Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Badoo... Nie powiem co ale dziewczyny tam są rozwiązłe

Gość gość
ja se kiedys załzozyłem za granica i byłem zdziwiony dlaczego zadna nie odpisuje. okazało sie ze znają polskiego. to był dla mnie szok

Gość gość
Po prostu dziewczyna dziwna tyle w temacie.. Raz trafiłem na wariatkę z ADHD, a reszta to tyle, nie odzywają sie, albo wgl jakes grube brzydkie, juz dwa razy trafiłem na dziewczynę bez wyksztalcenia, jedna przyznała sie ze robi na kasie w markecie. I czego one szukają ?

Gość gość
z całą pewnością nie mnie. byłbym od razu wpisał że jestem menelem ale okazało sie ze wżne jest ze wygladam jak menel a nie czy nim jestem.

Gość gość
kiedy indziej chcałem wynajac pokój to sie okazało ze obniżam standard estetyczny mieszkania. też chyba na bado koleżanka była

Gość gość
ostatnio mi sie uroiło ze komus sie moge podobac aż do zakochania. to chyba coś jak ciąża urojona swiat kobiet to świat estetyki. jak nie wygladasz to cie nie ma

Gość gość
No wlasnie. Ostatnio na która kawę sie umówiłem i normalnie oczekiwania jak by chciala co najmniej modela. Jedna to zdradziła bo bylem "normalny" a juz nie będę komentował zachowania takiej jednej co okłamała ze wyjechała a dalej byla w moim mieście,

przede wszystkim większość dziewczyn z badoo to fejki :D a ******* serwisie generowany jest sztucznie co więcej mało kto już tego używa ... jest wiele aplikacji które wryły nam się w mózg jako popularne, a tak naprawdę ich chwała dawno przeminęła, są to: gadugadu, skype, naszaklasa, instagram i teraz badoo wciąż sobie radzą takie aplikacje jak: facebook, sympatia, tinder, snapchat, ale tendencja jest malejąca Coraz więcej powstaje za to serwisów tematycznych. Ludzie chcą poznawać się z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Są to serwisy niszowe i mają mało użytkowników, ale za to są to użytkownicy strikte wyprofilowani na dane zainteresowanie np czytanie książek, planszówki, sport, seks, religia, malarstwo .. etc Kończą się czasy poznawania ludzi w wielkich tyglach, massportalach pokroju FB czy sympatii

Gość gość
Frustratki ..jedna to bez skrupułów mi powiedziała a ze pocałunek na pierwszym spotkaniu - namiętny, oraz przytulanie się - obściskiwanie to nic złego jak jest chemia, ona juz po kilku wymianach zdań stwierdziła ze miedzy nami jest chemia...

Gość gość
Czekam aż to cale gowno badoo zniknie, z pola widzenia, tak samo jak inne portale randkowe, same frustratki, które wylewaja zale bo im w zyciu nie wyszło i musza na kasie robić. Co więcej te same twarze - dzien w dzien tam siedzą i czekają na cud, albo siedzą dla zabicia czasu - ich jedyne chyba zajecie. 4 lata to za duzo kończę tą szopie.

Gość gość
Jedyne co ten portal utrzymuje to to ze ludzie płacą za swoje super profile, by wypromować swoje tłuste ciało, albo twarz przerobiona w photoshopie , naprawdę czasem juz mi ich nawet nie żal.

Gość gość
co o tym sądzicie?

Gość gość
wypinasz a ja wchodzę