Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol w głowie

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze przez internet nic konkretnego sie nie dowiem ale mimo wszytsko spróbuję ponieważ straciłam ubezpieczenie i nie moge udac się do lekarza. Otórz ostatnio mam bole w głowie umiejscowione tu : https://ifotos.pl/zobacz/czaszki-i_qnnnsps.jpg zaznaczone na zielono, prosciej mowiąc po prawej stronie czoła tam gdzie czoło się konczy a zaczynaja włosy. jeśli przyłożę tam rękę czuje pulsowanie bardzo wyraznie, bol jest taki w srodku na małym obszaże jakieś przypuszczenia?

Gość gość
Pierwsze skojarzenie - tętniak, ale spokojnie bez paniki na to są małe szanse. Może od ciśnienia masz to pulsowanie, albo od zatok, szczególnie teraz przy takiej pogodzie chore zatoki (zapalenie) mogą dawać takie objawy, może to tez być objaw migreny i pewnie jeszcze innych dolegliwości, ale własnie to moze ustalić tylko lekarz po różnych badaniach.

Gość gość
Zapisuj przez tydzien pomiary cisnienia krwi, zawsze po 20 min. spoczynku.

Gość gość
cisnienie mierze od kilku tyg wiek 20 wynik prawie zawsze taki sam 144/92

Gość gość
w spoczynku oczywiscie

Gość gość
ból nie jest mocny, nie wiem jak to opisać tak jakby mnie coś gniotło w głowie wraz z pulsem serca, raz to czuje a raz nie, bylem ok 7 mies temu w szpitalu ( ale w innej sprawie) przebadali mnie wszedzie, tylko nie mialałam cholernego rezonansu.... a tak wszytsko bylo sprawdzane, nie wyszlo nic prócz braków wit D i hipocaliemi

Gość gość
Moja diagnoza : glejak :( Bede modlił sie, aby Twoje umieranie bylo jak najmniej bolesne :classic_cool:

Gość gość
gość dziś ciśnienie masz trochę za wysoki, wtedy własnie może się takim pulsowaniem w skroniach objawiać. Tak samo jak mogą to być chore zatoki. Poczytaj o tym w necie, nie na forach tylko na stronkach tematycznych w gogle.