Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Optyk kraków gdzie

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Od jakiegoś czasu zauważyłam że gorzej widzę. Najbardziej do myślenia mi dało jak zaczęły mi się numery linii rozmazywać na elektronicznym wyświetlaczu na przystanku...I teraz tak, nigdy nie nosiłam okularów, a chciałabym trafić na dobrego optyka. Gdzie mnie zbadają i dobiorą dobre szkła i fajne oprawki za jakieś niewygórowane pieniądze? Ktoś z Krk coś podpowie? Pozdrawiam!

Gość gość
Polecam Oko Design, robią okulary porządnie a nie w taki sposób żeby już drugiego dnia trzeba było do nich na jakieś poprawki i naprawy jeździć...miałem tak raz z optykiem u siebie na Bronowicach. Namiary na nich najlepiej przez oko-design.com wyszukać.

Gość gość
Co do okularów progresywnych to polecam oko-design.com. Dobrze mi te szkła zrobili, oko się nie męczy, nawet łatwo mi się oczy zaadaptowały do takiego szkła i do przejścia z bliży do dali. Wcześniej miałam dwie pary, osobne do czytania, teraz mam 1 parę do wszystkiego, duża wygoda.

Gość gość
Przy trudniejszych zamówieniach na okulary to podpowiem Oko Design, ja musiałem mieć wzmocnione okulary dla osoby aktywnej (trenuję) i właśnie coś takiego mi zrobili. Okulary wygodne, dopasowane, nie męczą, nie uciskają i można się w nich poczuć pewnie nawet w szybkim biegu.

Gość gość
Nie ukrywam że trochę Krakowa zjeździłąm nim udało mi się znaleźć oprawki dla siebie ale było warto bo okulary są takie jakie chciałam i jakie mi pasują do wyglądu. Kupiłam na Mazowieckiej w Primus. Jako jedyni mieli cenę którą byłam w stanie zapłacić, bo raczej ta stylistyka oprawek która mi pasowała wszędzie indziej była drogawa.

Gość ccc

Warto podjechać na Krowoderską do Oko Design, mają dobre ceny, nie przepłaca się u nich za szkła tak jak w innych salonach. Nawet te dodatkowe powłoki typu hydrofobowa wcale jakoś znacząco łącznej ceny nie winduje. Na miejscu też robią badania komputerowe wzroku, można się telefonicznie zapisywać (na stronie oko-design.com masz namiary).

Gość ada

Kupowałam sobie okulary do czytania niedawno w Primus na Mazowieckiej i jestem bardzo zadowolona z tego jak pracują. Nie męczę się w nich, po chwili zapominam że w ogóle mam okulary założone. Oprawkę wzięłam bardziej klasyczną, delikatną, ludzie mówią że mi pasuje ;>

Gość visionexpress

Vision Express najlepszy. Zniżki, promocje, fachowa obsługa. Polecam.

Gość annaa

Zadowolona jestem bardzo z okularów kupowanych w Oko Desing. Soczewki zrobione na zamówienie, idealnie dobrane pod moją wadę wzroku, krótki czas oczekiwania na realizację, jasne warunki cenowe (badanie w cenie!).

Gość gość

Do optyka jeżdżę na Mazowiecką, to jest firma Primus. Trzeba wejść do przychodni Falck, tam mają swój punkt na drugim piętrze. Bardzo dobre jakościowo okulary za wyjątkowo małe pieniądze. Trwałe szkła, modne oprawki, kompetentna obsługa