Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka123456

Lametta zastrzyk ovitrelle ciąża

Polecane posty

Gość malutka123456

Cześć dziewczyny jest tu jakaś kobietka która leczyła się lekami jak w temacie? Ja już staram się 14 miesięcy. Z badań na samym początku wyszła mi niedoczynność tarczycy ( do tej pory biorę eutyrox i tsh w normie) później doktor kazał brać inofem do picia, witaminę D3 a mężowi ze względu na średnią jakość nasienia androvit. Niestety leki nie dają żadnych efektów. W tym cyklu brałam lamette od 3-6 dnia w 10 dc byłam na usg pęcherzyk 18mm w lewym jajniku a w 11 dc miałam zastrzyk ovitrelle. Dzień po zastrzyku bardzo bolał mnie brzuch jak na @ i lewy jajnik. Ale od tamtej pory cisza i spokój. Dziś jestem 3 dzień po zastrzyku. Jak myślicie uda się tym razem?

Gość gość

I co? udało się?

Gość Wera

Ja starając się o pierwsze dziecko, oprócz oczywiście badań kontrolnych u lekarza, monitorowałam swój cykl za pomocą komputera cyklu myway. On oprócz mierzenia temperatury, badał poziom hormonu LH i jakość śluzu szyjkowego aby na podstawie zebranych danych precyzyjnie wyznaczyć dni owulacji. Dzisiaj mam roczne, zdrowe dziecko, a komputera używam jako naturalną antykoncepcję. Kupiłam go na stronie sklepu naturalnaplodnosc.