Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiew_pustyni

Chłopak siostry...

Polecane posty

Gość śpiew_pustyni

Interesuje mnie wasza opinia. Mieszkam z moją siostrą już dość długo w wielkim mieście. Moja siostra znalazła sobie faceta jakiś czas temu. Ja w tym czasie byłam w związku z moim byłym i nawet nie zwracałam na chłopaka siostry uwagi, ale po kilku spotkaniach spędzonych razem z nim zaczął mi się bardzo podbać. Między czasie między mną moim byłym zaczęła się robić słaba atmosfera. Dość powiedzieć, że zerwałam z moim byłym i zainteresowałam się chłopakiem siostry, i on też coś do mnie poczuł. W chwili emocji wylądowaliśmy razem w łóżku. Raz, potem drugi i następny... Po pewnym czasie zastąpiłam numer mojego byłego w telefonie numerem chłopaka siostry. Muszę wam się przyznać, że wzbudza to we mnie pewną przyjemność, np. kiedy dzwoni do mnie przy siostrze, ja z nim rozmawiam a siostra myśli, że to mój stary chłopak... sekret, podniecenie, dreszcze, uhhh... Dodam, że nie mam żadnych wyrzutów sumienia, a wręcz podnieca mnie fakt, takiego związku. Czy myślicie, że coś ze mną jest nie tak? Czy to skończyć? Czy się przynać? Absolutnie tego nie chcę :/ Nie oceniajcie, tylko pamiętajcie - kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień.

Gość gość
Ja mam znajomych gdzie brat braty panne wzioł i zalał i straszne nie smak i już z rok nie gadają nie ma sensu pozdrawiam

Gość gość
Autorko- warto mieć wroga w siostrze ? Nie stać Cię było na znalezienie sobie SWOJEGO faceta ?

Gość gość
Po co jak siostra ma najwyżej se siostra nowego znajdzie co tam siostra

Gość gość
Masz skłonności psychopatyczne ,idź na leczenie dewiantko chora na łeb

Gość gość
Po ślubie z tobą znów będzie rochał twoją siostrę i waszą matkę też jak pojedziecie na wieś, to nic nadzwyczajnego :-P

Gość gośćmjjjjjjjjjjmj
Za jakis czas albo on zacznie zdradzac ciebie albo ty jego skoro nie mieliscie skrupułów skrzywdzić i upokorzyć bliskiej wam osoby

Gość gość
Lewactwo zbiera żniwo.

Gość gość
Dla mnie to nienormalne .

Gość gość
Dobrze ze mamy odmienny gust :o