Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzał w głowę to moje marzenie

Polecane posty

Gość gość

Szybki strzał i koniec mojego żałosnego życia. Mam dosyć, jestem wykończona, boli mnie każdy oddech, jednak staram się uśmiechać i udawać, że jest dobrze. Jestem jednak słabą aktorką i wszyscy to widzą. Ludzie izolują się ode mnie już od przedszkola. Nie istnieję, jestem gównem.

Gość gość
W syrii są snajperzy napewno ci odstrzelą ten głupi łeb.

Gość gość
Nie przejmuj się wyjdziesz na prostą tylko o glupotach nie myśl ja tez mam życie do d**y ale myślę pozytywnie ,:) i jest co raz lepiej

Gość gość
A co jeśli pozytywne myślenie tylko ściąga na mnie lawinę nieszczęść? Jeśli choć przez chwilę myślę, że jest już dobrze, spokojnie to na drugi dzień dostaję tak po d***e, że nie mogę się pozbierać przez tydzień. Z tego powodu na wszelki wypadek z niczego się nie cieszę, a to mnie coraz bardziej dobija i odstrasza innych.

Gość gość
Napisz jak będziesz miała broń, przyłączę się

Gość gość
A co teraz jest nie tak? Ja mam od groma problemów ale żyje marzeniami że w koncu dostane to czego chce bez tego już by mi się nic nie chciało.

Gość gość
Ja też żyję marzeniami, tylko z tego powodu jeszcze się nie zabiłam, ale zauważyłam jeszcze gorszą zależność. Jeśli o czymś mocno marzę, myślę, układam w myślach plany to zawsze dzieje się na odwrót. Zawsze tak mam jeśli chodzi o kontakty z innymi. Już myślę, że znajomość jest udana, snuję plany wspólnej przyjaźni, a na drugi dzień osoba już się nie odzywa i ignoruje. Moim życiem naprawdę kieruje coś bardzo złośliwego.

Gość gość
ile masz lat?