Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania 12345

Powiększenie ust kwasem halurionowym

Polecane posty

Gość Hania 12345

Witam . 3 dni temu miałam powiększane usta kwasem halurionowym dodatkowo zrobiłam sobie bruzdy nosowo wargowe . Po zabiegu moje usta były obolałe i spochniete . Na następny dzień opuchlizna się powiększyła . Natomiast wczoraj się zmniejszyła . Ale mam problem dzisiaj odczuwam jakby moje usta górne szły do góry i były takie twarde napompowane i zdrętwiałe, a wcześniej odczuwałam tylko jedyny napuchniecie . Czy to jest normalne ? Czy mam się czegoś w tej sytuacji obawiać . Z tego co mi powiedziano to może do 2 tyg sie utrzymywać opuchlizna , ale czemu jak było lepiej sie teraz pogorszyło .

Gość yaruta
nie wiem ale wydaje mi się że powinnaś to pokazać specjaliście, byłam miesiąc temu w http://artederm.pl/ na takim samym zabiegu i nic się takiego nie działo, usta odrobinę były tkliwe ale opuchlizny praktycznie żadnej nie miałam. Może jesteś na coś uczulona?

Gość gośćnsjs
To normalne - kwas musi się wchłonąć a ty powinnas je wymasowac 2dni po Zabiegu - jeśli preparat był mocno usieciowiony to usta będą „twardsze” w dotyku- czemu nie wypytałas o to osoby która ci robiła ? I co masz wpisane w książeczkę zabiegowa ? Jaki preparat

Gość gośćhsjsj
Plus generalnie usta docelowo będą wyglądały tak jak od razu po zabiegu - puchną przez pierwsze 3Dni ze aż wstyd z domu wychodzić

Gość gość
już sobie krowo powiększasz usta będziesz wyglądać jak laska z burdelu

Gość gość
Czy samo ostrzykiwanie jest bolesne?

Gość Hania123456
Opuchlizna mi zeszła . Jestem tydzień po zabiegu . Ale nie pokoi mnie to ze moja usta, górna warga cały czas jest taka odrętwiała . Czuje jakbym miała znieczulenie na tym , odczuwam takie mrowienie . Nie wiem czy to tak powinno być , jak dzwoniłam do specjalisty to powiedziano mi ze do 2 tygodni może tak być bo to normalne jest . Czy mam się niepokoić ?

Gość gość
Tak juz bedzie, potem zgrubczy sie I zejdzie.

Gość gość
Bez paniki, to normalne.

Gość gość
Ja powiększałam usta w www.imageszczecin.pl i miałam podobne objawy ale z czasem to zniknęło. Teraz po dwóch tygodniach mam usteczka jak gwiazda filmowa i nie są nie wiadomo jak twarde. Zabieg nie był nawet bolesny tak jak to mówią.

Gość gość
Kwas hialuronowy u mnie sprawdził się świetnie. Usta wyglądają naturalnie, są nawilżone i pasują kształtem do całej twarzy. Zabieg robiłam w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i mogę polecić to miejsce. Jest profesjonalne i bardzo komfortowe. Mają tam również wykwalifikowany personel, który dobrze zna się na tym co robi.

Gość Adaa12345
Dziewczyny, jak chcecie, to w Haro laser spa w Sosnowcu szukają osoby chętnej na tańszy zabieg z kwasem hialuronowym na 28.09. 2018

Gość gość
Powiększ usta a wieczorkiem idź pod latarnie, bo tylko tam pasujesz

Gość gość
Wiesz co, ja robiłam już jakiś czas temu taki zabieg, w Klinice w Warszawie - https://klinikamiracki.pl/zabieg/powiekszanie-ust/ wiadomo przez jakiś czas może utrzymywać się obrzęk i opuchlizna ust ale u mnie po 2-3 dniach zeszła. Wytłumaczyli mi jak o nie dbać, jak pielęgnować i wszystko było super :)

Gość gość
Nie wiem jak usta bo mam duże ale robiłam ostatnio brodę 2 ml to myślałam że mnie k***icca strzeli tak boli przez parę dni no bo preparat na kości formuje się. Policzki niC nie bolaly

Gość gość
Szkoda kasy na 1.ml bo nic nie widać a na dwa to mnie nie stać.

Gość gość
Ja robiłam powiększanie ust w klinice Art Derma Clinic w Rzeszowie i robią tam super, moje usta wyglądają bardzo ładnie i mają odpowiednią wielkość.

Gość MajaTruchan

usta powiekszałam w  katowicach u pani dr Teodozji Akruszewskiej preparatem Restylane Kysse;) Efekt bardzo naturalny i długo się utrzymujący 😉