Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z dziewczyną, z którą jest się ponad 5 lat?

Polecane posty

Gość gość
Telenowele chłopie napisałeś.Scenariusz jest.To teraz nagrajmy film.

Skoro jest się ze sobą tak tługo, to znacie się niemal jak łyse konie, polecam pogadać jak przyjaciel z przyjacielem, najlepie użyć słów, ze potrzebujesz przestrzeni, przerwy i przede wszystkim, ze chcesz skupić się na sobie, odszukać siebie, nie wspominając za bardzo o "nowościach" czy uczuciach i z racji, że jesteście ze sobą blisko, mozecie zostać przyjaciółmi, na początku będzie ciężko, ale fajnie mieć u boku tak bliską osobę

Gość gość
Dobra, nic nie odmawiam. Będzie jak będzie. W niedzielę zabiera rzeczy i po sprawie. Dzięki Wam za rady ;)

Gość gość
Naprawdę jak telenowela, śmiałem się z Niej, że ogląda jakieś "prawo Agaty" a ja na jakiejś kafeterii stworzyłem własną telenowele. Chociaż macie się z czego pośmiać. ;)

Gość gość
15:04 Coś ci nie wychodzi. A może zazdrość, bo samotna jesteś? Ma się starać, żeby naprawić związek, bo zawalił, peesdo

Gość gość
Ja nie chcę naprawiać tego związku!

Gość gość
KOniecznie odmów te kwiaty,to nawet niefortunne w takiej sytuacji. Masz koleżankę fajną?jej poślij,zmien tylko adres,zeby kasy nie tracic. Albo siostrze taki surprise zrób. Komukolwiek tylko nie tam.

Gość gość
Kabaretowa,ciebie pogięło? z byłym/byłą nie wolno się przyjaźnić!!!! on już zerwal a ty rady dajesz z du*py strony.

Gość gość
I dlatego go polubiłam, bo ona taki ogarnięty życiowo, a w sprawach z dziewczyną taka niemota, zabawny facet ;) Oczywiście pozytywnie!

Gość gość
Jest tutaj któraś z Pań z Wrocławia? Chętnie wyślę kwiaty ;D

Gość gość
Można się wkrecic,naprawdę. Mam córkę w podobnym wieku i nie chciałabym w zadnym wypadku kilka dni po zerwaniu dostać kwiatów przez pocztę,bo to rizwojona niezręczność. Ogarnij się chłopaku. Prowadzisz firmę a w zyciu osobistym popełniasz kardynalne błędy.

Gość gość
Autorze,to jeszcze do liściku z kwiatami dołącz dla mamy i córki 2-tygodniowe wczasy na Seszelach ha ha.

Gość gość
Odwołane! Kasy i mogą zwrócić, ale na szczęście nie pójdą te kwiaty. a jej mamie napiszę smsa jutro z życzeniami, czy też nie?

Gość gość
Mamie lub siostrze wyślij mimo,że pewnie osobiście tez zajrzysz do nich. Już nie rób większego widowiska niż jest z tą panną.

Gość gość
Moim zdaniem nie bedzie to az tak zle wyglądało. Skoro zna jej matkę tyle lat i szanuje to w obliczu całej akcji nie musi natychmiast traktować jak panią ze sklepu. Sytuacja jest świeża , gdyby wysłał kwiaty w przyszłym roku byłoby to chore ale teraz moze byc. Przecież widać ze to nie jakaś patologia.

Gość gość
Żadne esy jutro.Zwlaszcza mamie,to nieeleganckie. Już jak musisz wyślij pocztówkę z Poczty Polskiej z kwiatami.

Gość gość
Odwołałeś to znaczy ze po akcji

Gość gość
16'41 już nie mieszaj, co? to zbyt swieze,zeby wyjezdzac z kwiatami przez gońca,niefortunny zbieg okoliczności.

Gość gość
Pocztówka dojdzie w poniedziałek bez sensu. A jak robiłeś dotychczas. Pisałeś? Stałeś kwiaty?

Gość gość
Lo matko, co za akcje. Co tu się dzieje ?

Gość gość
Jak Ci kasy nie chcą zwrócić, to kwiaty wyślij do swojej siostry i matki, co za problem?

Gość gość
Pewnie aki ze to inne miasto

Gość gość
no i o to chodzi,zeby później niż jutro. W piątek dojdzie .

Gość gość
weź sie już odwal od jej matki.

Gość gość
No a jak do tej pory zachowywałeś się w dzień kobiet? SMSa wyślij i do eks, i do jej matki, nie przesadzajcie już, przecież to tylko gest. Na urodziny też bym wysłała, przecież nagle nie stały się dla Ciebie obcymi osobami.

Gość gość
Zaraz wyswatacie chłopaka : klucze ma,karte do banku,rzeczy zostały,mamusia z córka wparuja w podzięce za kwiaty. Duzo nie trzeba.

Gość gość
Dzentelmen i życzenia do matki przez SMS? to faux pas.

Gość gość
Trzeba ustalić reguły gry-:) 1. Żadne kwiatki, życzenia i smsy ( mamy grecka tragedie i nikomu w głowie grzecznościowe obyczaje) 2. Nie zostawiasz przestrzeni na nadzieje 3. Jesteś grzeczny ale stanowczy, masz cel i do niego darzysz 5. Do Świąt sie ogarniasz 6. Zaczynasz realizować plan wdrożeniowy dot nowych zadań. 7. Zagrasz sie z nami:x) 8. Kurtyna.

Gość gość
Dotychczas było różnie. No albo jechaliśmy do Niej to z kwiatami i jakieś czekoladki, albo dzień wcześniej, lub nawet póżniej. Dobra, już odwołane. Siostra mi napisałam "Jutro dzień kobiet, powinieneś o nich pamiętać" nic do niej nie pisałem, sama z tym wyskoczyła teraz. Sam nie wiem jak to zrobić, ale napiszę smsa. może będzie nieelegancko, ale lepiej wyjdzie jak napiszę, bo tak to całkiem mnie zjedzą.

Gość gość
A to we Wrocku mieszkacie,w ktorej czesci?