Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy są beznadziejni

Polecane posty

Gość gość

Moja dawna przyjaciółka ze szkoły miała wielu chłopaków z Polski, była bardzo wierna, kochająca, ale poza tym jest pozytywnie zakręcona i nie da się przy niej nudzić. Każdy jej związek kończył się zdradą ze strony faceta. Dwa lata temu w pracy poznała Ukraińca i są razem w związku właśnie od niecałych dwóch lat. Są bardzo szczęśliwi, on o nią dba, jest wierny i bardzo ogarnięty życiowo. Powiedziała mi, że nigdy nie znała lepszego faceta. Z moich własnych obserwacji widzę też, że Polacy w większości są strasznie niezdecydowani, grają na kilka frontów, a tak naprawdę tylko czekają aż kobieta będzie o nich zabiegać. Potem jeśli dojdzie do związku to taki królewicz wymaga ciągłej uwagi i usługiwania, a jeśli kobieta nie spełnia jego zachcianek to zdradza i nie ma poczucia winy. Co to ma być? Ogarnijcie się!

Gość gość
wyjdz za muzulmanina

Gość gość
Nie zazdrosc wez banderowca jak kolezanka :) wyprowadz sie na ukraine i zbaierz kolezanke :)

Gość gość
Ukraińcy są fajni. Też bym chciała jednego :P . Są przystojniejsi od naszych facetów i wierni. Dobrze, że teraz w Polsce ich tak dużo, jest w czym wybierać. :D

Gość gość
Niestety do Pl przyjechało dużo hołoty z Ukrainy, jednak koleżanka znalazła fajnego. Autorka

Gość gość
ukraińcy fajni? nie rozśmieszajcie mnie. Przecież to jakieś tępaki robole. Nie porównuj polaków do ukraińców, bo to zupełnie inny poziom cywilizacyjny.

Gość gość
dziś To prawda niestety. Ale nie mówię tutaj już o jakichś niewykształconych prostakach ze wsi, tylko o normalnych facetach. Sama poznałam kiedyś jednego takiego jednego (przystojny, inteligentny, uroczy) niestety juz był zajęty. :)

Gość gość
Polacy w większości są strasznie niezdecydowani, grają na kilka frontów, a tak naprawdę tylko czekają aż kobieta będzie o nich zabiegać. Potem jeśli dojdzie do związku to taki królewicz wymaga ciągłej uwagi i usługiwania, a jeśli kobieta nie spełnia jego zachcianek to zdradza i nie ma poczucia winy. Co to ma być? Ogarnijcie się X Autorko, masz rację. Nie wiem co się dzieje teraz z mężczyznami ale mam identyczne spostrzeżenia.

Gość gość
Ja też to właśnie zauważyłam. Nawet patrząc po chłopakach moich znajomych, to nie znam ani jednego, który by się nie oglądał za innymi dziewczynami albo nie grałby na kilka frontów. Że już nie wspomnę o tym ile razy zdarzyło mi się spotykać z jakimś facetem, a później okazało się że już ma dziewczynę.

Gość gość
W życiu nie chcialabym banderowca. Jedzcie we dwie na tę swoją Ukrainę.

Gość gość
gość wczoraj ukraińcy fajni? nie rozśmieszajcie mnie. Przecież to jakieś tępaki robole. x Widocznie się w takim środowisku obracasz :D Ja poznaję Ukraińców i Ukrainki na lub po studiach, inteligentni i mili ludzie.

Gość gość
Potwierdzam. Faceci w Polsce to DNO. Lenie, oczekiwania maja z kosmosu, szukaja idealow a sami sa goownem, bez wartosci, egoisci, zyja po to by sie nazrec i podupczyc, wymagaja uslugiwania przez kobiete, stale niezadowoleni, wiecznie im malo, roszczeniowi, bierni, bezuzyteczni, chca sie ustawic w zyciu, niewierni, pretensjonalni, chamy i prostaki,

Gość gość
12:46 dobrze wiedziec, dokladnie tak samo opisalbym polki. po prostu polskie baby to DNO z wszystkimi przywarami jakie tak "inteligentnie" udalo ci sie okreslic, moglbym nawet o pare wyrazen rozwinac twoja liste, tylko po co mialbym osiagac ten twoj bezpoziom? nie chce mi sie tak nienawistnie produkowac:)

Gość gość
Boże jakie wy marudne jesteście , nie pasuje to chajtać się jedna z drugą z ukraińcem czy arabem czy francuzem czy jak która woli , broni ktoś ? Zamiast pisać takie bzdety to szukać swojego ksiącia i szlus .