Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt mnie nie chce? :(

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj poznałam na czacie chłopaka, fajnie nam się ze sobą pisało, nawet on przyznał, że mnie polubił. Jednak gdy poprosiłam o jego konto na FB, żeby kontynuować znajomość to dziwnie zareagował, ale w końcu dał mi namiary na swoje konto. Jak do niego napisałam na FB i wtedy zobaczył moje zdjęcie to stwierdził, że jestem bardzo urocza i ładna. Pisaliśmy przez chwilę, po czym wysłałam mu zaproszenie do grona znajomych. Nie zaakceptował, więc dziś cofnęłam. Miał też dziś napisać, ale do tej pory cisza. :( Pewnie się mu nie spodobałam. :( Dodam tylko, że to moja taka trzecia sytuacja w życiu. Poprzednio chłopak z chatu też powiedział, że jestem ładna, ale nie kontynuował znajomości. Więc to pewnie taka ściema, żeby mi nie było przykro. Nie wiem, co ze mną jest nie tak, że oni zareagowali w ten sposób. Już wolałabym, żeby byli ze mną szczerzy. Szczególnie ten chłopak, z którym pisałam wczoraj. Bardzo mi się spodobał, bo świetnie mi się z nim rozmawiało, żartowaliśmy. Miałam nadzieję, że w końcu spotkałam fajnego chłopaka, z którym będę mogła rozmawiać. Jak myślicie dlaczego tak jest? Mieliście podobne sytuacje w życiu? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
nie poznawaj chłopaków na czacie lojalnie uprzedzam i dobrze ci radzę

Gość gość
tak, to kwestia wyglądu, gdybyś mu sie serio podobała to chciałby z Toba gadać bardziej niż wcześniej a nie nagle umilknąć:o Oczywiście nie oznacza to że jesteś brzydka ale akurat tym konkretnym facetom sie nie podobałaś. Ile masz lat?

Gość gość
gość dziś Dziękuję, ale wiesz, nie mam lepszych alternatyw, a chciałabym się w końcu z jakimś zaprzyjaźnić, może coś by z tego wyszło. Moja koleżanka tak poznała męża, są szczęśliwi, mają dziecko. Ja chyba jestem skazana na samotność. :(

Gość gość
gość dziś Dzięki za szczerość. Mam 22 lata.

Gość gość
gość dziś PS Dlaczego w takim razie napisał, że jestem "urocza i bardzo ładna" skoro to nieprawda? :(

Gość gość
a czy Ty sama uważasz że z Twoim wyglądem jest coś nie tak? masz jakieś kompleksy z powodu tego jak wyglądasz??

Gość gość
Miejsce zamieszkania ogranicza Cię do szukania w sieci?

Gość gość
gość dziś bo chciał być miły i wolał żeby wyszło że nie wiadomo o co chodzi niż powiedzieć wprost, że mu sie nie podobasz. To głupie ale tak jest. I ludzie wbrew temu co deklarują, że wolą szczerość itd wcale nie chca usłyszeć że sie nie podobają

Gość gość
gość dziś Nie, bo ogólnie w realu mężczyźni zwracają na mnie uwagę, także chyba nie jest tak źle. Mam 172 wzrostu, jestem szczupła, mam długie włosy. Nie wiem co jest ze mną nie tak, że oni reagują w taki sposób. :( Mam znajomą, ona ma sporą nadwagę, mega odstający nos i nawet zęby wyszczerbione, a pomimo tego zmienia facetów jak rękawiczki.

Gość gość
gość dziś Tak i sposób życia, że tak powiem.

Gość gość
to może wszystko z Tobą ok tylko najzwyczajniej w świecie akurat jemu sie nie podobałaś? nie wiem jak z tym u Ciebie ale np mi wiele osób sie nie podoba ale nie uważam że są brzydkie, zwyczajnie nie w moim guscie

Gość gość
gość dziś Ja bym wolała, żeby w takim razie nic nie mówił. Przynajmniej wiedziałabym dlaczego nagle się nie odzywa, a tak to mam dylemat...

Gość gość
gość dziś Też bym tak myślała, gdyby to nie była tylko jednorazowa sytuacja. :( Może po prostu mam pecha, sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć.

Gość gość
A jak siebie oceniasz, na ładną, przeciętną czy brzydką?

Gość gość
nie wiem, nie widziałem Cie:P ale skoro twierdzisz, że w realnym świecie mezczyzni zwracaja na Ciebie uwagę to chyba nie jest tak zle. Gdzie mieszkasz?

Gość gość
gość dziś Ciężko mi jest siebie ocenić. Brzydka raczej nie jestem, a ładna chyba też nie. Teraz w modzie jest mocny makijaż, wyzywające pozy, sztuczne usta, a ja tego nie mam.

