Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie pecherza

Polecane posty

Gość gość

Od 3 dni mam przeziębiony pęcherz. Biegam co chwilę do toalety . Dziś wracając z zakupów poczulam kolejne parcie na pecherz. Gdzie pół godziny wczesniej bylam w tablecie. Do domu miałam 100 m . Dosłownie 20 m od domu popuscilam sporą ilość moczu w majtki . Po kolejnych kilku krokach znów spory nie kontrolowany strumień . Tak że na spodniach było widać sporą plamę w kroku . Czy miał ktoś tak przy przyziebionym pęcherzu?

Gość gość
Mogłeś kutafona uwolnić durniu..

Gość gość
Teraz było dosyć mroźno i mogłaś przeziębić pęcherz. Weź pobierz sobie przez tydzień urofuraginum max, bardzo szybko przynosi ulgę. Wygrzewaj się i pij sporą ilość wody.

Gość gość
Ja biegam non stop do toalety jak zmarzną mi stopy... W takich sytuacjach najlepszy jest dla mnie urozax, a już wiele różnych środków próbowałam.

Gość ursala
tez urofuraginum max używam, tera zjest ta wersja co ma mniej tabletek ale też działa dobrze, jak mnie przewieje to pęcherz niestety czesto się bardziej odzywa ale jakoś sobie trzeba radić, niestety my kobiety mamy z tym problem

Gość gość
U mnie spora różnica w częstotliwości takich zapaleń jest odkąd stosuje Invag który pomaga w utrzymaniu równowagi mikrobiologicznej w tych okolicach i dzięki temu zakażenia się nie rozwijają. Szczęście że lekarz mi o tym powiedział bo nie wiedziałam o takim produkcie wcześniej

Gość gość
Częste zapalenie pęcherza trzeba leczyć w gabinecie urologicznym bo nieleczone mogą prowadzić do poważnych schorzeń. Ja dość często miałam zapalenie, które nawracały. Dla tego skorzystałam z pomocy gabinetu urologicznego w http://urolog-gorecki.wroclaw.pl/oferta/.