Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaczął się poranek w dniu kobiet?

Polecane posty

Gość gość
09:20 to uważaj bo Pandora uzależnia hah

Gość gość
Klipsy dzielą bransoletkę na trzy równe części, zakłada się je po to aby charmsy i zawieszki nie latały po całej bransoletce.

Gość gość
Klipsy przyczepia się na "sztywno" na gwintach na bransoletce. Też mam zapięcie okrągłe złoto-srebrne z cyrkoniami, łańcuszek też z cyrkonią Gonię koleżankę, ona ma od Gwiazdki i ma już pełną (wartość ok 3-4 tys)

Gość gość
Ja mam fioletowe serce, dumna mamę, mleczną drogę, bliska rodzinę i dwa klipsy. Teraz czekam na charmsy 2× ukochany syn i ukochaną córkę:-)

Gość gość
I zgadza się że to uzależnia:-)

Gość gość
Super jest to że nie każdą kobietę stać na tak droga bransoletkę a w przypadku pandory każda kobieta może taką mieć tylko jest to rozłożone w czasie. Facet ma z głowy zastanawianie się nad prezentami;-)

Gość gość
Te bransoletki sa prostackie i wychodza z mody Nosi je juz tylko plebs..

Gość gość
gość dziś buhahaha. Żal Ci? Sorry ale ewidentnie tak.

Gość gość
Też uważam, że to nie modne już. Trochę wygląda jak z odpustu :P A sama mam, tylko leży w barku i nie noszę...

Gość gość
Ta, plebs nosi bransoletki za 4-10 tys hahaha

Gość gość
Z okazji dnia kobiet dostałaś buziaka? Jezu, ale wy macie smutne te związki. Współczuje.

Gość gość
Przeżywacie jak mrówka okres. Musicie mieć kiepskie życie skoro taki dzień tak niezwykle Was cieszy... :D

Gość gość
10:26 Ty za to musisz mieć b. interesujące życie skoro od rana tak jak My udzielasz się na kafeterii :o

Gość gość
O matko, nie wiem czy te wieczne krytykantki naprawdę nie wiedzą jak bardzo widać to że im żal? Jprdl, jak mi coś wisi to to olewam a nie zieje jadem.

Gość gość
Mój mąż oczywiście pamiętał o życzeniach, całuski i cherry roses..bardzo miły gest.

Gość gość
PROWO :P

Gość gość
Mój wrócił rano po nocce dał mi buzi i zlozyl życzenia. Poszedł spać i śpi dalej. A w salonie są dwa bukiety kwiatów. Jeden dla mnie a drugi dla mojej mamy: )

Gość gość
A i nasza sześciolatka dostała bukiet od tatusia i była zachwycona, pyśki odrazu zrobiły się jej różowe, to było słodkie:-)

Gość gość
Wiecie co biżuteria nigdy nie wychodzi z mody :) pozatym nawet gdyby to uwielbiam moja Pandore dlatego że dostałam ja od ukochanego a każdy koralik coś znaczy. Mieszkam w Szkocji tutaj każda nosi Pandore po 2-3 na ręku. Młode dziewczyny wciąż ja kupują. Moja siostrzenca nie może się doczekać kiedy będzie miała wystarczająca gruba rękę żeby mogła ją nosić. Te bransoletki są na rynku od ponad 30 lat i wciąż robią furorę więc coś w nich jest. Ja rozumiem że nie każdego stać i ze to jednak srebro a cena wysoka jak za srebro ale moim zdaniem warto. Mam też bransoletkę z apart charmsy która też uwielbiam i mam gdzieś oponie innych ludzi. Noszę to dla siebie nie dla innych :)

Gość gość
Dokładnie a poza tym każda bransoletka odzwierciedla charakter swojej właścicielki, można powiedzieć że to są bransoletki z duszą, jeżeli plebs nosi bransoletki o takiej wartości to z dumą ogłaszam że jestem plebsem uwielbiających moją bransoletkę. Buziaki dla krytykantek.

Gość gość
Ja z rana z******ty sex :)który podniósł mi endorfiny na cały dzień! Dostałam prezent i butelkę wina. Wino po robicie i cd. igraszek.

Gość gość
Jak zawsze. Wyszedł do pracy bez słowa. Prosto z pracy jedzie do mamusi i wróci jak już będę spała.

Gość gość
Wstałam, ogarnelam sie do pracy, dotarłam do niej i teraz w niej jestem.

Gość gość
Po południu były kwiaty czekoladki oczywiście dostałam koralik Pandory :-P i mnoostwoooo całusow. Całusy zdecydowanie by wystarczyły ale mój mąż uwielbia robić mi prezenty ;) w sobotę dzień mężczyzny :-D

Gość gość
Czy to normalne ze nic nie dostalam, nawet zyczen?a relacje mamy dobre, przykro mi jest.moze tak brzydka osoba jak ja nie zalicza sie do kobiet, w koncu sie mowi plec piekna, a moze to ze nie mamy dzieci, bo w koncu bezdzietna tez nie jest kobieta

Gość gość
gość dziś jesteś fantastyczna i piękna! Życzę Ci z opóźnieniem, wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! Samych radosnych chwil! Dla Ciebie 🌼 🌼 🌼

Gość gość
07:55 piękno powinno pochodzi ze środka zawsze! A wierzę że jesteś piękna tylko niedowartosciowana. Jesteś kobietą. Uroda i potomstwo nie tworzy z nas kobiet nie daj sobie tego wmówić. Masz męża? My też nie mamy dzieci i mieć raczej nie będziemy. To nie sprawia że nie czuje się kobieta. Kobieta jest piękna wtedy kiedy czuje się kochana i doceniana. Głowa do góry pierś do przodu. Barak życzeń świadczy o mężczyznach. Jeśli żaden z twojego otoczenia ci ich nie złożył to zwykle buraki z nich! Wszytkiego najlepszego kochana w dniu święta kobiet :-D

Gość gość
Kwiaty,wino i czekoladki Plus dwa charmsy :-)

Gość gość
gość dziś super! Moje charmsy jadą z Kopenhagi to sobie jeszcze poczekam:-(