Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość190

Posiłki i zdrowa dieta

Polecane posty

Gość gość190

Czy od budyniu się tyje

Gość gość
Jak bedziesz jadl/a sam budyn w ilosciach ogromnych to pewnie, ze tak ;)

Gość gość
oczywiści, od wszystkiego się tyje jeśli jemy daną rzecz w nadmiarze. Na stronie http://skuteczneodzywianie.pl znajdziesz fajne dietetyczne przepisy, jeśli chcesz schudnąć, to na pewno coś znajdziesz dla siebie.

Gość gość
Chcę schudnąć ale nie mogę bo ważę 57 a chcę schudnąć do 50 Kg

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Konkurs na stronie do wygrania 10.000 zł!! Szybka forma, Najlepsze plany treningowe i diety, sprawdź, nie pożałujesz, zmień swoją formę w nie całe 3 miesiące!! :))

Gość gość
Dietę, suplementację i odpowiednie ćwiczenia- to wszystko induwidualnie dobierze wam trener i dietetyk w jednym- Igor Mieńkowski www.igortreneronline.pl zdecydowanie najlepszy w swoim fachu!

Gość gość
W moim przypadku skorzystałem i portalu FABRYKA SIŁY. Jestem bardzo zadowolony z osiągniętych efektów oraz z łatwości przygotowania posiłków. Od stycznia w zdrowy sposób schudłem już 7 kg bez większych wyrzeczeń. Szczerze polecam;) Poniżej przesyłam link dzięki którym zyskasz darmowe dni przy zakupie diety. www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060