia i kast medyczno - sedziowskich więc nawet gdy zgwałcił ginekolog to nic mu nie zrobią! A pójście samej na badanie cipki będąc w związku z chłopakiem czy mężem do faceta ginekologa to ubliżanie partnerowi!

Gość gość
Do mnie nigdy sama nie przyszła nie pokazała piersi waginy i nie rozkraczyla się przedemną i nie dała dotykać, a innym tak. Bo ich kocha a nie mnie.

Gość gość
Jak juz mowilam, nie jestem zacofana i nie wstydze sie meza i wbijcie sobie polki do glowy ze c..ka jest wlasnoscia partnera i wszelkie zwiazane z nia czynnosci i decyzje naleza do wlasciela a nie do was.moj maz pilnuje mojej c..ki bo to jego najwiekszy skarb, jest na kazdym badaniu, ustala fryzure i sam goli, zmienia podpaski i myje, z obawy zebym sie nie onanizowala podczas dotykania.Na ulice nie wyjde bez burki, ale za to przed mezem chodze nago jak juz dzieci spia bo nie wstydze sie go ani nie mamy zadnych tajemnic.Pilnuje zebym nie rozmawiala z mezczyznami, dlatego nie pracuje bo nawet jak sa same kobiety to moga byc biseksualne lub lesbijki, do sklepu chodze z mezem, bo to on ma pieniadze i placi, ja tylko pcham wozek, wykladam na tasme i niose do domu, bo kobiety nie maja rozumu i trzeba je kontrolowac na kazdym kroku

Gość gość
Do niego chodzi więc jego kocha nie mnie.

Gość gość
Ja tam się nikogo nie wstydzę i pokazuję wszystkim.

Gość gość
O k***a :D Ten temat to jest największe siedlisko raka internetowego jakie widziałam.

Gość gość
A dlaczego idziesz do dentysty a nie wyrwiesz sobie sam zęba? Wydaje mi się, że trochę bez sensu pytanie. Idziesz do lekarza, jako do specjalisty, dla własnego zdrowia. Myślę, że nijak ma się jedno do drugiego.

Gość gość
Nie ma się nijak gdy kobieta idzie do mężczyzny

Gość gość
I pokazuje mu swoje narzady plciowe

Gość gość
14:42 lecz sie prowokatorko / rze .