Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże co ten PiS wyrabia! Jak oni mogą nam to robić!

Polecane posty

Gość gość

Cały czas, dzień w dzień, najeżdża Polskę chmara imigrantów, ujdzie gdy to są biali np. Słowianie ze Wschodu, ale żeby ściągać, dziesiątki t ysięcy muzułmanów? Przecież mieliśmy w Polsce tylko 2 tys. Tatarów, a teraz s**********w arabskich, czeczeńskich, tureckich, bengalski, nigeryjskich, sudańskich, pakistańskich, najgorsza hołota muslimska tu się wprasza, a PiS nie tylko nic nie robi, co ich zaprasza! Na ulicach pełno zachuszczonych idiotek czyli muzułmanek, pełno ciapatych, to już idzie w dziesiątki tysięcy w samej tylko Warszawie! To ZBRODNIA NA NARODZIE! i wyraz nieskończonej głupoty PiSdowców!!!!

Gość gość
gdzie ty tych arabów widzisz?

Gość gość
Gdzie ty kuźwa widzisz te "dziesiątki tysięcy arabów" do uja wafla. Jedyni czarni imigranci, którzy w Polsce są liczeni w tysiacach, to co najwyżej mili i uprzejmi Hindusi... Gdzie ty zyjesz? Jakie jest stadium twojej schizofrenii?

Gość gość
podziekuj zydom bo to oni nam ten problem zafundowali

Gość gość
wystarczy wyjść na miasto, ale nie rano, bo dla nich za wcześnie, koło południa, późnym wieczorem, przejść się po ulicach w centrum zajrzeć po centrach handlowych, albo jak ktoś chce widzieć co się dzieje, pojechać na lotnisko i patrzeć jak co chwila tłumy ciapatych mężczyzn grupkami pakują się do busów, a jak ktoś jest ślepy to niech pojedzie do któregoś meczetu, to zobaczy jak wygląda hołota

Gość gość
a ja w życiu trzech murzynów widziałam na żywo 1.sąsiadkę 2. na dworcu gdańskim 3. w pałacu kultury

Gość gość
ludzkośc trzeba ujednolicić. bedzie bardziej podatna na choroby.

Gość gość
Hindusi? Debilu! W Indiach zyje 130 milionów muzułmanów i to oni są w Warszawie w 80% plus z Bangladeszu muzułmanie! Rozmawiałem już z Arabami, Turkami, Pakistańczykami, to bezczelne szuje, wykorzystają każdą okazję, aby tu zostać, będą nas oskarżać o rasizm i sprowadzać swoje rodzin, co już się dzieje, tam gdzie mieszkam TŁUMY muzułmanów, głównie rodzin już się zalęgły!!!

Gość gość
Wystarczy pójść do Złotych Tarasów, czasami więcej jest obcokrajowców niż Polaków, a zaczepki nie trzech, ale ogromnych rzez czarnych i śniadych to już norma, niestety skuteczne, bo ciapatych z Polkami widać na każdym kroku, dochodzą też biali Arabowie, ale głupi Polaczek nie rozróżni Eskimosa od Murzyna, a co dopiero białego Araba.

Gość gość
mnie przeraza juz tytuł

Gość gość
:P

Gość gość
Autorka chyba masz zwidy Ja nie widze takich ludzi