Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hernik

Gdzie wykonać badania wstępne blisko Lubonia

Polecane posty

Gość Hernik

Potrzebuję badania wstępne w związku ze zmianą zakładu pracy. Kto wykonuje takie badania??

Gość Remik10
Jeżeli chodzi o badania wstępne, okresowe i inne to w Luboniu załatwisz bezproblemowo, szybko i profesjonalnie u dr. Jana Banasiuka. Można zadzwonić i umówić się na dzień, godzinę. Badania wszystkie na miejscu i wyniki od ręki. Pan doktor oceni, dokona analizy, nawet jeżeli coś by budziło wątpliwości to poradzi i podpowie co dalej. Polecam

Gość Jerzyk75
Polecam rzetelnie wykonane badania przez dr. Jana Banasiuka, którego gabinet mieści się przy ul. Maya w Luboniu. Bardzo sprawnie odbywają się wszystkie niezbędne badania na miejsc, zapewniona jest też analiza wyników, w razie wątpliwości można zapytać pana doktora o wszystko, doradzi, podpowie, wyjaśni. Bardzo życzliwie nastawiony do pacjentów i otwarty na sugestie.

Gość Teodoziusz
Takie badania można wykonać u dr. Banasiuka na ul. Maya, szybko, miło, profesjonalnie bez zbędnych spraw. Wszystkie na miejscu, bez biegania oraz można liczyć na opinię i wskazówki pana doktora. Polecam

Gość Viki_3
Badania do pracy najlepiej wykonać u dr. Jana Banasiuka w Luboniu. Szybko, bezproblemowo, rzetelnie, miła obsługa. Pan doktor dokładnie przejrzy, oceni, doradzi. Można mu zaufać i liczyć na pomoc. Polecam serdecznie

Gość PrzemoP
Szybko, rzetelnie, fachowo i bezproblemowo to faktycznie polecany wcześniej dr. J. Banasiuk w Luboniu. Ja również pół roku temu byłem w podobnej sytuacji i koledzy mi polecili jego gabinet. Wystarczyło, że zadzwoniłem, umówiłem się konkretnie na godzinę, wszystkie badania na miejscu, analizy i pan doktor sprawdza, ocenia, ale też i zwraca uwagę na wyniki problematyczne. Polecam

Gość KraolaM
Chorowałam przeszło 3 miesiące i musiałam w zeszłym tygodniu ogarnąć po powrocie do pracy badania kontrolne, ponieważ pracodawca wymagał potwierdzenia, iż mój stan zdrowia pozwala na ponowne przystąpienie do pracy. Tak więc musiałam wykonać na własny koszt i w godzinach pracy badania u dr J. Banasiuka w Luboniu. Bardzo mi zależało na sprawnym wykonaniu badań kontrolnych u lekarza, który rzetelnie i kompetentnie podejdzie do moich problemów zdrowotnych ze zwróceniem uwagi na szkodliwe warunki pracy. Pan doktor był bardzo uprzejmy i skrupulatny, udzieli mi też wskazówek medycznych dt. stanu zdrowia.Polecam

Gość Lewi
Ja wykonywałem badania wstępne u dr. Jana Banasiuka w Luboniu. Jeżeli nie sprawi ci problemu dojazd to polecam. Terminy są krótkie, badania przebiegają sprawnie i w bezstresowej, sympatycznej atmosferze. Pana Banasiuka oceniam jako doświadczonego, kompetentnego i znającego się na swojej pracy lekarza. Uzyskałem znaczące informacje dotyczące stanu mojego zdrowia. Ceny przeciętne jak za badania.

Gość RomiK
Musiałem wykonać badania wstępne przed podjęciem pracy w Komornikach i kolega polecił mi usługi w zakresie medycyny pracy u dr. J. Banasiuka w Luboniu przy ul. Maya. Wszystkie badania laboratoryjne wykonane na miejscu kompleksowo i rzetelnie. Wywiad przeprowadzony w miłej atmosferze, pan doktor zwrócił mi uwagę na czynniki uciążliwe związane z nowym stanowiskiem i zasugerował profilaktyczne działania w celu ochrony zdrowia. Bylem bardzo zadowolony z szybkiej i fachowej obsługi.

Gość Vitus
Bardzo szybko i profesjonalnie wykonuj***adania z medycyny pracy pan dr. J. Banasiuk w Luboniu. Solidnie, rzetelnie przyprowadza zarówno badania laboratoryjne jak i podmiotowy wywiad chorobowy. Pan doktor zwraca uwagę na wyniki badań i jeżeli pojawią się jakieś niedomagania to od razu skieruje do specjalisty, doradzi, podpowie, również dokłada starań by uświadomić pracownika, jakie zagrożenia lub warunki szkodliwe mogą wystąpić na miejscu pracy. Polecam

Gość Oliwia Sz
W zeszłym tygodniu skończył mi się okres próbny w pracy i mam przedłużoną umowę. Właśnie musiałam wykonać badania i polecono mi w firmie gabinet medycyny pracy u dr. Jana Banasiuka. Bardzo byłam zadowolona z obsługi i szybkiego, profesjonalnego podejścia. Nawet nie myślałam, że to tak sprawnie się odbędzie. Wszystkie badania w jednym miejscu, do tego wyjaśnienia co do wyników badań. Pan doktor miły i uprzejmy, polecam!

Gość Olga Z4
Właśnie w zeszłym tygodniu musiałam wykonać badania ponieważ skończył mi się okres próbny w pracy i została mi przedłużona umowa. Polecono mi w firmie gabinet medycyny pracy u pana dr Jana Banasiuka. Po umówieniu się telefonicznym już na drugi dzień mogłam od rana załatwić wszystkie badania na miejscu. Bardzo miła obsługa, a pan doktor kompetentny i uprzejmy. Polecam

Gość BasiaG

Polecam Banasiuka szybko sprawnie i na temat