Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę jeszcze trochę schudnąć

Polecane posty

Gość gość

witam ważyłam kiedyś 130 Kg Przy wzroście 164 cm Schudłem w rok czasu 65 kg mam 23 lata cały czas trzymam dietę ważę 56 kg a chciałbym jeszcze schudnąć do 50 KG cały czas ćwiczę kardio po 700 . 600 max 500. Kcl spałam dzienie treningi 5 razy w tygodniu przez jednom godzinę tyle Spale bo mój organizm jest przyzwyczajony ćwiczę tak cały miesiąc i waga ani nie drgnie tylko 56. Kg max 57 kg bardzo mało jem wrzeby osiągnąć ten sukces 50 kg sama dietą tak gdzieś zjadam 1000 kcl albo mniej więcej spałam jestem taki jak postanowienie to musi być surowa dieta cały czas żadnego podjadania co mam zrobić wrzeby osiągnąć 50 kg tyle ćwiczę i nic nic czekam na odpowiedz i jeszcze jedno pytanie czy skóra mi się wchłonie po odchudzaniu bo wisi a dużo ćwiczę kardio bardzo dużo.

Gość gość
Skóra się niestety nie wchłonie , a 50 kg przy twoim wzroście i wadze nadmiaru skóry to zbyt mało .

Gość gość
A da się jeszcze żucić do 6 Kg bo naprawdę mało jem i ćwiczę intensywnie w kardio 700 kcl dzienie i mało jem i jeszcze chcę trochę kilka dni poczwiczyć nie zjem więcej na razie bo żołądek jest przyzwyczajony do tych posiłków da się jeszcze żucić to 6 KG a ogółem to rozmawiam z dietetykiem .

Gość gość
A da się jeszcze żucić do 6 Kg bo naprawdę mało jem i ćwiczę intensywnie w kardio 700 kcl dzienie i mało jem i jeszcze chcę trochę kilka dni poczwiczyć nie zjem więcej na razie bo żołądek jest przyzwyczajony do tych posiłków da się jeszcze żucić to 6 KG a ogółem to rozmawiam z dietetykiem .

Szczupła, atrakcyjna sylwetka - marzenie każdego. Myślisz, że nie można tego tak łatwo osiągnąć? Przekonaj się, że można. Chcesz wyglądać atrakcyjnie i zdrowo? Jeśli tak to koniecznie wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Jest to strona najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Tylko z jego pomocą możesz osiągnąć sukces i przejść niesamowitą przemianę. Pan Igor to jedyny trener w Polsce, który zagwarantuje Ci innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe oraz fachową suplementację. Nie czekaj dłużej i wejdź na: www.igortreneronline.pl Zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Możesz już na zawsze pozbyć się niechcianego tłuszczu, zbudować piękną, smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość OE
Zapraszamy na nasz sklep internetowy na www.powerwaters.com ;) A tam woda kokosowa Coco Heaven za 2,50 zł za sztukę! Nawadnia lepiej niż zwykła woda.

Gość gość
Najbardziej skuteczne odchudzanie to te pod okiem personalnego trenera i dietetyka Ja chudnę z Igor Mieńkowski www.igortreneronline.pl Jak narazie w dwa tygodnie udało mi się zrzucić 12 kg, czyli całkiem niezły wynik

Gość gość
W moim przypadku skorzystałem i portalu FABRYKA SIŁY. Jestem bardzo zadowolony z osiągniętych efektów oraz z łatwości przygotowania posiłków. Od stycznia w zdrowy sposób schudłem już 7 kg bez większych wyrzeczeń. Szczerze polecam;) Poniżej przesyłam link dzięki którym zyskasz darmowe dni przy zakupie diety. www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060

Gość Mirella B
Ja podczas odchudzania stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi sie osiagnac. Wreszcie jestem szczupła

Gość gość
Jeżeli chcecie schudnąć, zacznijcie stosować tabletki Slimunox. Mi dzięki nim udało się schudnąć 14 kilo.