Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anet4a

Kobieta rolniczka

Polecane posty

Gość Anet4a

Pewnie nie uzyskam odpowiedzi akurat na tym forum, ale co mi szkodzi :P Może są tu inne babki-rolniczki i któraś sie bedzie znała. Przymierzam się do kupienia nowego rozrzutnika obornika. Przejrzałam już sporo ofert, radziłam sie znajomych. Chcę żeby to było cos porządnego. Co myślicie o rozrzutniku EVOSPREADER firmy Alima Bis? Troche się znam i wiem, ze to świetny producent. Ale jak wiadomo akurat w produkcji rozrzutników wcale nie muszą być najlepsi. Jakie są Wasze opinie? Bo jestem prawie przekonana aby go kupić.

Gość gość
moi rodzicie mają właśnie ten rozrzutnik od alima bis i powiem, ze oni chyba wszystkie sprżety i maszyny mają bardzo dobrej jakości. Rodzice w ogóle naniego nie narzekja, są bardzo zadowoleni z zakupy, a to już przeszło 5 lat będzie. Tak więc w mojej ocenie nie masz sie co zastanawiać tylko kupuj.

Gość Kasia19 bytom
Ja nie mam rozrzutnika. Gnoj wyrzucamy na furę a poznoe widlami rozrzucamy po polu

Gość gość
Kasia19 to weźcie zainwestujcie w rozrzutnik bo to mega ułatwia robotę. A Alima Bis akurat robi takie na dziesiatki lat wiec sie oplaca.

Gość gość
Ja odkąd mam zakupiony rozrzutnik od Alima Bis to jestem mega zadowoloną osobą i ułatwia mi to w codziennej pracy.

Gość gość
Haha, ja oborniki rozrzucam rękoma. Rozrzucam dookoła i wszystko rośnie jak na drożdżach

Gość Zielona Kobieta43
Ja powiem tak, że ze sprzętu Alima Bis korzystam już latami i jestem zadowolona. Mam i rozrzutnik i ścielarkę. Fajne maszyny robią! Pozdrawiam z Zielonej góry

Gość Rolnik nie szuka żony
widać, że durne baby się nie znacie, unikajcie jak ognia tej firmy wiekszego badziewia na rynku nie ma