Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdaa34345

Pomóżcie mi szybko...

Polecane posty

Hej. Ostatni okres miałam 6 lutego. Kochalam się z chłopakiem i skończył z środku lecz szybko wyjął. (pękła prezerwatywa). Było to około moich dni płodnych. Jestem dzień po spodziewany okresie, robię testy (wszystkie negatywne), nawet zeszłam do,, domowych sposobów,, lecz one też nie wykazują. Czy możliwe że nie jestem w ciąży? (mój cykl trwa średnio 30, 33 dni)

jakie gumki używał ? i druga sprawa czemu przed dojściem nie wyjmuje członka z pochwy ? , nie warto ufać prezerwatywie że wytrzyma lepiej wyjąć

Gość gość
Okres się spóźnia więc jesteś w ciąży. Wiem co mówię, z moją żoną tak było przy początku obu ciąży pierwsza oznaka to spozniajacy się Okres.

po pierwsze nikt nie ma prawa decydować za ciebie co teraz zrobisz , to jest twoja decyzja bo ty będziesz chodziła w ciąży a nie ktoś inny

Tak masakrycznie się boję reakcji lekarza Nie jestem osobą która zrobi to bez wyrzutów Ale nie dam rady wychować tego dziecka

Ja jestem wstanie zrozumieć że są kobiety co nie mają parcia na dziecko i nawet nigdy nie mają w życiu mam swoją ciotkę jedna ma 46 lat a nigdy nawet nie miała faceta wiec każdy żyje po swojemu i decyduje co chce robić

o jak studia to już sama sobie odpowiedziałaś co zrobisz wiec nie potrzebujesz już pomocy kogoś anonimowego

Gość gość
W tym przypadku powinnaś jak najszybciej pójść po pigułkę PO, a tak w ogole to gumki jako jedyna opcja anty to pomyłka

Gość gość
A nie sorrki teraz to juz musztarda po obiedzie, pigułka PO działa do 72 h po stosunku. Dlaczego po nią nie poszłaś?!?!

Gość gość
Testy sa ujemnie bo jeszcze niewiele czasu upłynęło.