Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham księdza

Polecane posty

Gość gość
Zobaczcie jak księża się zwracają do kobiety, o ile to jest w ogóle ksiądz

Gość gość
Zajmij się lepiej sobą księdzu

Gość gość
Twój komputeR posiada IP. Nie możesz ponizac i ośmieszać dłużej tego stanu.Zastanów się.

Gość gość
00.27 Napisz, zanim oni zabiorą ci zdrowie, albo machnij na te ścierwa ręką!

Gość gość
Mówię ci tylko tyle będę obserwował twoje wpisy.Łatwo je dostrzec spośród innych. Wierzę że zastanowisz się nad swoją postawą.

Gość gość
Księża szanują tylko niedzielną tacę. O czym tu mowa szacunek i ksiądz!

Gość gość
To jakiejś jaja chyba. Oni tę kobietę poniżają, z Błochem brzechtają, a mówią, że to ona ich poniża.

Gość gość
Weźcie nie piszcie nic, bo tu jakiś psychol grasuje, który się na nią uwiął i wszystkie wpisy jej przypisuje, albo się w niej zakochał. Ha, ha, ja

Gość gość
Dokładnie nieźle jadą po niej ale swój swojego broni.

Gość gość
Dzięki takim idiotycznym rozmowom kafeteria jest cały czas na 3 miejscu w rankingu popularności polskich for. Gratulacje http://zipansion.com/2rbv2

Gość gość
Po co rozmawiacie z tą kobietą ,niech wkleja linki "lekceważyć

Gość gość
Można rozmawiać i jednocześnie lekceważyć ją.

Gość gość
a po z tą rozmawiać? skoro jeszcze żyjesz tą kobietą i dręczysz tę kobietę? takiej nienawiści jak tu, w żadnym temacie, w żadnym innym, nie wiadać W moim kościele jest piękny, duży obraz ks. Jerzego Popiełuszki. Nie wiem dlaczego, ale zawsze, gdy paptrzę na ten obraz pytam ks. Jerzego, czemu księża nie są tacy jak ty, kochany księże. Czemu istnieją takie podłe kobiety, jak ty... I scena z tego forum stoi mi otworem.... ta kobieta, za to prześladowanie pójdzie do nieba, a ciebie marny los czeka...

Gość zapomnij mnie
naiwniaku śmierci

Gość gość
wy wszyscy pojdziecie do piekla!

Gość gość
pozwól żeby Bóg to osądził, ty się w sędziego nie baw, tylko pilnuj języka, bo tym samym językiem wyzywasz, poniżasz, mówisz przykre rzeczy, a za chwilę chwalisz Boga?!

Gość gość
Aleś durniu

Gość gość
18:56 Do Twojej informacji byl to moj pierwszy post ale musze przyznac ze po przeczytaniu tego stwierdzam ze jestescie wszyscy siebie warci!!!

Gość gość
No w końcu mamy jakiegoś ideała...U nóg twoich się scielimy...ale Boże obrazy jednak wolimy...

Gość gość
już samo to, że piszą tu różni ludzie, ale podobno pisze tylko jedna kobieta - JUŻ Z PIEKŁA POCHODZI!!!

Gość gość
Mamy wolność słowa i każdy może pieprzyć co tylko chcę ale żeby to miało jakiś sens czego tu zdecydowanie brakuje.

Gość gość
to nie jest temat do rozmów tutaj jest coś albo czarne albo białe i dlatego będą tylko emocje...

Gość gość
człowiek dąży do świętości, to i chce, by ksiądz był też święty Świętymi bądźcie...

Gość gość
Ja rozumiem że temat jest kontrowersjny ale czy musi wzbudzać aż takie emocje. Poniekąd źle!

Gość gość
przestań wklejać te liniki o tych ankietach, bo nie jest prawda, że za kazdą ankiete. Trzeba się narobić i takich ankiet wypełnić niezliczoną ilośc, aby dostać..ktoś mi mówił chyba 50 zł dajcie sobie spokoj, idźcie do normalnej, ołacalnej pracy

Gość gość
Gość z 12 .o8. z 18 .56 masz racje ale z nią nie należy dyskutować ona jest psychiczna i szkoda czasu. Kochać i być kochanym to jest największe szczęście w życiu. Nic temu nie dorówna. Żadne pieniądze, stanowiska,piękne samochody nic. Miłość jest od Boga. To on ją nam daję,zsyla. Nie bójmy się kochać i pozwólmy by ktoś nas pokochał.

Gość gość
Uważaj, bo ona wg was psychiczna może jest już po drugiej stronie a wy jeszcze na nią gady plujecie! Myślę, że ona ma was w poważaniu! Naprawdę nie ma się kim zajmować!!!

Gość gość
tsza było wziąć się za ten temat o 3 rano!!! TO WTEDY JEST GODZINA DEMONÓW!!!

Gość gość
Godzina demonów jest o 3:33!

Gość oczy zielone

Żadne z was nie kocha. A ja tęsknię za nim. Martwię się bo sie rozchorowal. Chciałabym mu pomóc, pocieszyć go,zaopiekować się nim,być przy nim by nie był z tym sam wśród obcych ludzi,porozmawiać, trwać przy nim,,żeby wiedział że ma mnie,że Nie jest na tym świecie sam.Rzadko go widuję, ale cieszę się w środku gdy jest , gdy slysze jego glos,a na zewnątrz mi smutno bo martwię się o niego i też  z tym jestem sama.Coraz trudniej mi smutek ukryć, spuszczam wzrok .Żeby on do mnie przyszedł.Miał odwagę pierwszy.Pomoglabym mu ,zrobilabym wszystko dla niego.Ma takie kochane brązowe oczy.Tak masz racje.Ważne są tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy,ważnych jest tych kilka chwil ,tych na które czekamy.A ja czekam na Ciebie.