Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhugy

Rak jajnika

Polecane posty

Gość gośćhugy

Czy ktoras z was to spotkalo ? U mnie z rodziny ktos zachorowal , jestem zalamana .

Gość gość
Nikt ?

Gość gość
wszystko zalezy od postepu choroby i czy sa przerzuty

Gość gość
Wejdź najlepiej na fora tematyczne o raku.

Gość Czarny Ksieżyc
Znam kilkanaście metod na nowotwory więc bez paniki:classic_cool:.

Gość Czarny Księżyc
Ale zrypałem:O.Ale odradzam metody szpitalne:O.

Gość gość
Czarny, rak to nie jest temat do żartów. Jak "znasz" metody to podaj je autorowi, a jak nie to bez wygłupów.

Gość gość
Wiem. Ma guzki , chyba bez przezutow na inne organy , meczylo ja juz dlugo ale nikt nie wykryl .

Gość gość
Zawsze myslalam ze to mnie i mojej rodziny nie dotyczy , to jest masakra jakas .

Jasne że znam ale problem nie jest tyle w nowotworze co w tym że wielu nie dorosło aby przyjąć ta wiedze:P.Dodam ze 1 metodę co prawda nie na raka ale na mniej groźne nowotwory przetestowałem i wiem ze pomaga:D.Ale pisali że na raka też:D.Ja już bym wolał raka niż to co mam:O.Z raka wielu się wyleczyło a z tego co mam to nie wiem czy ktokolwiek się wyleczył:O.A podam jak ktoś mnie poprosi:D.Natomiast tu o tym dlaczego należy unikać metod szpitalnych: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html -nawet jak są błędy to przesłanie słuszne-w szpitalach są terroryści i ludobójcy 😠.

Należy pamiętać o najważniejszym-nawet po prawidłowym leczeniu należy się spodziewać nawrotów jeżeli czynniki które spowodowały chorobę nie znikną:O.A na wstępie polecę metodę niezbyt humanitarną ale mającą wielką zaletę-bo w cenie bonifikata 100%:D.No i napisz ile w stanie jesteś wydać na kurację-to postaram się wybrać w miarę tanią inną:D.I napisz czy przypadkiem się sama o tego raka nie starałaś np. dymkiem z petów:P.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś No to podaj, ja proszę.

Gość gość
Tak , pali papierosy. A kasa jest nie wazna

Gość gość
moją rodzine tez dotknał rak, 12 late temu, byłam w ciazy z córką a tu szok : tata ma raka jelita grubego. Byłam pewna ze umrze, a on sie wyleczył :) potem 6 lat pozniej moja przyjaciółka, rak, wyjatkowo złosliwy, zyje i ma sie swietnie :) kolezanka rak szyjki macicy, tez zdrowa. Mój tata rzucił palenie po diagnozie, warto zeby Twoja bliska osoba tez to zrobiła, to pomoze w walce z choroba, organizm bedzie silniejszy

Gość gość
i wez nie słuchaj takich idiotów jak Ksiezyc co bajki opowiada o leczeniu niekonwencjonalnym, grype sobie mozna tak leczyc nie raka

Gość gość
Dzieki . Mam nadzieje ze sie uda . Swiat mi sie zawalil w srode ma miec dokladne wyniki a zabieg mial byc zwyklym zabiegiem usunievia guzka a tu takie cos

Zaraz podam:P. Ale większości nie testowałem:P. metoda gersona,pantelliniego budwig :P Gdzieś jest to opisane:P.I bredźcie że nie działa jak napisałem że działa:P.

i wez nie słuchaj takich idiotów jak Ksiezyc co bajki opowiada o leczeniu niekonwencjonalnym, grype sobie mozna tak leczyc nie raka " A te "konwencjonalne leczenie"truciznami niby by miało pomóc:P.Przecież to zwykłe ludobójstwo:P.

Gość gość
na opakowaniu od chemoterapii pisze jak byk: POWODUJE RAKA !!! To samo na opakowaniu od fajek, ale debile dalej kopcą, a potem płacz

Nie chemioterapii ale "chemioterapii":P.A chemioterapia to wymienione ostatnio przeze mnie metody budwig,pantelliniego oraz gersona(chociaż tam jest kilka przypadków mniej chemicznych typu lewatywa).Te metody mogą zaszkodzić tylko w ekstremalnych dawkach o ile nie ma uczulenia itp.:P.

Gość gość
Czarny Księżyc dziś Nie chemioterapii ale "chemioterapii"jezyk.gif ??? przecież napisałeś co do literki dokładnie tak samo :D

Gość gość
osoby typu Czarny księżyc powinny byc przymusowo leczone psychiatrycznie

Gość Cooliberek
Nie kazdy rak jest zaraz wyrocznia. Pamietajcie , badajcie sie jak najczesciej , zwlaszcza kobiety . Piersi w pierwszej kolejnosci , cytologia co roku

Gość gość
gość dziś Ogólnie on nie jest groźny, a to że żyje w gwiazdach i ma niekonwencjonalne postrzeganie świata ludzkiego, to już inna bajka.

Gość Cooliberek
Ja mam kolezanke ktora miala Potworniaka na jajniku , To jest bardzo zlosliwy nowotwor , wczesnie go wykryto i zoperowano a kolezanka zyje i cieszy sie zyciem

Czarny Księżyc dziś Nie chemioterapii ale "chemioterapii"jezyk.gif ??? przecież napisałeś co do literki dokładnie tak samo smiech.gif " Może pisałem ale poprawiam:P. " gość dziś osoby typu Czarny księżyc powinny byc przymusowo leczone psychiatrycznie " Osoby co wierzą że szpitale stworzono aby leczyć powinny być leczone psychiatrycznie:P. Cooliberek dziś Nie kazdy rak jest zaraz wyrocznia. Pamietajcie , badajcie sie jak najczesciej , zwlaszcza kobiety . Piersi w pierqszej kolejnosci , cytologia co roku " A czy nie wiesz ze te badania są niebezpieczne:P? gość dziś gość dziś Ogólnie on nie jest groźny, a to że żyje w gwiazdach i ma niekonwencjonalne postrzeganie świata ludzkiego, to już inna bajka. " Ale bzdura:p.Ja podaje fakty:P.w bajkach żyją co co wierzą konowałom:P. Cooliberek dziś Ja mam kolezanke ktora miala Potworniaka na jajniku , To jest bardzo zlosliwy nowotwor , wczesnie go wykryto i zoperowano a kolezanka zyje i cieszy sie zyciem " Lepiej niech się nie cieszy-pisałem że bez zmiany należy spodziewać się powrotu nowotworu:P.

Gość Cooliberek
Ksiezyc ty chyba nie wiesz. Co ty mowisz

Gość gość
Ogólnie on nie jest groźny, a to że żyje w gwiazdach i ma niekonwencjonalne postrzeganie świata ludzkiego, to już inna bajka. " Ale bzdurajezyk.gif .Ja podaje faktyjezyk.gif .w bajkach żyją co co wierzą konowałomjezyk.gif . x CZARNY!!! ale ja napisałam, że żyjesz w gwiazdach, a nie bajkach :D