Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu miałyście partnerów seksualnych? Ilu to dużo?

Polecane posty

Gość

zalezy kogo okreslasz jako partner, czy liczy sie seks czy np. petting

4, ---3  w zwiazku, dlugoletnim i 1 poza i to mi pokazalo, ze seksy poza zwiazkiem sa nie dla mnie

seksy z 1 byly po 2 latach zwiazku, z innymi na pewno po ustaleniu, ze jestesmy razem i tez nie od razu... nie ogarniam w ogole lasek ktore najpierw seksy a potem zastanawiaja sie czy one z ty facetem sa czy nie sa...

Gość gość

Bazienka, nie udawaj że  ktoś cie seksic chciał...

Gość

jeden dalej chce 😜 ale na szczescie juz dupy nie truje

Gość gość
18 minut temu, bazienka napisał:

jeden dalej chce 😜 ale na szczescie juz dupy nie truje

A jak ci ją truł? ''daj mi dupy, daj mi dupy'', a ty ''oj nie dam ci nie dam nie''? 

Gość

tak mniej wiecej 😜

Gość gość

Tak było:

A-Bazienko mam chałupe, będzie twoja, dej mnie ino dupe

B- Akt własności pokaż mnie, bo nie dam ci dupy swej o nie

A-Pacz Bazienko, krzaczki blisko, wejdziem dam, dasz mnie dupisko

B-Już chamie mówiłam cię, dupy swej nie dam nie

A- Wiem że ja nieładny ani że niemłody, lecz i ty Bazienko niepierwszej urody, wielka jest twa gęba, wielka jest twa ..., gdzie znajdziesz innego, który cię wystuka?

B-Ja nie szukam stukania, ja szukam mieszkania. Wielka ma ... i wielkie cielisko nie chcą się juz miescic we wspólnym kiblisku, jak tak dalej pójdzie i kibel znów rozwale to mnie pan własciciel na morde wywali

A- Baziu moja biedna kupie ci sedesik, ale dej mnie dupy, będziesz se swobodnie sadziła w nim kupy

B- Juz mówiłam chamie cię, dupy swej nie dam nie

Gość

hahaha, leze ❤️

Gość gość
4 minuty temu, Krzyśipiłka napisał:

ty kuorwo chamska no i co ? wygrałaś drugą cnotę ? ? a gdzie twoje przyznanie się do lewactwa ? a co za tym idzie ? brak duszy ? brak emocji ? brak wartościowych rodziców ? braki emocjonalne ? czym się objawia u ciebie ? liczba partnerów - dalej mi wisisz sierotko lewacka .. 

Wyczyścił ktoś frustrata po całości i to ostro, stąd taka reakcja

Gość gość

Krzysipiłka- jakis żyd ci złamał serce w młodosci i stąd ta nienawisc? czy sie przed jakims niechcacy po mydło schyliłes?

Gość Olga21

Jednego

19 godzin temu, Krzyśipiłka napisał:

katoliczka, która nie dba o swój naród to jest swoje jestestwo i gwarancjębezpieczeństwa jest lewaczką.  Puszczalstwo jest lewactwem. zmyślanie i nieodpowiadanie na pytanie z sensem jest lewactwem, ukrywanie prawdy jest lewactwem, chwalenie się puszczalstwem jest lewactwem itp itd

18 godzin temu, Gość Olga21 napisał:

Jednego

no jakiś ...chory facet to napisał....a jaki jest mój kraj ten po matce czy po ojcu...nie żyje w grzechu i nie puszczam się...wiec dlaczego wypisujesz takie głupoty...

19 godzin temu, Gość gość napisał:

ty kuorwo chamska no i co ? wygrałaś drugą cnotę ? ? a gdzie twoje przyznanie się do lewactwa ? a co za tym idzie ? brak duszy ? brak emocji ? brak wartościowych rodziców ? braki emocjonalne ? czym się objawia u ciebie ? liczba partnerów - dalej mi wisisz sierotko lewacka .. 

19 godzin temu, Gość gość napisał:

no chory facet pisze o,, miłości" a co CZYTAMY...WREDOTE...myślę ze to jakiś schizofrenik czy inny zaburzony..

6 godzin temu, Krzyśipiłka napisał:

szmato jak pisałem to kuorwo przyjmij to co napisałem, bo ty jesteś lewa i nie potrafisz przyjąć to, że jak napisałem, że gościa zczysciłem to znaczy, że jest lewy... a co ci daje kuorwo, to, że sobie coś o mnie powiedziałaś ? ty nie kreujesz prawdy gupia suoko !

6 godzin temu, Krzyśipiłka napisał:

jesteś podła i stąd taka reakcja !  uważasz sięza kogoś a jesteś zwykłą kuorwą !~

lewacka szmateczko może nie pisałem o miłości a jednak przede wszystkim o czymś innym.

Danuta nic takiego nie napasali post zgłoszony do moderatora i nikogo nie wyzywa ....podoszywanie jest karalne...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto to wyzywa..kto takie rzeczy wypisuje jest łatwe do sprawdzane kto tu na portalu wyzywa od lewaków   ten ten post napisał...