Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wstydzicie się innych a lekarzowi mężczyźnie pokazujecie wszystko?

Polecane posty

Gość gość
"Raj dla homoseksualistów oczko.gif" Czyli widzisz sam potwierdziłeś, że ma to podtekst seksualny

Gość gość
gość dziś Człowieku a widziałeś kiedyś chorych mężczyzn leżących na oddziale ginekologiczno-położniczym?

Gość gość
Bo kobiety juz tak mają, taka ich natura i nie zmienisz tego za cholerę!

Gość gość
Dawniej ludzie tak nie myśleli. Dlatego tyle ich jest. Poprostu trzeba to zablokować na uczelniach i eliminować pewne osoby.

Gość gość
gość dziś "Raj dla homoseksualistów oczko.gif" Czyli widzisz sam potwierdziłeś, że ma to podtekst seksualny X A i owszem ;) Chorzy homoseksualiści zjeżdżaliby z całego świata aby leżeć w takim szpitalu z męską obsługą. Nie wiem tylko czy prsonel szpitala byłby z tego zadowolony i reszta chorych płci męskiej.

Gość gość
Jesteś człowiekiem bez serca. Potrafisz tylko śmiać się z innych i niszczyć miłość.

Gość gość
Wiecie dlaczego chodzą do mężczyzn bo lubią pokazywać im narządy płciowe i lubią być dotykane przez mężczyzn. Dlatego nie chodzą do kobiet.

Gość gość
A dlaczego mężczyźni chcą być pielęgnowani przez pielęgniarki a nie pielęgniarzy? Bo lubią jak kobiety dotykają ich narządów.

Gość gość
Dla lekarza, lekarki czy pielęgniarki czy pielęgniarza pacjent jest pacjentem i nie ma płci. Tylko pacjenci bywają zboczeni a zboczeń najwiecej jest wśród mężczyzn. To oni wybierają ładną pielęgniarkę czy lekarkę aby poczuć ich dotyk na swoim penisie. Homoseksualny mezczyzna wybierze tylko męski personel a lesbijka nie widzi problemu w męskim personelu. W większości to mężczyźni maja chorą wyobraźnie i wszędzie widzą seks. Autor jest tego przykładem.

Gość gość
Jesteś człowiekiem bez serca. Potrafisz tylko śmiać się z innych i niszczyć miłość. x Chyba miłość do własnego penisa.

Gość gość
Zimny, niedzielny poranek. Nie chce się nigdzie wychodzić, w telewizji nuda. Wchodzę na kafe i cóż za odmiana. Wypowiedzi że boki zrywać. :-) Pozdrowienia dla fanów zboczonych ginekologów, kobiet potrzebujących partnera u lekarza i tych z myślami samobójczymi. Czyli jednej i tej samej.

Gość gość
Największy problem jest w tym, że to mężczyzna który jest w związku z kobietą jest zły na to, że ona go zdradza - pokazuje i/lub daje dotykać swoje piersi i/lub waginę innemu mężczyźnie. A on później tą złość odreagowuje też idzie ją zdradzić - idzie do innej kobiety i też jej pokazuje i/lub daje dotykać swojego penisa. A przecież można ten problem zlikwidować u źródła. Tylko kobiety badające inne kobiety. A narządy płciowe zostawcie dla swojego mężczyzny a on też zostawi swoje dla was.

Gość gość
Gościu wyżej jak nie pozwolisz dać sie umyć pielęgniarkom gdy będziesz ciężko chory, jak nie będziesz chodził do lekarek i pokazywał im swoje narządy płciowe to wtedy będziesz mógł wymagać od swojej żony tego samego.

Gość gość
Ja nigdy nie pokazywałem innej kobiecie poza żoną penisa i/lub nie dałem innej go dotykać. Ona pierwsza złamała przysięgę. Taka kobieta pokazująca i/lub dająca dotykać piersi i/lub waginę innemu mężczyźnie to zachowuje się podobnie jak prostytutka tylko płatność odwrotna.

