Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze politykow za premie i dodatki jakie otrzymuja

Polecane posty

Gość gość

Zwykły człowiek tez ora i jego pensja, premia waha się wokół 2500tys lub nawet mniej. W czym niby s gorsi? Oni miesiecznie potrafia dostac tyle, co ja będę spłacac w banku przez 30 lat, bo mam kredyt. Za co? Za wstyd, jaki nam robia? Nienawidzę ich tak mocno za to, że mam ochote uwolnić swoje złe emocje i głośno przyznac, że im źle życze i trzymam kciuki, by im się noga powinęła, by był np. Smoleńsk 2, by im się rodzina na drzewie rozbiła,a co? Zabroni mi ktoś? Co mam w życiu za swoj zyczliwośc i prace? S*******e i jeszcze mam im klaskac, ze nagrodę maja....Trzymam kciuki i bede cieszyc się zawsze jak przydarzy sie jakas osobista tragedia politykowi. Oby Wam!- Dzieciak Zdechł!- W bólu i cierpieniu!

Gość gość
Ale Polak wyjdzie na ulicę dopiero wtedy, kiedy zagrożą mu odebraniem ''wolności'' w sieci, ewentualnie będą chcieli podnieść cny alkoholu i kiełbasek na grilla. Nie wiem, dlaczego wszyscy siedzą na d*pach, a rząd sobie robi, co chce.

Gość gość
''Oby Wam!- Dzieciak Zdechł!- W bólu i cierpieniu!'' - przenosisz karę na niewinne osoby trzecie? Karma wraca.

Gość gość
A kto Ci kazał brać kredyt? Siedzisz w dołku na własne życzenie. Niezaradność życiowa i niesamodzielność, teraz nie miej pretensji do innych. Poza tym, gdzie szanowny Autor był, kiedy były wybory? Co zrobił, by świnie nie dostały się do koryta? Jaką ma świadomość w kwestiach polityki? I czy w ogóle się tym interesuje i namawia do tego samego społeczeństwo? Co Autor wątku zrobił, by BYŁO LEPIEJ? Nic, prawda? Zatem milcz i wstydu sobie oszczędź.

Gość gość
Robię wszystko każdego dnia aby było lepiej,a kredyt wzięłam, bo nie dostaję premii i nagród w wysokości 60 tys, jakbym dostawała , tak jak darmozjady politycy, to bym miała mieszkanie bez kredytu na wyborach byłam i nie głosowałam na obecna władze, jak niby doszedłes do wniosku, że nie????;-/ niewinne osoby???? niedaleko pada jabłko od jabloni, a poza tym żadan inna kara boska nie wzruszy tych drani, tylko śmierć dzieci, o ile w ogóle je kochaja. Tak daleko im do ludzi, ze moze pod tym wzgledem tez sie róznia i nie zalezy im wcale. Karma nie wróci, bo nie mam dzieci i dobrze. Chce mieć LEPIEJ, wiec z bachora się nie ładuje. Niech drza Ci, co sie decyduja, bo swiat sie konczy i to ICH dzieci będa tego świadkami, nie MOJE.

Gość gość
Spoedziewałaś sie wsparcia na forum w społeczeństwie,w ktorym 50% motłochu popiera PISowóc? Jak PO żarło ośmiorniczki, to im przeszkadzało, jak ministrowie PISu przeżeraja miliony za karty kredytowe narodu, to im pasuje, bo bohaterowi Morawieckiemu się ku....za co nalezy nagroda, jak to jest przypadkowy koles? Ale nie bez powodu statystyczny wyboru pisu jest niewykształcona, zabobonna ciemnota ze smrodem w kroku.

Gość gość
Smoleńsk 2!-Smoleńsk2!-Smoleńsk2! - hahaha, dobre;-D

Gość gość
Dlatego nalezy olewać wszystko, niczym się nie przejmowac i cieszyć sie życiem, póki trwa. Nie mamy wpływu na rzeczywistość. Świat był i jest niesprawiedliwy, jestesmy okradani.Nalezy myśleć tylko o sobie. Na wybory mozna pójsc, ale ogólnie do polityków mozna czuć odraze.

Gość gość
Ja też tak mam, że lubię sobie ulzyć z stresach poprzez wyzywanie takich, życzenie im raka i cięzkich wypadków, hehe;-) wy myslicie, że oni mieliby litośc nad wami? a maja teraz, dopakowujac wam podatkow i tworzac nieludzkie urzedy? WY im TYLKo źle zyczycie, a Oni NAPRAWDE Was kontroluja i sa w stanie przesladowac. Dlaczego nie mam mieć prawa chocby do tego by sobie móc coś pomyślec?...nie mam wyrzutów sumienia

Gość gość
A ja powiem jeszcze więcej- lubię chodzić na spacer po cmentarzu patrzeć na groby dziecięce. W społeczeństwie nikt nie ma szans na pomoc, bo każdy zbiera kasę tylko na bachory. Nawet jak obok postawisz pojemniki na kase na chorego na raka i dla dziecka, to choćbys nie wiem jak chorował, kase dostanie bachor, jakby jego życie więcej ważyło. DLa mnie to wyrównanie dzieci jest forma niesprawiedliwości społecznej. Albo 500 plus...Czemu dorosły, pracujacy człowiek nie może dostać 500 plus do pensji, tylko....dziecko za sam fakt, ze jest?;-/ Dla mnie obserwacja grobów dzieci to forma triumfu nad ta niesprawidliwoscia, pocieszam się, ze te gnojki nie sa wcale az tak uprzywilejowane, bo jak Kostucha ma dopasc, to i ich nie omija. A smierć dziecka jakiegoś s*******a, żeby go zabolało? Mmmm....delicje....

