Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjer

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy jak często chodzicie do fryzjera na strzyżenie i farbowanie czy wybieracie droższy salon czy też tańszy. Ja chodzę raz na 6 tyg płacę 200 zł za komplet krótkie włosy i zastanawiam się czy nie przepłacam. Pozdrawiam

Gość gość
Raz na 3 miesiące podciąć włosy (15 zł ) Mam długie wiec tak zawsze mam upleciony warkocz . Nie farbuje wcale i póki nie mam siwych nie będę (mam 36 l )

Gość gość
Króciutkie wlosy wiec strzyzenie raz w mcu. Place 25 zl. Balejage co ok 2 mce.

Gość gość
Farbuje sama i jestem mega zadowolona. Podcinam dwa razy w roku u fryzjera. Zawsze jak zaczyna się lato (czerwiec) i na święta (grudzień) wtedy konkretnie robię to razem z odżywianiem, ampułką i modelowaniem. Koszt około 100zl

Gość gość
Ostatnio byłam dwa lata temu:-(

Gość gość
Zależy od miasta. Ja w małym mieście płacę ok 100 zł. Podcinam końce i farbuję odrost, wtedy jest 80 zł. Mam blond i jak się robi nieładny na całej długości to doprowadzenie do porządku kosztuje 120 zł. Chodzę co ok 2 miesiące. Salon nie najdroższy ale też nie tani. Wybrałam bo mam super fryzjerkę, do tego 2 godziny przy kawie i plotki. Mój relaks na macierzyńskim :)

Gość gość
Chodze co 2 miesiace na farbowanie. Place 120 zl za kolor plus refleksy. Stala cena dla stalego klienta ( od nowych bierze juz wiecej ). Ale moja fryzjerka ma swoja dzialalnosc, jezdzi do klientek albo przychodza do niej. Wlosy mam dlugosci do lopatek. W salonie za to samo zaplacilabym co najmniej 200 zl.

Gość gość
Roznie ale okolo 2-3msc na odrost( swoje mam jasne wiec ten odrost mi nie przeszkadza przy blond) placilam 200zl za 40min roboty a w dodatku pani byla bardzo pewna siebie wrecz niemila i chamska-no ale ladnie farbowala Teraz zrobilam sobie ombre za 150 i juz nie bede musiala chidzic na odrost tak czesto:)

Gość gość
Zero. Minimalnie podcinam końcówki sama, zero farby, prawie zero suszarki. Włosy odżyły. Wcześniej fryzjer itd i były beznadziejne.

Gość gość
Szkoda, że ombre już dawno nie jest modne.

Gość gość
Ombre nie jest modne? Ciekawe wez sie doucz tuku

Gość gość
Teraz jest sombre modne

Gość gość
Ombre- Sombre - nosi się to, co do kogo pasuje a nie co wyszło / nie wyszło z mody.

Gość gość
a co teraz jest naprawdę modne w fryzurach ?

Gość gość
Ostatni raz u fryzjera byłam 10 lat temu haha. Sama sobie podcinam i farbuje. Szkoda kase wydawać na fryzjera