Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Czy biust 75 G to powód do wstydu? Mam 19 lat i właśnie taką miseczkę. Zawsze noszę luźne topy i bluzy, żeby je zakryc. Pytanie do panów czy widząc kobietę z takim biustem w delikatnie opiętej bluzce macie o niej złe zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Nie mam złego zdania , tylko dlatego że ma taką naturalną urodę . Tu chodzi raczej o sposób prezentacji , a nie rozmiar . Czasem te z małym biustem na siłe próbują coś tam odsłaniać , chociaż nie mają za bardzo czego pokazać i to mnie bardziej śmieszy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 uwielbiam taki rozmiar biustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga29 0 Napisano Grudzień 30, 2021 Ja miałam 105 k a teraz mam l 120 w ciągu roku tak urusł mi a mam 37 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelm 1 Napisano Luty 17, 2022 Dnia 31.12.2021 o 00:18, aga29 napisał: Ja miałam 105 k a teraz mam l 120 w ciągu roku tak urusł mi a mam 37 lat Tylko pozazdrościć Twojemu facetowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga29 0 Napisano Luty 17, 2022 Czy ja wiem codziennie tylko slyczebdaj pomagać a ja do niego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelm 1 Napisano Luty 17, 2022 To bardzo bardzio nieładnie z jego strony... Mimo wszystko na jego miejscu doceniałbym takie szczęście jakie go spotkało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga29 0 Napisano Luty 18, 2022 Jaki lubicie biust u dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelm 1 Napisano Luty 18, 2022 Pierwszą odpowiedzią która się nasuwa no to pytanie jest "Duży " Później wchodzimy już w indywidualne predyspozycje. Dla jednego będzie E a dla innego kolejna litera alfabetu. Ważniejsze od biustu jest jego właścicielka. Biust jest tylko i wyłącznie cudownym dodatkiem do Kobiety. To Kobieta nas uwodzi, to o Kobiecie marzymy a nie o jej biuście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga29 0 Napisano Luty 20, 2022 chociaż miseczka e to i tak mała ja mam miseczke i co powiecie na miseczke i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelm 1 Napisano Luty 22, 2022 Miseczka I, hm.. pomyślmy... "I" jak imponująca lub "I" jak idealna Jednak mimo wszystko należałoby zobaczyć ten imponujący i idealnie opakowany w miseczkę "I" biust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach