Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbardziej patologiczną jednostką jest rodzina

Polecane posty

Gość gość

ludzie narzekają na pracę, szefa itd ale prawda jest taka że większe prawdopodobieństwo jest że ktoś z rodziny cie zabije czy uprzykrzy życie niż szef. Ile ludzi ma zj******o ojca alkoholika albo matkę która ma ich w d***e ??

Gość gość
%ludzi na kafeterii tak, wsrod normalnych takich patologii nie ma

Gość gość
Ciągle słychać w mediach jak np. ojciec zabił żonę czy dziecko a rzadko słychać żeby pracodawca kogoś zabił, tak więc ta święta instytucja rodzina jest najbardziej patologiczna. Wojsko i policja razem nie są nawet w połowie tak patologiczne jak np. rodziny na polskich wsiach.

Gość gość
większość ludzi nie powinna była sie rozmnażać

Gość gość
Ty wyżej od wsi to się odpier...l. Największa patologia jest na blokowiskach, albo w starych kamienicach w mieście. Całe getta patoli. Ja pochodzę ze wsi i u nas w miejscowości było dwóch pijaków, jeden samotny, chlał denaturat aż w końcu zmarł. Drugi miał rodzinę i żonę podobno bił, aż w końcu poskarżyła się kuzynom i tak go urządzili, że miesiąc w szpitalu leżał. Ale nie zakapował kuzynów żony i więcej jej nie bił. Jak przeprowadziłam się do miasta, to w blokach ciągłe awantury. Raz sąsiad żonę uderzył na klatce jak szłam z zakupami, wkur... się i walnęłam go butelką z napojem w głowę, spadł ze schodów,bo wypity był, a jego żona się na mnie rzuciła z pazurami.Teraz już się nie wtrącam, chyb, że ktoś by dziecko bił, ale jak dorośli się leją, to mam to w dup...e.

Gość gość
jest tyle p*********j patologii i zjebów bo kobieta za wszelką cenę musi zrobić bachory