Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce kolejnego dziecka mieszkamy u moich rodziców

Polecane posty

Gość gość

mieszkamy w jednym pokoju u moich rodziców mamy już dwójkę dzieci a on chce trzeciego dziecka, Nie mamy swojego mieszkania i żadnych perspektyw. On chce trzeciego dziecka a ja już z dwoma ledwo daje radę. On pracuje w delegacjach.mozecie to jakoś skomentować bo ja nie wiem jak ja mam rozmawiać z tym człowiekiem

Gość gość
Yyy a dzieci to nie wspólna decyzja?

Gość gość
Takiego se wybrałaś frajera bez ambicji co potrafi jedynie bachory robić to będziesz teraz cierpieć przez resztę życia

Gość gość
Powiedz mu ze nie ma mpwy o 3 dziecku bo nie ma na to warunkow.

Gość gość
Slaaabe prowooo....

Gość gość
Taki sam temat był 10 lat temu.

Gość gość
Niestety to nie jest prowokacja

Gość gość
Skąd się biorą takie bezmózgowce

Gość gość
Pracuje w delegacjach i nie macie perspektyw. To ile on zarabia? Ja bym się nie zgodziła.

Czytałam wiele artykułów o gwałtach...I niemal zawsze z kobiety robiono winną. Dlaczego to piszę? Bo zawsze jak ktoś zakłada temat oczekując wsparcia, innego spojrzenia na swój problem, to reszta tylko czeka aby dokopać. I tu się dzieje tak samo. Co to za hasła typu: jak se wybrałaś tak masz???? Zakładam więc, że odpisują same poważne, szczęsliwe osoby, które mają wspaniałych partnerów, i wiele innych ...Szkoda gadać..Dlaczego nikt nie moderuje wpisów? A do Autorki- kobieto, nie gódź się na żadne dziecko. Wiem, ze masz dosyć wysłuchiwania, być może też namolności. Nie wiem czy może ten Twój mądry inaczej maż chce Cię uziemić w domu, bo zwyczajnie go nie ma, gdyż pracuje na wyjezdzie. Moze tu tkwi problem...

Gość gość
Prowokacja, ale odpowiem - autorko, a moze niech maz porozmawia z twoimi rodzicami, jak sie zapatrują na 3 dziecko w ich mieszkaniu?:) I co to znaczy, ze nie macie perspektyw na swoje? To zamierzasz mieszkać z dziećmi w jednym pokoju, nawet, gdy juz beda pełnoletnie?

Gość gość
Stilelibero wiesz jest różnica między gwałtem gdzie kobieta jest zaskoczona, skrzywdzona i robi coś wbrew swej woli, a sytuacją gdzie kobieta wiedziała, że nie mają gdzie mieszkać, nie mają perspektyw, a dała się namówić mężowi na 2 dzieci. No wybacz ale nie porównuj tych sytuacji. Swoja droga zastanawiam się na co facetowi w wiecznych rozjazdach 3 dziecko i to w pokoiku, kątem u teściów? No debil jakich mało :o

Gość gość
Facet ma do gadania tyle co nic w tych sprawach, problem więc z d**y, coraz durniejsze te prowa, bo durniejsze prowokatorki.

Gość gość
Czy on cie wogole bierze pod uwage, twoje zdanie i uczucia, bo o milosci nie mowie, facet chce robic dzieci zeby miec trofea swojej meskosci ze niby taki ogier, teraz taka moda, zwlaszcza wsrod singli-szpanowanie dziecmi, najlepiek kazde innej matki.Slubu nie macie i miec nie bedziecie, chociaz bys chciala, zgadlam?a na delegacjach to pewnie narobi sobie dzieciakow, wiec sie nie martw ze popadnie w depresje bo.sie nie realizuje