Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wstydzicie się innych a lekarzowi mężczyźnie pokazujecie wszystko?

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli jesteś dziewczyną/kobietą i nie wstydzisz się tego to napisz do mnie leonardi111@interia.pl to cię zbadam :)

Gość gość
Leonardi111@interia.pl

Gość Ajir
O matko, ale psychol. Bait, czy nie bait, ale prawda jest taka, że tacy jak on chodzą po świecie. Nawet znałem podobnego świra na żywo! Dlatego mnie to przeraża, że takie rzeczy się dzieją na codzień! Najbardziej cierpią tylko kobiety takich świrów.

Gość gość
Nie wszystkie kobiety chcą pokazywać swoje narządy płciowe innym mężczyznom. A wy je do tego zmuszacie i niszczycie miłość ich partnerów bo wtedy już nie są tylko ich.

Gość gość
Niektóre chcą być tylko tego jedynego mężczyzny a wy to wszystko niszczycie.

Gość gość
Mężczyzna chce żeby ukochana była tylko jego.

Gość gość
Żeby inny mężczyzna nie widział jej narządów płciowych, nie dotykał ich. A wy to niszczycie a później są rozwody, samobójstwa, etc.

Gość gość
Znowu ten psychol? Jakim cudem takie ewenementy mają prawo do zycia w społeczeństwie?

Gość gość
Czyżby autor byl przez rodziców glaskany po głowie kamieniami, że ma takiego zrytego gara?

Gość gość
To że masz inne zdanie na ten temat nie znaczy że możesz mnie obrażać psycholu. Nie wszyscy się ku*rwią na prawo i lewo. A wy to powodujecie.

Gość gość
Zostawcie ten temat, niech autor sam z sobą pisze. Takich bredni nie da sie czytać a co dopiero odpisywać na nie.

Gość gość
Nie wiem czy wcześniej ktoś to już pisał ale wiecie że śmieją się z was w necie na portalu plotkarskim? Cytowali nawet te debilne komentarze :D o ile to nie prowo to panowie z takim myśleniem powinni się zastanowić czy są normalni podkopulowo.

Gość gość
Jest mężczyzna. Nigdy nikogo nie miał tylko ukochaną, ona jego też. Ukochana jest w ciąży i jest poród. Nagle patrzy na jej narządy płciowe inny mężczyzna i dotyka ich. Jeden albo więcej. To dlaczego on ma być gorszy też idzie do innej, innych i daje im pooglądać, podotykać. A później rozwód bo było pokazywanie i dawanie dotykać swoich narządów płciowych czy to przez jedną stronę czy drugą. Zabijacie tym miłość. Dlatego powinny tam być tylko kobiety.

Gość gość
To naprawdę nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Założę się że myślenie tego typu to domena prawiczkow karmionych religijnym gownem od małego. Jeśli koleś nie rozróżnia lekarza od kochanka to co ona ma w głowie? Mech porasta wnętrze jego czaszki.

Gość gość
Podobna sytuacja gdy ona miała wcześniej kogoś lub nie, on też lub nie. Ale zakochali się, są razem. I nie zdradzali się w związku. Do momentu kiedy ona pokazuje i/lub daje dotykać piersi, waginę innemu innym mężczyznom. Więc on czuje się gorszy i też idzie do innej, innych. Gdy ona pokazuje lub daje się dotykać kobiecie on nie jest zazdrosny i to nie jest zdrada. Niestety jak patrzy na jej piersi i/lub waginę inny mężczyzna i dotyka to jest zazdrosny bo jest to zdrada.

Gość gość
Zawsze sobię można humor tutaj poprawić.

Gość gość
Może na początku się tego tak nie odbiera ale po czasie dochodzi się do takich wniosków.

Gość gość
Ale problem jest w tym, że gdy się "obudzą" już jest za późno. I nie pozostaje im nic innego jak zabić się lub pozabijac pewne osoby lub... Dlatego, trzeba temu zapobiegać - kobiety tylko do lekarzy kobiet.

Gość gość
Segregacja płciowa. Kobiety do lekarek, mężczyźni do lekarzy. Co zrobić gdy lekarka jest najlepszym lekarzem w danej specjalizacji i nie może przyjąć umierającego mężczyzny ?

Gość gość
Ja bym takiemu powiedziała lez i zdychaj bo się nie zgadzam na kontakt z lekarka.

Gość gość
Wedlug myślenia takich mężczyzn jak autor powinny być szpitale dla mężczyzn i dla kobiet. W szpitalu dla mężczyzn tylko sami mężczyźni łącznie z pielegniarzami bo ciężko chorych trzeba umyć a tym samym dotknąć ich narządów. A w szpitalu dla kobiet powinny pracować same kobiety.

Gość gość
ahahah dobry trolling :D Opowiem mojemu ginowi i ortopedzie, co wypisują w necie żałosne przegrywy, niech też ma rozrywkę :D

Gość gość
Wystarczy szpital podzielić na pokoje dla mężczyzn i kobiet. Tak przecież jest. I do tych pokoi nie wpuszczać tych zboczeńców.

Gość gość
Chodzi mi o mężczyzn, bo kobiety "chyba" takie nie są.

Gość gość
Poprostu gdyby ich tam nie było to nie byłoby problemu. A dlaczego tam są bo są zboczeńcami i niszczycielami miłości.

Gość gość
Nie można podzielić szpitala na pokoje bo w takim razie trzeba by było mieć ruchomy personel. Co zrobić gdy w szpitalu jest więcej chorych kobiet a za mało pielęgniarek i lekarek bo połowa personelu jest męska? Zreszta ciekawa jestem jak tacy jak autor widza to gdy będą zmuszeni do skorzystania z obmycia ciała przez innego mężczyznę. Jakiś mezczyzna będzie dotykał ich ptaszka, sciągał napletek aby dobrze umyć.

Gość gość
Haha.

Gość gość
Raj dla homoseksualistów ;)

Gość gość
gość dziś Wystarczy szpital podzielić na pokoje dla mężczyzn i kobiet. Tak przecież jest. I do tych pokoi nie wpuszczać tych zboczeńców. X Jakich zboczeńców? Takich jak ty?

Gość gość
Na to pytanie powinny odpowiedzieć kobiety partnerki tych mężczyzn którzy mają być np. myci czy może to robić inna kobieta. Ja podałem męski punkt widzenia na sytuację odwrotną.