Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IIlllllIIlI

Program TVN Iron Majdan! Ktoś ogląda?!

Polecane posty

Gość gość
Mi nikt nie płaci, a oglądalam z przyjemnością :) ba! Cała rodzina oglądała

Gość gość
Rozenek mnie zaskoczyła! Odnalazła się bez problemu. Jak ją wzięła za te włosy to faktycznie wrażenie ogromne zrobiła. Radka lubię. Fajna para.

Gość gość
dokładnie hhhhhahha ta akcja z wlosami najlepsza :P nawet na pudelku same dobre opinie więc tu jest jakaś jedna zazdrosnica, która hejtuje

Gość gość
Bałam się chu.jnii jak Hipnoza z soboty, ale mile zaskoczenie i program ciekawy. Zazdroszczę im takiego wyjazdu, przygody i jeszcze ile kasy na tym zarobili :)

Gość gość
gość dziś Jak ją wytargala na koniec walki za te włosy to mi kopara opadła. x Jeśli to udawane, to dlaczego ci ta kopara opadła?

Gość gość
Podstarzały lowelas i nadmuchana wydmuszka,ble....

Gość gość
8:57 bo aby ZAGRAĆ coś takiego trzeba mieć talent, możliwości i przede wszystkim jaja, a nie to co My... Siedzieć i czytać kafeterie. Żenada

Gość gość
9:13 aaaahahahahhhahhahahahhhahaaahahahhahaaha otóż to :P

Gość gość
Gdzie nie spojrzeć tam majdany.Do znudzenia. No czasem dla odmiany Ibisz. Blee

Gość gość
no ja też tego nie łapię jak można oglądać TVN :-o komercja , syf i propaganda byleby się wszyscy nienawidzili i ten y****y PIS i tylko PIS PIS PIS PIS PIS i sk****ały PiS brak słów jakie cudowne jest peło

Gość gość
Widać, ze Rozenkowa angielskiego się douczyła, bo w azja express tak dobrze nie mówiła no i Radzio po angielsku nie umie nic. Gośka za niego ciągle mowila.

Gość gość
ustawka reżyserowana aż boli, a wy się podniecacie, serio żrecie taki syf ze smakiem? Już wiadomo dlaczego tak ciężko tu o kogos normalnego do rozmowy jak tu w 90% najniższa gawiedź przesiaduje, fanki plastikowej małgoni i radzia z namalowanymi na łysinie włosami.

Gość gość
12:24 Weź wyluzuj bo ci żyłka pęknie. Nikt Ciebie nie obraża, więc nie rozumiem dlaczego ty obrażasz drugą osobę. Po co tak angażujesz się w rozmowę skoro tak Cię irytuje to w jaki sposob ludzie spędzają swoje wieczory.

Gość Ana345
Czytam i nie wierzę... Poziom inteligencji kafeterianek mnie przeraża... Wy tak na poważnie, że wam się podobało czy jaja sobie robicie:-)

Gość gość
gość dziś 8:57 bo aby ZAGRAĆ coś takiego trzeba mieć talent, możliwości i przede wszystkim jaja, a nie to co My... Siedzieć i czytać kafeterie. Żenada x ??? Ha ha ha ha ha. Talent, możliwości i jaja? Z byka spadłaś? Talent to kilka lekcji, możliwości to lepsza kondycja od przeciętnej, a jaja to się gaża nazywa. Żenadą co nazywasz? Swoje siedzenie na kafe? No jeśli siedzisz 6-10 godzin dziennie, to faktycznie żenada. Weź idź na basen , rower, nie będziesz się musiała zachwycać Rozenek.

Gość TomekPieronek
Nie dziwię się, że PIS wygrywa skoro polskie społeczeństwo tak zidiociało;-( Skoro idolami są podstarzała, zbotoksowana babka i jej fagas z tupecikiem na głowie a do tego jeszcze disco polo. Totalna żenada:-(

Gość gość
Obrończynie i wielbicielki małgoni już się popłakały :D heh ale macie autorytety nic dziwnego, że potem madka na madce madkę madką pogania :D

Gość gość
Hehe Radzio nie ma tupeciku tylko przeszczepy

Gość gość
Tupecik czy przeszczep i tak dziwnie to wygląda:-) Jak można oglądać parę starszych ludzi udających nastolatków:-) Żenada!!!

