Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siara...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem ze najlepiej test, ale czekam do piątku zeby go kupić... 21.09 poronilam ciąże. Mialam lyzeczkowanie. Ponieważ nic sie nie działo, a serduszko nie biło. W tym miesiącu mało co staraliśmy sie z mężem, ale w głowie mi siedziało ze moze sie udało.zrobiłam test dokładnie 11 dni temu. Wieczorem spojrzałam w świetle żarówki ze nie ma 2 kreski więc poszłam spać. Rano wiem ze nie powinnam ale spojrzałam i były 2 kreski następny test rano 1 kreska. Następny dzień 1 kreska ale po10min pokazała sie lekka 2. Byłam szczęśliwa ze za niedługo zrobię kolejny i będzie piękna kreseczka. Ale dostałam okres / plamienie. Na pocztku brązowe potem aż czarne nastepnie krew ale malo. I znów brazowe. Trwało jak okres 5 dni. Pogodzilam sie ze to nie była ciąża albo ze biochemiczna. Dziś mój 11dc. I od rana czułam ..hm dyskomfort sutkow uczucie zimna, jakby polane zimna woda.( tylko sutki) lekko ściskam i zaczęło z niej lecieć siara... Dodam ze po lyzeczkowaniu( ciąża 7tydzień sie zatrzymała) jakieś 3 tygodnie te leciała siara ale po tygodniu sie skończyło. Teraz boli mnie podbrzusze i wlanie te piersi czasem zakuja. Co mam myśleć? Prosze o poradę ...co to moze znaczyć ? Ps wiem ze jesli jakimś cudem by to była ciąża to na wiarę za wcześnie.

Gość gość
Myślę że powinnaś udać się jak najszybciej do gina każdy wyciek z piersi prócz w okresie ciąży powinien być skontrolowany

Gość gość
Po łyżeczkowaniu tak może być, lekarz cię nie poinstruował co i jak?

Gość gość
Ale to juz minęło pół roku...