Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie szczesliwa

Polecane posty

Gość gość
Przez nas nie mogła wpaść w większego doła, co najwyżej poszła pić, albo kupić słownik :classic_cool:

Gość gość
jesteście okropni

Gość gość
gość dziś jesteście okropni x Nie ... prawda :classic_cool:

Gość gość
20:21 Co Ty nie powiesz :D aż się podjarałem, tak mi mów :P xDD

Gość gość
gość dziś 20:21 Co Ty nie powiesz smiech.gif aż się podjarałem, tak mi mów jezyk.gif xDD x Lubisz być poniżany i wyzywany przez kobiety? :classic_cool:

Gość gość
20:26 Kobieta, która poniża faceta, tak naprawdę poniża samą siebie ujmując sobie kobiecości :P zawsze jestem ciekaw, jak dalece zabrnie i jak bardzo się poniży, więc nie przeszkadzam jej w tym :P

Gość gość
Zaloze sie ze pani profesór to gruba, brzydka, tlusta maciora, nie ma chlopa, od dawna nikt jej nie stuknal i tu odnalazla miejsce w ktorym moze sie dowartosciowac. Kwintesencja kobiecosci po prostu, empatia na poziomie gorylicy w zoo. Jak mozesz spojrzec szmato w lustro po tym gdy do czlowieka z problemami piszesz, zeby sobie kupil slownik. Jakbys sie czula gdybys pisala o swoim problemie, ze przesiadujesz na kafeterii bo w realu pies ba ciebie nie spojrzy a ktos by ci odpisal: zrob operacje plasrtyczna to spojrzy. Swiat jest ujowy przez takie szmaty jak ty. Wytykaj bledy dalej i poczuj sie wazna i lepsza od autorki bo poprawnie piszesz po polsku. Bez pozdrowien brzydka krowo. :D:D

Gość gość
gość dziś Raczej autorka nie ma takich zapędów, tak mniemam, ale była tu kiedyś jedna co się w ten sposób ogłaszała/reklamowała i o dziwo miała spory odzew.

Gość gość
20:33 wywal się stąd chamie jeden i nie zaśmiecaj wątku swoimi rzygowinami :D ...w sumie coś mam przeczucie, że to Autorka wróciła xD Jeśli z doła sięgnęła wkurwu, to jednak odwaliliśmy dobrą robótkę :D

Gość gość
gość dziś Łoooo! ale frustrata wywaliło w kosmos xD nie spinaj sie tak, bo kupe zrobisz :D

Gość gość
gość dziś Raczej autorka nie ma takich zapędów, tak mniemam, ale była tu kiedyś jedna co się w ten sposób ogłaszała/reklamowała i o dziwo miała spory odzew. xx Uhmmmm...tak bardzo mnie to interere :P

Gość gość
a i nie z przymiotnikami piszemy razem... itd. Nie zawsze, stowke to mozesz brac za nauczanie języka w wieku przedszkolnym. Doucz się. Nie jestem autorka, wrozka tez z ciebie do bani ale przez lata siedzenia na forach flirt opanowalas na 4 z minusem... Nie wiem czy ci gratulowac :D :classic_cool:

Gość gość
20:40 Kongratki zawsze mile widziane! :D Ale takie z wielkim hug'iem, tak? No to cho! ...na niedźwiedzia! :D

Gość gość
Nie spinam sie, leje z profesórki na kafetere :D:D Idz sie teraz przytul do swojego faceta :P :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Nie ''niedźwiedzia'', bo jeszcze JA tu jestem! NA KANAPKĘ!!! XDD

Gość gość
gość dziś 20:33 wywal się stąd chamie jeden i nie zaśmiecaj wątku swoimi rzygowinami smiech.gif ...w sumie coś mam przeczucie, że to Autorka wróciła xD x Też tak cosik mi się zdaję, że autorka pokazała na co ją stać :classic_cool: bo żeby ktoś obcy tak się przejął i rozsierdził? No ale kto tam wie.

Gość gość
20:42 A co ja na pedała wyglądam? :D co najwyżej poczekam, a moja dziołcha się obudzi :P i wtedy przejdziem do ciekawszych rzeczy :P

Gość gość
20:43 noooo jednak ten brak kultury tak mnie zawsze bierze xD człowiek ma fun, a tu nagle wpada taki burak jeden z drugim, całkiem bez klasy i polotu, i rozwala imprę xDD

Gość gość
Boze jakie dno...

Gość gość
20:46 Nie bój nic, podniesiemy Cię z niego! Grunt, że sie przyznajesz do swojego położenia :D jest ratunek!!! The saints are coming!!! xD

Gość gość
gość dziś Rzucaj linę, szybko, Smith!!! :D

Gość gość
gość dziś Boze jakie dno... no jakie, co tam widzisz? :classic_cool:

Gość gość
20:49 Ta jest, kapitanie! xDD Łap, gościu z 20.46! I pokaż na ile stać Twoje mięśnie, wciągaj się, dalej!! :D

Gość gość
Autorko jest wiele osób w takiej sytuacji jak Ty :( Przykro mi :(

Gość gość
(oki zaryzykuję i zapytam - jest tu kto z tematu o skrzyżowaniu?)

Gość gość
20:51 Taaa, my to wiemy, że jest od cholery ludzi, którzy wolą się taplać w gnoju depresyjnym, zamiast cieszyć życiem :D tylko po co te kółeczka wzajemnej adoracji! WSTAWAĆ i ruszać się, hormony szczęścia produkować, towarzycho! RAZ!! RAZ!! DWAAA!!!

Gość gość
a moze krotka i wspolna wycieczka w fajne miejsce?

Gość gość
gość dziś ''Skrzyżowaniu'' czego? :D Nóg, by nie wpaść? :D

Gość gość
Tak...poprawna polszczyzna na pewno polozy kres problemom...ludzie..

Gość gość
20:53 A jakie miejsce proponujesz? :D ciekawe jakieś? :D ...byle nie cmentarz i poligon xD uprzedzam, wiedząc, że po ludziach z deprechą różnych wariacji można sie spodziewać xD