Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaden facet mnie nie chce bo jestem biedna

Polecane posty

Gość gość

na nic mnie nie stac, zyje w skrajnej biedzie i faceci sie mnie brzydza:( wysmiewaja mnie:( szydza ze mnie:( kpia sobie ze mnie :(

Gość gość
Na szczęście masz syna, jego rodzinę, narzeczonego:)

Gość gość
A mówią że to kobiety to są materialistki, guzik prawda Polscy faceci wiodą prym w materializmie, chociaż podobno facet patrzy na wygląd , myślę że teraz faceci chcą od kobiet wszystkiego łącznie z mieszkaniem u niej , w Rosji czegoś takiego nie ma więc mój mąż to rodowity ruski

Gość gość
Mnie jeden przegryw dosłownie chce zalać odkąd dowiedział się, że dostanę mieszkanie od starszych. A wie, ze kategorycznie nie chcę mieć dzieci. A podobno to baby łapią na brzuch. :D

Gość gość
Męskie "przegrywy" są interesowne :)

Gość gość
Jak nieraz czytam "Internety" to się zastanawiam czy ja żyje w jakiejś innej bajce. Większość facetów jakich ja spotykam chciałoby mnie utrzymywać żebym była niepracujaca kura domowa.

Gość gość
gość dziś Jak nieraz czytam "Internety" to się zastanawiam czy ja żyje w jakiejś innej bajce. Większość facetów jakich ja spotykam chciałoby mnie utrzymywać żebym była niepracujaca kura domowa." - no to chyba Ty, bo ja serio takich nie spotykam. Jak jesteś ponadprzeciętnie atrakcyjna, to może przyciągasz wygrywów przy kasie, ja jestem taka sobie z wyglądu, mam nadwagę, więc nie dość że chcą mnie tylko do seksu, to najlepiej żeby mogli rozgościć się w mieszkaniu które dostanę od starszych. KPW?

Gość gość
w skrajnej tzn, nie pracujesz?

Gość gość
Mnie też się pytają o pracę mieszkanie samochód , ja pierdziele jak tym wieprzom nie wstyd , ja się facetów o takie coś nie pytam

Gość gość
gość dziś w skrajnej tzn, nie pracujesz? x nie mam wyksztalcenia, zawodu, nie mam pieniedzy na szkole, nie mam kwalifikacji, zadnych kursow, doswiadczenia zawodowego, nie znam jezykow obcych, moje CV to byle co prace dorywcze, sezonowe, bo tylko taka prace udaje mi sie znalezc, jest to przewaznie praca fizyczna np na pol etatu na jakis okreslony czas , tylko cos takiego i malo z tego pieniedzy udaje sie zarobic na zycie, czesto brakuje mi na jedzenie, na rachunki

Gość gość
w lato zbieralam truskawki i jak poszlam na randke i facet zapytal mnie "czym sie zajmujesz w zyciu? ... powiedzialam o truskawkach to wybuchl smiechem, myslal ze to zart ale nieee, drugiej randki juz nie bylo, nie odpisal na wiadomosc:(

Gość gość
Jeżeli tacy faceci to przegrywy to kim jest większość kobiet ze swoimi wrodzonymi roszczeniami, planującymi od dziecka królewicza który im wszystko zapewni? ...ułomami? ;-)

Gość gość
15.53 żałosny był, nie masz czego żałować. Ja rozumiem jakbys pol życia, do 30stki tylko zbierała truskawki ale domyslam się ze to była praca sezonowa.

Gość gość
15.50 nauka w szkole policealnej jest bezplatna sa tam ciekawe kierunki moja kuzynka skonczyła technika farmacji a druga asystentke stomatologiczną mają normalną prace i są zadowolone mzoe sprobuj i Ty? a druga sprawa nei masz rodziny?:)

Gość gość
a gdzie Ty mieszkasz? pełno jest ofert do pracy w McDonald lub KFC albo w marketach sklepach czy nawet hurtowniach,hmm

Gość gość
Co wyty pierdzielcie ze pracy nie ma...teraz 500 plus daja to nie chce sie prwcowac i bezrpbocie jest niskie mozna dwa dni szukac i ma se prace od razu

Gość gość
A tak właściwie to gdzieś ty była jak inne się dorabiały na kolejnych rozwodach, hę ? :O

Gość gość
ja dojezdzam do roboty do Gdanska ful roznych ofert bez klasyfikacji zawodowej mozna pracowac w roznych wysyłkowych hurtowniach dla kobiet na 3 zmiany jak kto chce pakujesz towar do wysyłki,full po sklepach od kas do sprzataczek,w hotelach od kelnerek do pokojowek Mc donaldy i podobne ale zeby truskawki zbierac? TO NIE rozumiem>:)

Gość gość
Autorka Ty nie szukaj chłopa bo to głupota tylko do szkoły policealnej sie zapisz nie potrzeba nawet matury miec a kierunk isa rozne albo rok trwaja albo 2 lata i wiek nie ma znaczenia a nauka jest prosta:)

Gość gość
Mamy XXI wiek! Kobieta powinna byc w stanie utrzymac mezczyzne i dzieci

Gość B2323
Trafiasz na idiotow autorko ;) Ja mam wd***e całe te pieniądze. Są nic nie warte. Owszem zarabiam je ale gdyby świat nie byłby uzależniony od niego, w sensie utrzymania się, to nawet minuty bym nie zmarnował na jego zdobycie. Jest wiele innych o wiele ważniejszych rzeczy/aspektów niż pieniądze.

Gość gość
Mnie też obecnie nie stać na faceta.

Gość gość
wezmę kota norweskiego na raty 20 * 20 zł, 1 rata gratis, spłata całości albo kolejnej w sierpniu, RRSO 0 %. na tyle mnie stać

Gość gość
Można na raty? Może też wezmę.

Gość gość
A ja mogę pomóc. Zapraszam na moją stronę. aleksandramenzel.getleads.pl/ebroker

Gość gość
01:24 ty handlujesz tymi kotami? Ja też wezmę, na 20 rat :-)

Gość gość
gość 2018.03.03 A jakby było odwrotnie to ty byś go olała

Gość gość
gość wczoraj Mamy XXI wiek! Kobieta powinna byc w stanie utrzymac mezczyzne i dzieci > Amen!!!! Czekam a taką

Gość gość
dziewczyno nie masz rodziców?:) no i weź się za wykształcenia faktycznie w policealnych szkołach nauka jest darmowa i warto,skoncz tą asystentkę stomatologiczną to ma moja kolezanka wyklady były 2 razy nie pamietam czy co tydzien czy co 2 tyg, potem jest praktyka i jak ktos ma szczescie to na niej juz proponuja prace zreszta tych oferrt w tym zawodzie nie brak mozna tez skonczyc opiekuna medycznego tylko nie trzeba sie brzydzic ludzmi do tego w szpitalach