Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska mcno sie rozwinela, nie ma juz tych lat 90tych i poczatkow 00ych

Polecane posty

Gość gość

drogi staly sie lepsze, sa fotoradary, ludzie jezdza odpowiedzialniej, jest duzo aut, ruch uspokojono, robiac zwezenia, nie ma juz tego ze mnknie sie przez wsie ile sie da, raczej wiekszosc jedzie mniej lub bardziej przepisowo nie ma mafii, nawet drobna przestepczosc jest w duzej mierzej pod kontrola nie ma juz wiejskich mega dyskotek nie ma juz prawie typowych wsi, gdzie jezdza konie, stare traktory, ludzie zyja w warunkach jak w latach 60tych, hodujac kury i swinie i biedujac zmienil sie rynek pracy choc nie wszedzie, ale generalnie jest w kraju lepiej mentalnosc spoelczna zrownala w sporej mierze do zachodu, rowniez dzieki instagramowi i facebookowi, lecz takze dzieki korporacjom majacym centra w Polsce

Gość gość
to sie nie tak liczy drogi zadowolony kolego

Gość gość
liczy sie tak: kto ile komu zajepał żeby sypnąc drobniakami innym, kto wypracował zyski i le mu z tego skapło. ile kosztował ten dobrobyt a ile środków zostało zdefraudowane. jakie perspektywy odebrano ludziom w zamian za te ustandaryzowana szczęśliwośc. kto dzieki temu wypłynie na wierzch i jakie ma plany wobec nas na przyszłość oraz jakie my mamy s¶odki aby miec wpływ na te plany. krowa swinia kura karp tez mają dobrze w hodowli. nie brakuje im pozywienia jest im ciepło ale muszą dac głowe kiedy sobie tego zażycczy hodowca

Gość gość
dlaczego tak? dlatego żeby w przyszłości nie zostac okradzionym z ostatnich butów które ktoś da na dom dziecka zyska dzieki temu wdziecznośc i zaufanie zacznie wskazywac "winnych i złodziei" i pogrązy dotychczasową populcje bo go nowa będzie taniej kosztowała. wmówi im co i od kogo kupowac. zmanipuluje edukacje historie i bedzie zył w glorii dobroczyńcy

Gość gość
ale rozumiem ze działy propagandowe w czerwonych korporacjach nie maja swiadomości historycznej bo niby kooorfa skąd?

Gość gość
to jest koorfa po prostu żałosne. wex se ten czerwony krawat panie. przyczep wolnym końcem do drzwi obrotowych i czekaj az góra zacznie spiertalac z forsa za odsprzedarz rynku albo skradziona. milych wrażeń i szybkich awansów zyczę

Gość gość
a jak żes sie podczepił pod jakiś outourcing dla korpo to licz sie z tym, ze twoje zyski tez zwina jak bedą wiac. bo na ze cie zabiorą ze soba bym nie liczył. ja rozumiem, że jest miło garniturki garsonki pachnidła ekskllluzywne wozy wnętrza olsniewajace implanty ale tego że jestes głupi juz nie chce zrozumieć szczególnie ze twoja głupota sie przełozy na kolejny kryzys.

Gość gość
jestescie za mietcy i za mało cwani. robiąc w ksiegowosci kadrach it etc dla korpo powinniście pomyslec o przejeciu kontroli na wypadek gdyby was wydymali. ale jak was znam to byście z tego zrobili wielki kongres superbiznesmenów w tv i niktby nie przyjechał sie wam podłozyć. dlatego to oni rządzą swiatem a wy po nich sprzątacie resztki

Gość gość
a także zbieracie baty. jezeli o mnie chodzi to cała ta wydmuszka w roli głównej to jest krótkotrwały epizod. wy nawet nic nie generujecie . po prostu kradniecie dla nich na zamówienie. ich stać żeby wam podsypac ziarek. a was nie stac na to zeby na to nie rzucic w kurzym szale kokokokocząc i szybując nad polem bitwy w trakcie niczym orły sokoły i inne pterodaktyle

Gość gość
tzn dla złabych frajerów których dymacie jestescie w c***j twardzi. tylko ze wam faje miekna na widok cesarzy biznesu. wam sie wydaje ze to są jacys koorfa geniusze i bogowie biznesu ze was docenią albo was zatrudnia za to ze z was takie bystraki. nie docenia i nie zatrudnia. wycenic to juz was wycenili dawno p;ołowa to pewnie ich inicjatywa bezwkładu kapitałowego.

