Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona nie chce chodzić w spodniach

Polecane posty

Gość gość

Pomimo że taki ubiór mi się bardzo podoba, a 95% kobiet obecnie chodzi w spodniach. Jak przekonać żonę żeby chodziła w spodniach.

Gość gość
może ona jest jakaś zboczona?

Gość gość
Mam też takie podejrzenie. Pytanie do pań, jakie argumenty przemawiają za spodniami, czym przewyższają spódnice, sukienki.

Gość gość
totalna bzdura ....ja bardzo lubie sukienki i spódnice to od wieków strój formalny dla kobiet. :) spodnie są wygodne lecz nie każdy je lubi :)

Gość gość
Ale około 95% kobiet chodzi w spodniach.

Gość gość
Ja też lubię spódnice i co mi zrobisz ? Kolejny miecio co rozkazuje żonie co ma robić , psa sobie kup do tresowania

Gość gość
Ja mam wiekszy problem... mój mąż tez nie chce chodzić w spodniach...

Gość gość
Zmus ja,nie moze chodzic w spodnicach,przeciez to zabronione.

Gość gość
Spodnie to nie jest męski ubiór, bo są damskie spodnie.

Cóż za wyimaginowany problem. Było sobie wybrać inną kobietę za żonę. Wiedziałeś jaki ma styl ubierania się i jak Ci nie pasował, to mogłeś zostawić ją w spokoju. Widziały gały co brały. Kiecki rządzą ;)

Gość gość
A ja pierwsze slysze , ze facet woli kobiete w spodniach niz w spodnicy . Wiekszosc facetow wrecz namawia kobiety do spodnic i sukienek . A my czesciej nosimy spodnie , bo sa wygodne i pogoda tez nie taka ...

Gość gość
Naukowcy z uniwersytetu w Wiedniu badali akceptację kobiet w spodniach przez facetów. Najbardziej nie lubią kobiet w spodniach faceci z bardzo niskim wykształceniem. Ze wzrostem wykształcenia rośnie ich akceptacja. Także poprzedniczko, obracałaś się w sferach z facetami z niskim wykształceniem.

Gość gość
We Wiedniu się mówi niedouku, we, zapamietaj

Gość gość
20:48 i tu sie mylisz ;) A wzrost wyksztalcenia wplywa na akceptacje w wielu dziedzinach zycia . I doczytales doslownie tworzac sobie juz obraz . Nie lubisz kobiet w sukienkach ? Raz na jakis czaz ? To moze ty wolisz w ogole chlopcow ?

Gość gość
hhaha prawda taka ze spodnie wola kobiety ktore skrywaja jakies mankamenty podwozia - gruby zad, nogi, lydki, pajaczki, niegolenie nog, zylaki, sniaki, krzywe giry brzydkie kolana nogi jak kolumbryny jakby na beczce siedzialy. zgrabne fit kobietki sa za pan brat z kieckami, ktore tez pokazuja jak na widelcu, kto ma plaski brzuch rowny z lonem a kto wystajacy bebzon

Gość gość
Naukowcy w Wiedniu hahaha :D. Akceptacja , wolenie to dwie rozne sprawy . Facet zawsze bedzie wolal sukienke niz spodnie .Podobnie jak krotsza sukienke od dluzszej sukienki/ spodnicy az do kostek . Tak samo seksowna sukienke od sukienki typu worek na ziemniaki . I nie ma to nic wspolnego z wyksztalceniem , a z biologia i plcia . Co nie zmienia faktu , ze spodnie moze akceptowac i moze lubic w nich kobiety .

Gość gość
Sami po podstawówce się odezwali!!

Gość gość
Do 21,28 tak masz rację, ale to dotyczy tylko facetów z niskim wykształceniem.

Gość gość
A co odkryli naukowcy z " Nibylandii " ?

Gość gość
Dziwne, bo wiekszosc facetow narzeka ze ich zony chodza w spodniach i sa malo kobiece.jakby nie chciala chodzic w burce to wtedy bylby problem

Gość gość
Nie rozumie tego. przecież kobiety chodzą w damskich spodniach a nie w męskich. Tylko faceci z niskim wykształceniem domagają się sukienek i spódnic!

Gość gość
Mam też taką żonę która chodzi ciągle w spódnicach i sukienkach. Chętnie zamieniłbym się z kimś która chodzi w spodniach. Czy są chętni?

Gość gość
Tak nie może być żeby żona ubierała się jak chce. Mnie też czasami zmusza ubrać to i to. Ale teraz będę się ubierał tak jak ja chcę. Chyba że znajdziemy kompromis.

Gość gość
A co musisz ubierać? Gdybyś napisał, że kogoś, to niech Ci będzie, ale coś? Lalkę, misia?

Gość gość
Czasami muszę ubrać się w garnitur i krawat pomimo że tego nie lubię. Teraz koniec z tym!

Gość Tylkospodniara
Twoja żona jest głupia. Po pierwsze na zgrabnej i ładnej pupie obcisłe spodnie ( czy to dżiny, czy z materiału milusiego w dotyku lub lekko połyskującego) leżą niesamowicie podniecająco na facetów. Sama lubię jak facet ma ładną pupę i podkreśla ją, nienawidzę jak mu pory wiszą na tyłku do kolan. Przywiązuję wagę do tego jak wyglądam i jak jestem odbierana poprzez strój przez otoczenie, dlatego jak kupuję spodnie to zawsze patrzę jak z tyłu na mnie leżą. Poza tym podkreślają długość i linię nóg, a to też jest powód do tego, aby się w nich dobrze czuć i stąpać w nich z uśmiechem i pełnym zadowoleniem. Po trzecie w wielu sytuacjach ( spacer, rower, spotkanie w knajpie na piwie, jakaś impreza integracyjna) spodnie są po prostu wygodniejsze, ale warunkiem ich założenia, zawsze, jest to, że leżą dobrze i podkreślają kobiece kształty. Po czwarte jest w nich cieplej. Dobre samopoczucie i zadowolenie ze swojego wyglądu to podstawa, aby czuć się swobodnie, otwierać się na ludzi, utrzymywać kontakty z innymi. Każdy dobiera sobie taki strój w jakim czuje się najlepiej i jest mu najwygodniej. Jak masz dobre samopoczucie to i łatwiej jest skupić się na innych ważniejszych sprawach typu zdobywanie wiedzy, załatwianie spraw służbowych, wykazywanie się w pracy. Umysł się wtedy robi jakiś taki bardziej chłonny i otwarty, bo nie ma dodatkowych problemów w postaci kompleksów. Jeśli chodzi o mnie to nie noszę spodni zamiast spódnic chadzam też w spódniczkach, nawet zimą, wystarczy bardzo długi płaszcz do kostek i wysokie kozaczki - też jest ciepło.