Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Mam krępujące problem ponieważ strasznie wstydze się pokazać naga chłopakowi, moje wargi sromowe są dość duże, jak je naciągane mają z4 cm a a bez naciagania są trochę mniejsze , są takie zawinięte, pomarszczone ,moja lechtaczka też nie należy do małych, nie jest olbrzymia ale większa niż inne lechtaczki, czy wam panowie to przeszkadza?

Gość gość
Jedni wolą duże inni mniejsze podobnie jak z piersiami.Jeśli kocha to nie ważne jakie woli będzie zachwycony takimi jakie masz bo twoje.

Gość gość
Wrecz przeciwnie lizal bym Ci godzinami

Gość gość
Słoneczko dobra jesteś w te klocki i wystarczy

Gość Szyderca bezlitosny
Kolejna desperacka próba wmówienia kafeteriankom żeby wydały kasę na niepotrzebne zabiegi chirurgiczne :classic_cool:

Gość gość
Wsunal bym miedzy te wareczki i ostro posuwal

Gość gość
Nie przeszkadza, a w pewnych sutuacjach nawet dodatkowo podnieca nie przejmuj się Tym.

Gość gość
Zboki przemowily :-O

Gość gość
lubię takie i włoski tam też uwielbiam

Gość gość
Nie ! ! ! wrecz przeciwnie ! Ja jako juz dojzaly facet uwielbiam duze Wargi Sromowe , one sa poprostu piekne , ale niezawsze takie byly, jako mlodzieniec wydawalo mi sie ze wlascicielka takiech warg musi byc qrwa bo tak mi to jakos rowiesnicy opowiadali ze jak sie duzo bzyka to te sie naciagaja (G-o.Prawda) teraz juz po poznaniu mnustwa dziewczyn wiem ze to natura je tak pieknie obdazyla to jak u faceta wielka pala , znalazlem strone w necie , chyba jakiegos milosnika wielkich warg , popatrzcie i ocencie usmiech.gif na Chomiku i tam szukajcie Elbglatze69 i tam szukajcie duze+wargi haslo ma 9876 wiem ze niektorym dziewczyna to przeszkadza i moze nawet jest niewygodnie na rowerze jezdzic ale to jest inna sprawa, jezeli chodzi o to czy faceci lubie takie wyrosniete piekne Wargusienki to mysle ze wiekszosc Panow niebedie miala nic przeciwko temu zeby takie possac i zeby sie nimi bawic i je piescic, Pozdrawiam i zycze milego zycia sexualnego

Gość gość
Nie masz się czego wstydzić. Twój chłopak będzie tak podniecony, że wyliże Ci Twoje wargi i podziękuje.

Gość gość
Zawiązuj je na supeł :)

Gość gość
Jesli chłopka cię kocha to mu się spodoba a jesli szuka "idealnych" warg to zrezygnuje z seksu i wtedy będziesz wiedziała że nie jest ciebie wart. Przypuszczam ze wybierze seks.