Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaliza

rimmjob

Polecane posty

Gość Onaliza

Czy jest to zboczenie?

Gość gość
Ale niby co ma być tym zboczeniem?

Gość gość
Dla mnie to poezja !! Odlot kosmiczny az w kregoslupie mi cos strzelalo. Szkoda ze zona nie moze sie przelamac, nawet pod prysznicem.

Gość gość
A nawet jeśli by było to co z tego? Jeśli sprawia przyjemność i nikomu nie dzieje się krzywda to wg mnie w seksie wszystko jest dozwolone. Jeśli ktoś nawet nie próbował pieszczot analnych palcami to nie ma pojęcia o rimmingu. Jeśli dotyk palcami sprawia frajdę to językiem również będzie a nawet przyjemniej. Podstawa to oczywiście higiena - my z żoną tylko pozwalamy sobie na takie pieszczoty zaraz po prysznicu i musi być tam wydepilowane, tj. żadnych włosków. Wtedy ani ja, ani ona nie ma obiekcji przed lizaniem.

Gość gość
Zazdroszcze ci takiej zony ......

Gość gość
Tylko rimming........

Gość gość
A może podpowiecie, jak namówić na to chłopaka? Niestety ma opory, żeby pozwolić się tam wylizać

Gość gość
mnie możesz wylizać

Gość gość123543
Rimming zazwyczaj jest kontrowersyjny dla osób konserwatywnych, albo mających mała styczność z seksem, a wiedzących wszystko najlepiej.

Gość gość
"A może podpowiecie, jak namówić na to chłopaka? Niestety ma opory, żeby pozwolić się tam wylizać" Zapewne przy oralu liżesz mu także jajka jak również pomagasz sobie dłońmi pieszcząc je. Zatem nic nie stoi na przeszkodzie byś palcami niby od niechcenia, lekko, krótko dotknęła nieco dalej niż dół jąder (mam na myśli odcinek między jajami a o***tem). Coś mi się nie wydaje, że nie sprawiałoby mu to przyjemności - dotyk w tym miejscu jest świetny dla faceta. A po jakimś czasie ręka niech ci się posunie dalej. Jeśli nie będzie protestował to znak dla ciebie, że możesz również językiem zacząć tam zaglądać :) powodzenia

Gość Gość

Czy rimming jest zboczeniem? Oczywiście, że jest. Tak samo jak dla niektórych oral jest zboczeniem bo uznają tylko klasyczną penetrację. A seksem się trzeba bawić oczywiście za zgodą obu stron i przestrzegając zasad przy danych zabawach.

Osobiście uważam rimming za bardzo intymną zabawę z osobą, którą się w całości akceptuję i szanuje.