Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzą po kilkoro dzieci po to aby je zabijać

Polecane posty

Gość gość
Mąż znalazł. .. Pierwszego jego trzeba sprawdzić. Czy on żył Z żoną, czy nie miał kochanki,czy żona mu nie ciazyla i dzieci,czy musiał płacić alimenty na dzieci,jakie mieli ubezpieczenia na zycie,czy były wykupione polisy itd.Raczej ta kobieta ich nie zabiła. Zrobił to ktoś inny,na końcu ją powiesił by wyglądało na taki final jak wszyscy myślą. Mąż czysty,może zacząć budować nową rodzinę, dostanie kasę z ubezpieczenia,może miał długi niewiadomo,teraz może wszystko od Nowa.Tumany

Gość gość
no i po co decydować sie na tyle dzieci jak one później są przeszkodą

Gość gość
Również nie sądzę, żeby to było samobójstwo rozszerzone.

Gość gość
Mogla sie zabic. Byc moze byl tyranem. Wiecie co wstyd sie przyznac ale moj byly byl tyranem,psychopatą. A ja bylam bezradna. Nie moglam znalezc pracy,jak juz znalazlam to tracilam ja bo zwalnial opiekunki itp. Popadlam w ostra depresje,nie mialam mamy,siostry,nikogo, Mialam mysli samobojcze ale wiedzialam ze jak sie zabije to zostawie dzieci na pastwe tego bydlaka. Mial wtedy wyrok w zawieszeniu za znecanie sie fizyczne bo psychicznego mu nie udowodnilam. I pilnowal sie zeby mnie nie uderzyc ale psychicznie chcial mnie wykonczyc.I wpadlam w taki stan,uwierzcie mi,ze mozna,ze przez mysl przechodzilo mi cos takiego jak zrobila ta kobieta. Wstyd mi,ale tak bylo. Wiec ja wierze ze ona to zrobila. Nie mogla ich zostawic na tym swiecie z nim. A ze mowia ze to niemozliwe taka "idealna"rodzina..nie sluchajcie. Nawet nie wiecie ile macie takich idealnych rodzin po sasiedzku. Ja w koncu odeszlam od swojego oprawcy,ale tylko dzieki pomocy opieki spolecznej,ktora dala mi mieszkanie,psychoterapeute.

Gość gość
Wiecie co wstyd sie przyznac ale moj byly byl tyranem,psychopatą v v To on się powinien wstydzić, a nie Ty. Dobrze, że już macie spokojne życie, wszystkiego dobrego. Jesteś silną kobietą.

Gość gość
Nie wstydze sie ze on byl smieciem ale teraz wstydze sie ze przeszlo mi przez mysl zabic siebie i wlasne dzieci. Bylam w zlym stanie psychicznym. Dalej chodze na terapie ale odzyskalam sily.

Gość gość
tak jest, najpierw narodzą dzieci i myślą, że facet za to będzie je uwielbiał, a oni chcą tylko d**yyyyyyyyy, bo faceci byli, są i będą samcami i o to im tylko chodzi a później codzienność i problemy je przytłaczają, a problemy zawsze są, to jest normalne czym więcej dzieci to więcej problemów.

Gość gość
Bo kobietom stawia się za duże wymagania w domu ma być błysk dzieci zadbane obiad dwudaniowy w łóżku ma być wampem do tego zawsze chętnym bo jak nie to facet poszuka sobie innej. Do tego kobiety gorzej zarabiają itp....A facet jak zarabia to najlepiej żeby już w domu nic nie robil.Gdy facet zostawia żonę z dziećmi tak bywa gdy kobieta odejdzie i zostawi dzieci z mężem to wyrodna matka .

Gość gość
np i dobrze kobietom jak głupie i rodzą po kilkoro dzieci, wiedzą, że tak są traktowane to po wuj rodzą

Gość gość
Tak to ejst jak wy j****e baby nie umiecie powstrzymać wścieklizny p***y.Najpierw robicie stado zasranych bachorów a potem zabijacie bo ,,mój misio mnie opuści łeeee D: " ..Lepiej być samotnikiem niż wiązać się z wami,tępe p***y :) I nie,zadna mnie nie skrzywdziła,ja poprostu widzę wasze zachowanie.

Gość gość
10:25 Jakbyś miał tępaku opuścić babe z gromadka gówniaków i nie placic alimentow to fakt, lepiej, że jesteś tym „samotnikiem” siedzącym na sympatii, badoo i c***j wie czym :D