Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o trójkąt

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie namowilen zone drugiego faceta do sypialni po dlugich namowach w koncu sie zgodzila ale jak doszlo do seksu zona nie mogla sie skupic na dwoch naraz czy to normalne

Gość gość
Jeśli to nie jej klimaty to normalne.Pisałeś,że ją do tego namawiałeś, widocznie nie miała takich fantazji i potrzeb chciała tylko spełnić twoje fantazje ale nie udało się jej przełamać.

Gość gość
I właśnie zepsułeś swoje małżeństwo. Ale co tam, przecież ci na nim nie zależało z tego widać. Skąd się takie gady biorą?

Gość gość
Dlaczego zepsulem to prawda namawialem zone ale jakby nie chciala to by tego nie zrobila tak mi sie wydaje

Gość gość
No właśnie-"tak mi się wydaje".

Gość gość
A po za tym jak ja zostawialen sam na sam z nim to jakos nie bylo slychac ze nie chce z .im tego robic

Gość gość
A pewny jesteś,że znasz swoją żonę i jej potrzeby?A może należysz do tych co wiedzą lepiej za siebie i innych.

Gość gość
Co chcesz przez to powiedziec

Gość gość
Czy potrafisz słuchać innych?Czy potrafisz odczytywać potrzeby i obawy między wierszami?

Gość gość
Najpierw powinna cie zabierac do ginekologa na badaniu cipki a zapewne sie wstydzi ciebie i nie zabiera. A od tego powinno sie zaczac by oswoic i miec intymnosc najpierw z mezem pptem z innymi jak ginekolog czy kocha nek . Wtedy by nie było problemu. Wiem ze tu jest z boczny ginekolog co krytykuje obecnosc meza przy badaniu cipki bo on wtedy sie nie podnieca. Ale pacjentka ma prawo miec bliska osobe przy badaniu czy porodzie.

Gość gość
Jak mozna pozwolic pieprzyc swoja zone innemu facetowi

Gość gość
8.34 wcale nie zepsuł swego małżeństwa ale podszedł nieprofesjonalnie do tematu. Wcześniej spotkanie w kawiarni omówienie każdego ze stron swoich wizji i ustalenie ostatecznie przebieg całego spotkania seksualnego. My z chłopakiem nigdy nie pozwolili byśmy na seks grupowy z chłopakiem którego obejrzymy przed samym seksem. Spotykamy się wcześniej po dobrej selekcji by się nie brzydzić podczas robienia loda czy on robiąc minetkę nawet wchodzi w grę namiętny z języczkiem pocałunek itp..

Gość Pracująca studentka Anka
Mój ukochany też miał na początku także kontakt seksualny z inną i powiedział, żebyśmy się w łóżku starały, bo mamy podobne charaktery i nie wie, którą wybrać. Z początku trochę mnie to zdziwiło i nawet zniesmaczyło, ale nauczyłam się paru fajnych pozycji, podjęłam wyzwanie i jestem teraz w szczęśliwym związku :)

Gość gość bb
gość dziś Jesteś taka pewna że wcale nie zepsuł swego małżeństwa,może ta pani nie ma takich potrzeb ,fantazji i zupełnie inaczej podchodzi do takich spraw jak seks,intymność czy bliskość z mężczyzną którego kocha

Gość gość
gość dziś Ja też nie mogę tego za cholerę pojąć Jestem samcem ALFA i nie toleruję innego samca na swoim terytorium i jak samce wszystkich ssaków chyba bym go zatłukł

Gość gość
ale lepiej chyba byc przy tym niz jak zona robi to za twoimi plecami

Gość gość
10.51 tak zgadzam się bo wtedy nie boli zdrada kontrolowana. A chłopak chciał by były większe emocje i podniecenie bardzo duży członek. Fakt że prawie płakałam gdy się pchał do końca ale było warto. Takiego orgazmu nigdy nie miałam wcześniej. Gdy wszedł po nim mój chłopak to go prawie nie czułam. Tylko gdy miał wtrysk było bardziej mokro bo miał bardziej obfity niż zawsze.