Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet egoista

Polecane posty

Gość gość
Pisałam, że z chęcią bym sie wyprowadziła na jakiś czas no ale nie mam dokąd pójść. Moja pensja nie jest aż tak duża, by samodzielnie coś wynająć i Jeszcze żyć cały miesiąc. No chyba, że zamieszkam w aucie.

Gość gość
A masz swoje życie czy siedzisz mu na głowie cały czas?

Gość gość
Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim bo ciąża jest zagrożona. Nie mam zbyt wielu znajomych, kontakty pourywaly się w momencie pójścia na zwolnienie. A zatem siedzę w domu albo jezdze do rodziców. On też nie jest typem człowieka, który lubi gdzieś wyjść. Sam nieraz mówił, że woli odpocząć w domu lub na rybach.

Gość gość
I żeby było ciekawiej to sam niedawno opowiadał, że jego kumpel żyje z dziewczyną 10 lat i nie planuje wspólnej przyszłości. Dziwił mu się, jak tak można. Sama nie wiem co już mam myśleć :-(

Gość gość
Może to zwyczajna rutyna i brak nowych wrażeń.

Gość gość
Być może. Tylko, że ja chętnie bym cos zmieniła, przelamala ta rutynę. Ale jeśli on się do tego nie kwapi co to ja mogę sama.

Gość gość
Chwilami mam myśli, że może to ja przesadzam ale jak zobaczyłam, że nawet głupio mu się nie zrobiło Jak spałam na podłodze to coś we mnie pękło.

Gość gość
Noestety, ale kobiety ktore są skazane na pomoc materialną ze strony faceta mają przerąbane. To upokarzające.

Gość gość
Nie masz kasy (skoro nie stac Cie na samodzielne zycie, to nie masz), facet ma Cie w d****pie, a Ty sobie z nim dziecko robisz??Pomyslalas troche glowa jaka przyszlosc gotujesz swojemu dziecku? Jaki dom i ojca bedzie mialo to biedne dziecko? Ty przeziebiona, bez kasy, a pan i wladca nie zrobi ani herbaty ani nie kupi lekow.... pieknie! Juz widze, jak bedzie kupowac dziecku pieluchy. Ogarnij sie kobieto, a faceta pozwij zawczasu o alimenty, bo za chwile gdzies Ci zniknie . O slubie o zapomnij. Wole w ogole nie miec dzieci niz urodzic dziecko chamowi i idiocie i pozniej meczyc sie cala trojka i walczyc o przetrwanie.

Gość gość
Sorry, ale To Ty jestes egoistka robiac sobie dziecko z takim burakiem!!!bo Ty chcesz dziecko. Nie masz warunkow(nie stac Cie na niezalezne i samodzielne zycie), nie masz rozgarnietego faceta, i sprowadzasz w taki kanal niewinne dziecko, bo Ty chcesz dziecko. A dzieclo chcialoby kochajaca rodzine. Po porodzie bedzie tylko gorzej. Sprawa o alimenty i licz tylko na sienie lub swoja rodzine.