Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie w Londynie znalezc srodowisko native spaker`ów

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam juz 12 lat w tym miescie i ciagle obracam sie tylko wsrod imigrantow z innych panstw. W ogole nie ucze sie angielskiego wsrod ludzi. Pracuje jako kelner, ale nie moge za duzo pogadac z klientami. Oni maja wlasny swiat, wlasne sprawy - posh miejsce. Ktos napisze ze powinienem znalezc kobiete Angielke, ale jestem taki nieatrakcyjny :-) ale mozna by tak znalezc nieatrakcyjna Angielke ;-) A moze zaczepiac ludzi na ulicy. Albo zapisac sie do jakiegos klubu np turystycznego.

Gość gość
NO, wlasnie. Dobrze kombinujesz. :) Zapisz sie np. na taniec towarzyski, tam jest zawsze wiecej kobiet niz facetow. Przy okazji nauczysz sie krokow., co zawsze sie przyda. Byle to nie byl kurs w polskiej dzielnicy. Albo przystap do jakiejs organizacji, stowarzyszenia ktore cie interesuje. Idz po prostu do pubu gdzie chodza Anglicy, ale podobni do ciebie.

Gość gość
W sumie chodzilem na kursy tanca i milo to wspominam. Niestety jestem niesmialym facetem i ciezko mi hmm przelamac sie, zebrac na odwage aby znowu zaczac. Mam plany aby on nowgo tygodnia zaczac kurs salsy. Albo czesto w klubach sa kursy salsy lub bachaty czy innego tanca. Kiedys na salsie poderwala mnie jedna dziewczyna i spotkalem sie z nia kilka razy ( byla z Tajwanu ). Powinienm ja zasiagnac do łóżka- to zadanie nalezy do faceta. Czesto brak mi inicjatywy. Swoja droga jak to w Londynie na takim kursie jest malo nativow ale gdybym kogos poznal na blizej to i tak dalo by mi to wiele radosci.

Gość gość
Lol. Ok. Nie wiadomo o co tu dokładnie chodzi bo skupiasz się na dwóch rzeczach : nauce języka i zaciągnięciu kogoś do łóżka. Jeśli chcesz się z kimś przespać to Tinder. Jeśli kogoś poznać to zapisz się do kilku grup na Meetup. Tam szukasz sobie ludzi z takimi samymi zainteresowaniami i spotykasz się z nimi co kilka tygodni. Niektóre wypady są za darmo, niektóre płatne... zależy co wybierzesz.