Gość gość
daj foto :P

Gość gość
gość dziś Problem w tym, że tu gdzie mieszkam nie ma fajnych chłopaków. To mała miejscowość, dużo młodych ludzi stąd wyjechało. A z jakimś alkoholikiem czy innym typem spod ciemnej gwiazdy nie chcę się spotykać. Chciałabym normalnego chłopaka.

Gość gość
nie ważna jest aktualna moda albo sie komus spodobasz albo nie. Jak masz sie spodobać to sie spodobasz, nieważne czy bedziesz miała na sobie worek po kartoflach i tłuste włosy.

Gość gość
gość dziś Wybacz, ale nie będę tutaj dawała swoich zdjęć.

Gość gość
czy zawsze proponujesz fejsa po pierwszej rozmowie? może Ci goście tak naprawdę nie szukają nikogo do związku tylko chcą miło pogadać na czacie - i gdy robi się konkretnie czują się osaczeni?

Gość gość
gość dziś no niestety tak jest w małych miejscowościach, większość tych bardziej rozgarniętych wyjechała a jak nawet wróciła to z kimś. a jakie województwo?

Gość gość
gość dziś Nie wiem, co zrobić żeby się spodobać. :( Nie wiem za bardzo, co podoba się chłopakom. Wiesz to nie do końca tak jest, że moda nie ma znaczenia. Znam dziewczynę, która przez długi czas chodziła właśnie w takich ciuchach, co prawda włosy miała czyste, ale zawsze spięte jakoś niedbale i rzeczywiście nikt wtedy na nią nie leciał. Jak zmieniła styl, zaczęła wyzywająco się ubierać i malować to miała pełno adoratorów.

Gość scorpionadrink
wiek 20 - 26 lat, najpiękniejsze młode lata dla kobiety i faceta, oczywiście kobieta już jest psychicznie przygotowana do założenia rodziny i urodzenia dziecka, wiele kobiet szuka swojego absztyfikanta i czekają, biernie czekają na rycerza a faceci skaczą z kwiatka na kwiatek, dzisiaj Róża, jutro Malina , w sobotę spotkanie z Basią a w niedzielę bzykanie z Kasią , wielu facetem imiona kobiet się mylą ale tak wyglądają czasy studiowania u kobiet wcale nie jest inaczej, zmieniają facetów jak rękawiczki lub torebki każdego dnia i bzykanie traktują jak dyscyplinę sportową, w wieku 27 lat kobieta i facet zaczynają szukać bardziej trwałego związku , On raczej nie znajdzie dziewicy Ona nie znajdzie prawiczka ale próbują się jakoś dogadać !

Gość gość
Załóżmy, że któryś z poznanych w sieci facetów będzie Cię z wzajemnością interesował. Jak wyobrażasz sobie ciąg dalszy?

Gość gość
gość dziś Nie, jasne że nie. Wczoraj pierwszy raz to zrobiłam i żałuję trochę, no ale on sam powiedział, że chciałby ze mną dłużej porozmawiać, ale jak zaproponowałam fejsa to bardzo dziwnie zareagował, niechętnie mi go podał, a wtedy jeszcze nie widział mojego zdjęcia. Także nie wiem, o co mu mogło chodzić. W innych rozmowach to facec****erwsi proponują fejsa albo inną formę kontaktu. Ja się raczej staram nie narzucać.

Gość gość
ja kiedys poznalem dziewczyne na czacie i jej wyglad byla taki sobie to jej napisalem że d**y nie urywa ale moge sie z nia na kawe umowic w******lem 2x i skasowalem numer tak ze wszyscy trzej mogliby tak z toboa postapic , nie wiemy czy bys tak chciala ale czasem jest tak że dziewczyna woli to niz nie przezyc nic kompletnie ja jestem z tych pierwszych

Gość gość
scorpionadrink dziś Mocno generalizujesz. Ja nie szukam przygód i nigdy takie formy "relacji" mnie nie interesowały. gość dziś Na początku chciałabym z nim tylko rozmawiać, może później coś by z tego wyszło. Nie nastawiam się od razu na związek, musiałabym go lepiej poznać.

Gość gość
Pochodzę z takiej małej dziury, gdzie tylko emeryci zostali. Na szczęście przed laty wyjechałam najpierw do szkoły, potem dalej. Wracam, bo mam tam rodzinę, starych znajomych, sam sentyment...ale widzę i wiem, że gdybym została umierałabym każdego dnia. Uciekaj dziewczyno póki jesteś młoda. Tam nic Cię nie spotka, a już na pewno nie miłość. A co jest ważniejsze w życiu? :-)