Gość gość
Ja pokazuję lekarzowi i jeszcze za to płacę. Ha, ha. Ale jest delikatny i miły.

Gość gość
Fakt, jak kobieta w wypadku dostanie krwotoku, nalezy dla dobra zwiazku dac sie jej wykrwawic na smierc i nic nie dotykac.ciekawe jak maz czy chlopak( bo sie placze w wypowiedziach )wiecie ktorej "wspieral porody", czy sam ja zszywal i czy sam bada a gyn kieruje w ktora strone palec.wogole chyba rzeczywiscie ta kobieta chodzi w burce, bo jakis facet popatrzy to juz od razy g**** i zdrada.a zaloze sie ze jej facet co wspiera porody mial juz niejednego lodzika od kolezanek z pracy, bo 8 h celibatu by nie wytrzymal

Gość gość
Ja nigdy nie pokazywałem innej kobiecie poza żoną penisa i/lub nie dałem innej go dotykać. a matka, na pewno ładnych kilka lat ci d...podcierała, a twoja lekarka pediatra, a ciotki które ciebie ogladały przy przewijaniu, a pani w przedszkolu, która musiała ciebie umyć jak sie porobiłeś?

Gość gość
O jasne nigdy nie dawałeś ale kiedyś dasz. Nie myśl sobie, ze nigdy nie zachorujesz. W każdym szpitalu są pielęgniarki i to one doglądają pacjentów. Jak zachorujesz to będziesz leczyć sie w domu bo w szpitalu sam damski personel.

Gość gość
Ten koleś jest jakiś uposledzony , wszędzie widzi seksy i lekarzy czujących się na Mintaja jego baby , co za świr ,kurla

Gość gość
Jak chlop lezy w szpitalu np. po wypadku to mu pampersy zmieniaja napalone pielegniarki lub pielegniarze geje, tak samo z podstawieniem kaczki czy zalozeniem cewnika.bo jakos nie slyszalam zeby do tego angazowac zone, albo zeby musiala byc obecna przy kazdym siku.a wszystko trzeba dokladnie umyc zeby nie bylo infekcji

Gość gość
bo lekarz jest lekarzem? a piersi i cipke badac trzeba, niezaleznie od ochoty? i nie kazda kobieta chce chodzic do lekarza-kobiety. faceci sa bardziej delikatni i bardziej 'oschli' w obyciu.

Gość gość
Zależy dla kogo są oschli dla tych ładnych nie sądzę. Nie chodzi mi o dzieci tylko o kobiety! I nie chodzi o sytuację ratowania życia i operacje.

Gość gość
Ty masz coś z deklem? Jak lekarz ma mnie zbadać w ubraniu? Może też się wstydzimy, ale jednak strach przed choroba wygrywa. Zajmij się czymś pożytecznym, a nie głupie tematy zakładasz.

Gość gość
Kobiety też są lekarzami

Gość gość
Kobiety też mogą wykonywać badania

Gość gość
Mąż w pracy np. za granicą a ona idzie do innego mężczyzny.

Gość gość
Nie w każdym szpitalu są kobiety lekarze w moim np nie ma a nie będę zapieprzac kilkadziesiąt km dalej żeby mnie badała kobieta.

Gość gość
No to przecież nikt ci nie każe, poświęcić 1 dzień na bezpieczne badanie przez kobietę. Idź do innego mężczyzny zobaczysz jak zareaguje twój facet. W moim przypadku jest rozwód.

Gość gość
Ja się nie wstydzę lekarzy, przecież to ich zawód. Mam takiego interniste od wszystkiego. Mam chore gardło a on każe się rozbierać całkowicie i wykonuj***adanie. Fajnie bo nie muszę chodzić do okulisty, ginekologa, laryngologa, wszystko za jednym razem przebadane i to raz w miesiącu.