Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z was nic nie trzyma w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Ja nie mam w zasadzie w Polsce ani prawdziwych przyjaciol ani z rodzina poza rodzicami nie utrzymuje nawet kontaktu, wiec ja i tu w Polsce czuje sie samotnie, zadna roznica. A moze nawet za granica prędzej znalazlbym przyjaciol?

Gość gość
A moze nawet za granica prędzej znalazlbym przyjaciol? x Problem nie tkwi w miejscu pobytu, ale w Tobie. Popracuj nad sobą, a wszędzie będzie Ci dobrze.

Gość gość
gość dziś na tym świecie nigdzie nie będzie dobrze, to nie jest problem w jednostkach tylko w większości ludzi. Jak nie myślisz i nie robisz jak wszyscy to zrzucają winę na ciebie :O A 'pracowanie'na d sobą to nic innego jak oszukiwanie siebie i dostosowywanie do reszty debili na tym zafajdanym świecie

Gość gość
Mnie ale w takim sensie że mogę wyjechać od zaraz i w sumie nie wracać.

Gość gość
Mnie też nic nie trzyma.

Gość gość
No cóż, skoro już wydałeś na siebie wyrok... nie wtrącam się ;)

Gość gość
Mnie nie trzyma i od 5 lat mieszkam w UK

Gość gość
Do 12:51 Jaki wyrok?

Gość gość
Wyjazdy za granicę to zawsze ryzyko jeżeli nie ma się znajomosci,latwo wylądować na ulicy.

Gość gość
Na ulicy lądują tu ludzie na własną prośbę

Gość gość
Do 13:04 Niekoniecznie,po tygodniu wyrzucają cie z pracy i każą ci się wynosić w ciągu 24 godzin,jak nie masz dużo kasy to tylko powrót albo ulica.

Gość gość
Po co swoje frustracje ludziom wmawiasz. To że ty się na ulicy znalazłes to nie znaczy że każdego taki los spotka. Jeśli ktoś myśli że pojedzie i będzie leżeć za kasę no to jego problem.

Gość gość
Ale tu jest trochę inaczej niż w Pl bo o pracę naprawdę nie ciężko jak ktoś chce. Wiem to po sobie z jednej został zwolniony dyscyplinarnie, druga znalazłem po 2 tyg po miesiącu miałem kontrakt... A jadąc tu no trzeba mieć chodzby na miesiąc zapas gotówki

Gość gość
gość dziś Do 13:04 Niekoniecznie,po tygodniu wyrzucają cie z pracy i każą ci się wynosić w ciągu 24 godzin,jak nie masz dużo kasy to tylko powrót albo ulica. xxx w pl jest przecież tak samo, jak ktoś niue ma rodziny i własnego M to też wyląduje na ulicy. Malo tu bezdomnych w kraju? pełno