Gość gość
Ktoś tu pisze sam ze sobą aahahaha :D

Gość gość
Taaa, nikt nie ogląda, ale każdy wie o co chodzi :D i w ogóle dziwne, że wychodzisz w ogóle w ten temat?! :P to po co w niego klikasz jak nie ogladalas NIBY IronMajdana? :P Temat w takim razie nie dla Ciebie. Ja tam chętnie oglądalam :)

Gość gość
I co się okazało? Majdany pobiły wczoraj REKORD oglądalności :D Ale nikt nie oglądał... Ja wyłączyłam po 5ciu minutach... Ja oglądam bardziej ambitne produkcję... Sraty-taty :P Program DOBRY!!

Gość gość
Wole majdanow niz napuszonych lewandowskich. Goska jest przezabawna Programu jednak nie ogladalam bo mialam coekawsze rzeczy do zrobienia-spalam:)

Gość gość
ja widziałam tylko zapowiedzi i dla mnie wystarczy, już wiem jaki to poziom i co o tym szajsie myśleć, a wy już się tak nie gorączkujcie wielbicielki dzidzi piernik i menela w peruce hihihi :P a że miało to oglądalność? No cóż poziom zdebilowacenia społeczeństwa postępuje z każdym rokiem. Cieszę się, że nie jestem taka jak wy i nie podniecają mnie podstarzałe celebrytki rodem spod latarni.

Gość gość
ja widziałam tylko zapowiedzi i dla mnie wystarczy, już wiem jaki to poziom i co o tym szajsie myśleć, a wy już się tak nie gorączkujcie wielbicielki dzidzi piernik i menela w peruce hihihi x Ja nie widziałam nawet zapowiedzi bo nie oglądam tefałenu a ty oglądałaś więc się tak nie podniecaj jaki to masz super poziom wyższy od całej reszty kafeterii :D Możemy się tak licytować pół dnia.

Gość gość
23:16 "Ja nie widziałam nawet zapowiedzi" aaaahahahahhha Buuuuuuuuuaahahhahaha Nie widziałam nic! Powtarzam NIC!! Nie znam nawet Rozenek! .....a w ten temat weszłam niechcący :P :P

Gość gość
Żenada przez duże Ż... Jak można tak nisko upaść, a zwłaszcza w takim wieku i odstawiać tak prymitywną chałturę . Przecież kasa to nie wszystko. Za jakiś czas te piękne inaczej , wybotoksowane gębusie zwiotczeją a niesmak pozostanie.

Gość gość
Widzialam ten program i uwazam,ze kazdy ma prawo do szalenstwa.Zwiedzaja kawal swiata,przygoda fantastyczna i jeszcze im za to placa!Kazdy kto siedzi i tylko w necie krytykuje niech przyzna szczerze,ze nigdy by nie bral uzialu w takim show!Hipnoza ...to mnie zabilo,a Oni niech sie bawia i zycze im wiele radosci z tego!Osobiscie bardzo bym chciala przezyc cos takiego!

Gość gość
Zjada Was zazdrosc,kazdy z Was kto krytykuje ,udaje,ze nie wie o co chodzi,ze nie oglada.Wiec po jaka cholere wchodzicie na te strony!To,ze maja tyle lat ile maja nie zabrania im szlec i sie bawic.Oj ta polska mentalnosc !Zal d**e sciska!Lepiej jak pokazuja gole d**y i nadmuchane cycki!!!!!Jest tego cala masa w tej chwili!Tak to jest z******te!Zalosne!

Gość gość
Obejrzalam pierwszy odcinek bo taki hit miał być. Hmm szczerze to nie rozumiem idei tego programu. Tyle w temacie.