Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czasemtrzeba

Dieta nie dieta

Polecane posty

Gość Czasemtrzeba

Witam wszystkie kobietki które chciałyby schudnąć! :) a więc ja przy wadze 87 (dziś rano) i wzroście 166 chciałabym schudnąć bo jak widać się roztylam i mimo, że urodziłam to wcale nie jest wymówka na tusze jaka posiadam :p od dziś zaczynam jeść same jabłka i pić wodę niegazowana, chciałabym to pociągnąć przez ok 10 dni a później stopniowo wprowadzać inne zdrowe pokarmy. Czy ktoś stąd stosował takie odżywianie bądź chce ze mną zacząć? Będę pisała efekty co jakiś czas i bardzo proszę o nie wrzucanie na mnie i że to nie zdrowe bo bardzo się z tym liczę lecz te 10 dni może mnie nie wykończy :) pozdrawiam was cieplutko i czekam na odpowiedzi :*

Gość gość
Jeśli wytrwasz te 10 dni to z pewnością na wadze bedziesz mieć mniej ale.....ale licz się z tym że później wszystko wróci z nawiązką. Jeśli chcesz trwale schudnąć i nie mieć zwisów skóry to polecam Ci dietę niełączenia , ja stosowałam dietę Montignaca . Jest smaczna , nie ma ograniczeń ilościowych , nie można jedynie łączyc pewnych pokarmów ze sobą . Tu masz wszystko opisane http://www.montignac.com/pl/przepisy-i-jad-ospisy/

Gość Czasemtrzeba
Zaraz to zerknę ale może jak będę te 10 dni i będę wprowadzała później jakiegoś pomidora itp i będę jadła zdrowo to może nie wróci

Gość gość
Autorko , wróci bo nie wytrzymasz by jeść tylko zdrowe rzeczy a poza tym jedząc przez 10 dni same jabłka możesz przy złym i za krótkim czasie wychodzenia z tej głodówki dostać skrętu kiszek . Poczytaj dobrze jak ma wyglądać wprowadzanie innych pokarmów po takim poście , by to odchudzanie nie skończyło się dla Ciebie szpitalem i operacją. Wiesz , najlepszą dietą jest jeść wszystko ale mniej , jeśłi masz zamiar stosować tak restrykcyjną dietę i uważasz że wytrzymasz to zamiast niej spróbuj po prostu ograniczyć w normalnym jedzieniu porcje i też schudniesz . I przynajmniej nie nabawisz się problemów. Mój znajomy jedząc wszystko nawet słodycze ale ograniczając porcje i nie jedząc kolacji w ciągu roku schudł 60 kg .

Gość gość
Ehh.. Kolejna... 1. śniadanie do 20 min po przebudzeniu 2. Nie łączyć picia z jedzeniem (odstęp min 15 nim) 3. Szklanka cieplej wody z połową cytryny co jakiś czas w ciągu dnia (min2x) 4. Ćwiczenia (seria brzuszków 2x25 +50przysiadów) codziennie! 5. Min 5 posiłków dziennie bez białego pieczywa, zero słodyczy. 2l płynów (kawa, herbata też się liczy), ostatni posiłek 2,5 h przez spaniem. X Wszystko można raz na jakiś czas (kawałek pizzy, lody, colę), nie codziennie i nie przez spaniem. X Przepis na zdrową, ładną sylwetkę. Bez niszczenia siebie. 7m-cy 25kg w dół.

Gość gość
Witam, długo szukałem magicznych sposobów na to żeby pomóc komuś i przede wszystkm sobie skutecznie schudnąć, i udało się efekty są bardzo skuteczne, to jest wspaniały produkt zaletą jego jest to że czuję się komfortowo, dzięki temu produktowi http://nplink.net/oCjxWFB4

Gość gość
Witam, długo szukałem magicznych sposobów na to żeby pomóc komuś i przede wszystkm sobie skutecznie schudnąć, i udało się efekty są bardzo skuteczne, to jest wspaniały produkt zaletą jego jest to że czuję się komfortowo, dzięki temu produktowi http://nplink.net/oCjxWFB4

Gość gość
Mi wystarczyło niecałe trzy miesiące i te 9 kg nadwagi zeszło.I to właśnie między innymi dzięki właśnie tabletką Foreverslim..I nie żałuję ani jednej złótowki wydanej na te tabletki w sumie koszt tych tabletek nie jest aż taki wielki w porównaniu z innymi podobnymi tabletkami.

Gość gość
Chyba jedyne tabletki które w ogóle skutkują to Foreverslim.Przynajmniej w moim przypadku.W dwa miesiące udało mi się pozbyć przeszło 10 kg nadwagi.Bez problemu można je kupić na Allegro.

Gość katarzyna KJ
U nie efekt przyszedł dopiero w momencie jak obok diety zaczęłam stosowac Slimunox. Moim zdaniem nie ma sensu odchudzanie bez wspomagania suplementacją.

Gość gość
Jak dla mnie to najlepsze tabletki wspomagające odchudzania jakie obecnie sa dostępne na rynku. Foreverslim moim zdaniem bije konkurencje na głowę