Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coo jeeest

on chce przerwy

Polecane posty

Gość coo jeeest

Cześć Mój chlopak chce przerwy w związku, uważa że za dużo się widzimy i zaczyna się nudzić Poprosił o tydzień przerwy , zero kontaktu, zero widzenia się, nic Po czym już w następnym dniu napisał do mnie ze mnie kocha i co u mnie Jak to rozumieć? Ja już nie ogarniam

Gość gość
Jeśli nie rozumiesz , nie nadajesz się do związku .

Gość gość
Tzn. że trafiłaś na kapryśnego dzieciaka

Gość gość
Co za gówniarz. Nie odpisuj, przerwa to przerwa.

Gość gość
No właśnie przerwa to przerwa, robi wodę z mózgu Nie wiadomo czego chce

Gość gość
A wlasnie ze wiadomo czego chce! Chce uzyskac przewage, chce rzadzic w zwiazku, chce sam decydowac, chce zebys robila to na co on ma ochote.

Gość gość
Nie odpisuj. A po tygodniu powiedz, że właściwie to przemyślałaś sprawę i uznałaś, że nie jest ci do niczego potrzebny ;)

Gość gość
Ja bym mu napisala, ze bardzo powaznie potraktowalas jego slowa i prosbe o tydzien przerwy. Po przemysleniu uwazasz, ze tydzien to za malo. 2 tygodnie beda w sam raz. Czas ten wykorzystasz na wlasne przemyslenia, na kontakty ze znajomymi, rodzina. Popros by uszanowal te 2 tygodnie i zajal sie swoimi przemysleniami i dal oddech wam. Badz konsekwentna, bo tylko tym zyskasz szacunek. Zero wiecej kontaktow przez 2 tygodnie. Zobaczysz co sie bedzie dzialo i wtedy ocenisz, czy warto podjac probe bycia razem. Pozdrawiam. Elena

Gość gość
Jestes gluptakiem

Gość gość
Faceci zwykle chcą przerwy żeby zabawić się, por...c inne laski a potem bez wyrzutów sumienia wrócić do stałej dziewczyny jeśli nie znajdą lepszej. Uspokoja swoje sumienie, no bo przecież ten tydzien czy miesiąc Nie byli w zwiazku wiec mogło robić co chcieli ;). Klasyk gatunku.

Gość Pracująca studentka Anka
Mój też kiedyś tak chciał. Niezbyt rozumiałam, o co mu chodzi, ale przystałam na to i potem było jeszcze lepiej niż wcześniej. Niektórzy tak chyba mają :)

Gość gość
Musi odetchnąć od Ciebie. Może ma inną na oku.

Gość cooo jeeest
No rozumiem, ze chce przerwy, przez chwile byłam nachalna, ale zmieniłam się, minęły 2miesiące od tego czasu, a on nagle z tym wyjeżdża, że chce przerwy, że znudziłam mu się, bo za często się widzimy, gdzie moi znajomi nie nudzą się ze mną jakoś nigdy. On chce cały czas się widzieć z kolegami, a mnie to ma już w d***e. Nie rozumiem tylko po co pisze, skoro chce mieć przerwe bez kontaktu

Gość gość
Może cię pilnuje ;)

Gość gość
Musi jaja gdzieś opróżnic A nie chce mu się nowej czarowac więc dzwoni do ciebie. Po bzykaniu znowu będzie chciał przerwy. Bedzi cię tresował żebyś była tylko do dawania tyłka.

Gość gość
Czekaj cierpliwie na wezwanie, nie denerwuj go :-)

Gość gość
00:16 To jest ktoś myślący.