Gość gość
Polityc s wszędzie tacy sami, tzn. przywłaszczaja sobie dużo kasy. W Polsce mamy niestety wyjtkowa mafię, ale poza pójsciem na wybory i manife nic nie mozna zrobić, a oni i tak fałszuja wybory, sondaże, a z tłumów pod Pałacem Prezydenckim się śmieja po katach. Ale szacunek dla obywateli;-)

Gość gość
łachudra!-pokraka!-pochowaj dzieciaka! hahahah;-dd pod sejm z takim hasłem!

Gość gość
Rząd jest tylko odzwierciedleniem mentalności i poziomu świadomości społeczeństwa. Także bardzo ładną laurkę sobie wystawiacie, przynajmniej choć raz zgodną z rzeczywistością i słuszną.

Gość gość
Wszyscy głosujemy na PIS, u boku Macierewicza czuję się najbezpieczniej- Obywatelka.

Gość gość
Czarny Ksiezyc- otóz to! Ludzie ich nienawidza. Platforme skrytykowali za rozrzutnosc, a sami dostaja kase chuj wie za co- za przynoszenie wstydu całej Polsce. z****** nieroby...a ja w życiu takiej kasy na oczy nie zobacze, a tez pracuje....do wszytskich diabłów z nimi, czekam na powtórke ze smolenska, BAWI mnie to, tak, bawi mnie to. I będę tańczyć, gdy oni zaczna płakać. To nie sa zwykli, normalni ludzie i nie widze powodu, by zasługiwali na taka same litośc i wspolczucie jak zwykla osoba.

Gość gość
10:13 A mnie bawi, jak muslimy wysadzają motłoch. W końcu społeczeństwo odpowiada za własną tępotę i błędny wybór swoich Panów w rządzie. Mam nadzieję, że w Pl też się wkrótce przedstawienie zacznie, może wtedy ktoś łaskawie zacznie mózgu używać. Całą odpowiedzialność ponoszą nie politycy, tylko niż intelektualny w postaci ''zwykłego szarego'' społeczeństwa.

Gość gość
OK, ale ja na nich nie głosowałam i co? Też jestem odpowiedzialna? A sondaże? Niewiadomo ilu ludzi tak naprawde ich popiera.Mówisz, że spoleczenstwo jest odpowiedzialne, a jesli tym wszytskim naprawde steruje Kreml?

Gość gość
Nie głosowałaś, a co zrobiłaś, by inni dokonali lepszego wyboru? Odpowiedzialność obywatelska nie polega wyłącznie na ''JA''. I nie przerzucaj odpowiedzialności na innych. Jest społeczeństwo, tu i teraz, które ma możliwość dokonania realnych konkretnych zmian. Nie robi tego z prostego powodu, o którym wspomniałaś - ''JA''. Pozdro.

Gość gość
To co oprócz chodzenia na protesty, na wybory i rozmawiania z ludźmi mogę zrobić? Tyle.

Gość gość
10:33 O właśnie o takiej głupocie i braku pomyślunku mówię. Tyle.

A czy winicie innych za to że nie poszli z karabinami na sejm:P?A później chamy by się czepiały że mordercy:P.Znam takich co im nic nie pasuje:P.

Gość gość
Mam stać w lokalu wyborczym nad człowiekiem i mu rozkazać na kogo głosowac? CO masz na mysli mówiac co zrobiłam, by inni podjeli lepszy wybor? A jaki u licha ja mam wplyw na CZYJS wybór. Taki sam jak ktoś ma wplyw na moj wybór, czyli Żaden, bo zrobię, co zechce.

Gość gość
a ja czekam na jakis wiekszy kryzys, serio tu nnjest cos grubszego potrzebne, jakis zamach stanu nie chodze na prostesty, bo sie boje, ze mnie skrzywdzi ktos, policja kolaboruje z rzadem- oni demontrantow kopia

Gość gość
K/u/r/w/y rode r/o/z/p/i/e/r/d/o/l/a nasz kraj! Bo sprzedały waginy za 500zł. Poddaja sie detonacji porodowej po to, by dostac zasilek, a to rozj***e nam gospodarke. Po przewrocie sejmowym jako pierwsze do odstrzalu powinny wlasnie pojsc rodne maciory, pazerne na kase i wydawajace w swiat nierobow maminsynkow i prawicówki, które chcac, zeby kraj miał nowych podaników rodza na siłe chazanowe dzieci, które do roboty i tak nie pójda nigdy!!!!!

Gość gość
up

Gość gość
oczywiście, ze tak, od 500plus rozpoczal sie proces degradacji kraju