Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaBalerina

Jaki macie typ urody

Polecane posty

Gość EwelinaBalerina

Słowiański typ urody charakteryzuje: cera jasna,kremowa, włosy - blond o złotawym odcieniu, oczy - piwne, niebieskie, czasem zielone. Ten typ urody najbardziej powszechny jest w krajach Europy środkowo-wschodniej oraz krajach byłego ZSRR. Południowy typ urody charakteryzuje: cera oliwkowa lub bardzo ciemna skóra,włosy ciemnobrązowe lub czarne, oczy brązowe,piwne,zielone (kraje południowej Europy,kraje Bliskiego Wschodu,północna Afryka) Celtycki typ urody charakteryzuje cera - jasna z ceglastymi piegami i złotawa, włosy - rude, rudy blond, kasztanowe, zaliczamy tutaj także szatynki farbowane na ostry rudy, kasztanowy i rudy blond, oczy - wszystkie kolory ale najczęściej spotykane to niebieskie i szare (Szkocja,Irlandia,Walia,UK) Nordycki typ urody charakteryzuje: cera bardzo jasna, włosy - jasny, platynowy i szaro-beżowy blond, oczy szare i niebieskie. (Niemcy,Skandynawia) Azjatycki typ urody charakteryzuje: cera - oliwkowa lub śniada, włosy - bardzo ciemne lub czarne, oczy - brązowe, zielone (nie muszą być skośne, chodzi o koloryt urody kojarzony z tymi regionami świata.

Gość gość
Ciemny braz włosy do pasa,cera sniada jakby po kilku wyjściach na słońce, oczy zielono bursztynowe ciemne obwodki kształt migdałowy.Jaki to typ ? Nie wiem..

Gość gość
Pierwszy.

Gość Prisa
Oczy i włosy ciemne brązowe. Ale cera blada jak papier. Nie wiem jakim jestem typem urody :)

Gość gość
To co opisałas jako słowiański typ urody jest skandynawskim. Słowiański typ urody to ciemne brązowe lub czarne włosy, zielone lub szare oczy, blada cera ;)