Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaczął się poranek w dniu kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Ja dostałam buziaka i cdn po pracy:-)

Gość gość
Dostalam sms z życzeniami od kumpla a mąż podszedł do pracy, życzeń nie było i nie będzie. Zawsze tak jest

Gość gość
Dostałam toffi ode męża

Gość gość
Stałam w wielkim korku i bardzo sie spóźniłam do pracy. :o

Gość gość
Rano jak rano, z jedną różnicą - Mąż powiedzial happy dzień kobiet i poszedł do pracy :)

Gość gość
Wstałam rano i w wazonie zobaczyłam kwiaty :) mąż śpi, bo o 4 wrócił z nocki. Kwiaty czekały, ale najpiękniejsze jest to, że do kwiatów przyczepil kartkę i swoim okropnym pismem napisał imię moje i córki, a jestem w ciąży i on NIE ZGADZAŁ SIĘ na to imię dla dziewczynki :D teraz skoro je napisał obok mojego to rozumiem, iż zostało zaakceptowane :) a to było dla mnie ważne!

Gość gość
Dostalam laurke od synka mojego kochanego:-) mąż zyczen mi nie zlozyl. Mamy ciche dni. Pojechal do miasta na zakupy ale nie licze na nic. Zablokowalam mu karty bo to rozpustnik a stracil prace i zapomina sie ze teraz jest jedna wyplata

Gość gość
8:31 oooooooo jjjaaa fajnie i miło z jego strony

Gość gość
Jak co roku. Mąż uważa, że to durne święto. Czasem w dzień kobiet idziemy do kina, ale tylko wtedy, gdy akurat leci film, który go interesuje

Gość gość
Kwiatek od męża, synka, kolegi Czekolady od kolegów z pracy Sms od dobrego "kolegi" ;) (liczę na spotkanie) sms od współpracownika

Gość gość
Dzień zaczął się tak jak zwykle, tyle że jestem dodatkowo obolała bo mam wyjątkowo paskudną miesiączkę. Nie liczę na nic. Rok temu nie dostałam nic od męża bo nagle stwierdził że to komunistyczne święto i nie zamierza go obchodzić. Co ciekawe - w latach ubiegłych zawsze miał dla mnie jakiś drobiazg.

Gość gość
Ojeju wy tak serio przeżywacie jakieś dni lobiet, walentynki i inne?

Gość gość
8:56 nie, ale jednak miło. Zwłaszcza w Dzień Kobiet, bo Walentynki to dla dzieci :P

Gość gość
Dla tych co życzeń nie dostały i nie dostaną-kupmy sobie winko i zróbmy wieczorem imprezę na kafe :-D

Gość gość
8.31 podoba mi się Życzenia od kolegi ale mam to gdzieś tak szczerze, faceta nie mam, synek jeszcze za mały żeby coś ogarnąć, na nic nie liczę, tata pewnie później jakiś kwiat przytarga, czasem daje 100 albo 200 i mówi proszę kwiatki z okazji dnia kobiet zawsze mnie to śmieszy

Gość gość
No to ja dostałam bransoletkę z pandory, łańcuszek zabezpieczenia, dwa klipsy i cztery charmsy ale to pierwszy taki prezent od 10 lat i to chyba dlatego że urodziłam mu trzecie dziecko;-) a wcześniej nie było prezentów (najwyżej kwiatek). Tym razem też się nie spodziewałam. Tak się nawet zastanawiam czy coś nie przeskrobał;-)

Gość gość
8.48 twój mąż jest ignorantem, dzień kobiet to NIE JEST komunistyczne święto.

Gość gość
09:06 ja też pewnie dostanę kolejny moduł do Pandory :-P

Gość gość
Ja uważam że zawsze trzeba dbać o takie drobiazgi jak mały upominek na różne świeta...dzień kobiet walentynki dzień mężczyzny czy inne dla niektórych głupie dziecinne święto ... Czekolada wystarczy kwiatek jakiś i mnóstwo miłych słów. To tak naprawdę pokazuje że wciąż myślimy o sobie ze pamiętamy :)

Gość gość
gość dziś fajnie. A ja mój mąż mi kupił jak pisałam i dał już kilka dni temu a wczoraj mówi że chyba sobie strzelił w kolano bo zbliża się dzień matki a mamy troję małych dzieci;-) Jakie masz?

prawie spóźniłam się do pracy ;) chłopak spał. Kolega na fb i w pracy złożyli życzenia. Całkiem zwyczajnie, ale też miło.

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
A mój mąż przed pracą pobiegł mi po czekoladki i zostawił na stole :-) synus mi złożył zyczenia no i fajnie :-)

Gość gość
9:06 Wow! Cudowny prezent na bogato ☺ Ja dopiero zaczynam przygodę z Pandorą, mam bransoletkę, klipsy, łańcuszek i 2 charmsy

Gość gość
Pamiętajcie, że w sobotę, 10 marca jest dzień mężczyzn. Czy te kobiety, które dziś świętują odwdzięczą się swoim mężczyznom ?

Gość gość
Dodam jeszcze że mąż pracuje w biurze z 4 kobietami i do pracy zabrał 4 bukiety tulipanów:-) w ogóle to dobry człowiek. Bardzo go kocham ale za dużo się wydzieram na niego:o

Gość gość
Charms to taki "koralik" na pandorę a co to jest klips ?

Gość gość
gość dziś dziękuję:-) sama w szoku jestem:-)

Gość gość
09:15 no to faktycznie strzelił haha dla mojego to jest duże ułatwienie bo nie musi myśleć nad prezentem :-P bransoletka z zapięciem okrągłym ze złotem i cyrkoniami w środku. Koralików mam narazie 6 ;-) złoty z sercami, wisząca zawieszka always my wife, koralik z takimi lezkami i cyrkoniami, literkę jego imienia, serce ze skrzydeł i dwie sowy duża trzyma mała :-D... I łańcuszek zabezpieczający. Nie kojarzę nazw tych wszystkich kolekcji ;)

Gość gość
U mnie dzień jak co dzień. Facet wyszedł bez słowa do pracy, bo przedwczoraj się pokłóciliśmy. Dowiedziałam się że ogląda profile innych lasek na FB. A ja jestem w ciąży. Od tamtej pory się do mnie nie odzywa i nawet nie myśli o tym żeby się wytłumaczyć. Jak cokolwiek mi dzisiaj przyniesie po pracy to wyląduje to w koszu bo nie mam ochoty na kwiaty czy czekoladki od kłamcy i zdradzacza. Nawet teraz widzę że znowu siedzi na fb mimo, że rzekomo ma tyle pracy w pracy. W weekend jedzie na studia i też nie mam pewności z kim i o której wróci.