Gość gość
nawet mi was nie żal bo z was banda l********gów. goofno mnie interesujecie. gdyby to ode mnie zalezało to bym was koorfa zamykał w firmach i podpalał. ale moze sie przydacie. kto wie

Gość gość
biea jest o tyle ok ze nikt cie nie zabije dla pieniędzy. wazna jest wiedza szybkie nogi i bystre oko. to nie jest olimpiada. nie ma równych szans. nie ma sędziów i gwarancji czegokolwiek. jak juz sie wychylać to w dogodnym momencie i po wszystko. najlepiej zaraz potem spiertalac pod kamień

Gość gość
nie po wszystko tylko po tyle ile dźwigniesz bez drastycznego obnizania *****iwości. tyle mozesz zrobić. cudów koorfa nie ma. inaczej cie wpiertola i nawet nie bekną

Gość gość
tyle mozecie zrobic w pojedynke przy tej dysproporcji środków i mozliwości. nawet gdybyście koorfa byli najgenialniejszymi najbrutalniejszymi najcwańszymi matkojepcami na tej planecie

Gość gość
ja rozumiem ze częsci z was sie popiertoliło w deklach od tych drobniaków i to jeszcze jedno zagrożenie płynące z nadmiartu pieniędzy

Gość gość
a nawetjak sie skrzykniecie to po pierwsze jest mała szansa zeby to nie była spręzyna strategów ichnich kontrwywiadów a po drugie jak zawalczycie to możecie wygrać tylko wolnośc. bo kokosów z tego nie będzie. jak już z nimi zadrzecie to max co możecie z nimi osiągnąc to zawieszenie broni i jakiś układ przy czym ostanie sie was może jakies 5 % pierwotnego stanu. dlatego nigdy sie nie wychylicie. i z przekonania ze jak sie nie wychylicie to sie was ostanie wiecej. to sa proste psychologiczne chwyty. a oni znaja je wszystkie p[lus maja cała talie asów w rękawie

Gość gość
Niedługo się zupełnie zwinie i wróci do stanu jak w końcówce prl-u. Dzięki kaczorowi i pozostałym pisduchom.

Gość gość
co wy myślicie ze korpo zawdzieczaja sukcesy krawaciarzom od miejsc parkingowych przed fabrykami? wy tu tylko sprzatacie.

Gość gość
zresztą robic interesy z ludźmi któ¶zy wywołują wojny odpowiadaja za miliony ofiar chorów i głodu którzy wpisuja nawet własne dzieci w bilanse to delikatny kretynizm. ja wiem co sie wam koorfy marzy. to samo. c***ja w doopie bedzieta mieli a nie to samo.

Gość gość
Powinni większość prywatnych upaństwowić a duże to już wszystkie tylko takie rodzinne żeby mogły być prywatne. Tacy prywaciarze to tylko patrzą na zyski a nie na dobro ludzi i dla tego państwo powinno firmy prowadzić by ludzie pracę mieli i zarobki dobre.

Gość gość
ja zeby mnie nie wkoorfiali to bym nawet kooorfa nie pisnał jakbym marzył o przezyciu. no ale wam sie wydaje ze mamy kapitalizmy wolne rynki cywilizacje równe szanse demokracje i inne koorfa fatmorgany i miraze. postępy koorfa humanizmy rozwoje:D ja piertole jakie z was debile to chyba nawet newton galileuszi pascal tesla i reszta mózgowców by nie ogarneła ogromu tego debilizmu po dwóch skrzynkach bimbru

Gość gość
Szczególnie żywność się zmieniła, jest super z wyglądu wszystko pięknie umyte a w smaku chemia.

Gość gość
ale wy to co innego. tam potrzebują takich wyjątkowych kretynów w towarzystwie zeby sie mieli z czego posmiac kooorfa. awansjeta na nadwornych błaznów bedzieta z nimi pic biesiadować gwałcić i rabowac koorfa. tzn wam sie bedzie wydawało że krzewita postep dobroczynność i podwyższacie standardy cywilizacyjne. jak takich nie zabrac na grabież? bez smiechu to chojjz tym wszystkim:D

Gość gość
już pijeta? be ze mnie ?!

Gość gość
gdybym nie wiedział ze jestescie tacy głupi z ich przyczyny to bym sie do nich przyłączył jakby tam chcieli. ale mi to koorfa nie pasuje. nie chce życ na takim swiecie. dlatego niestety dla wszystkich bede znimi walczył albo przynajmniej nasmarkam im na buta jak mnie zaciukaja

Gość gość
sama se obejrzyj tylko tym razem patrz co oglądasz